سالم ترین سس ها و سس ها برای کلاسیک BBQ


فصل باربیکیو است! حالا که تابستان اینجاست، می‌توانید در تمام فصل ما را در کنار کباب‌پز پیدا کنید. از غذاهای کلاسیک باربیکیو مانند همبرگر و گوشت گرفته تا غذاهای کمتر شناخته شده (اما به همان اندازه خوشمزه) کبابی (سلام آناناس و روما)، از هر فرصتی برای لذت بردن از غذاهای ترد کبابی استفاده می کنیم. و در حالی که این غذاهای کاملا ذغالی شده به خودی خود خوشمزه هستند، هیچ چیز مانند سس یا دیپ خوب نیست! از چیمی‌چوری و تزاتزیکی گرفته تا گواک و هوموس، ما شما را با بهترین سس‌ها و دیپ‌های سالم پوشانده‌ایم! سبک، خوش طعم و مناسب برای هر بشقاب تابستانی. کوره را روشن کنید و آماده شوید

سالم ترین سس ها و سس های تابستانی برای یک فصل شیرین و خوش طعم

#1 سالاد کلم رنگین کمانی بدون مایو با سس ماست یونانی

یک ظرف باربیکیو بدون لبه سالاد کلم چیست؟ تهیه شده با ماست یونانی غنی از پروتئین و سبزیجات رنگارنگ، این قسمت سبک شده جایگزین مناسبی برای سالاد کلم سنتی است – حتی بدون مایونز درست می شود! در کنار همبرگر، هات داگ، تاکو، و سبزیجات کبابی مورد علاقه خود لذت ببرید!

عناصر:

  • 2 فنجان کلم سبز، رنده شده
  • 2 فنجان کلم بنفش، رنده شده
  • 1 فنجان هویج، رنده شده
  • ½ فنجان پیاز قرمز، نازک خلال شده
  • ¼ فنجان جعفری یا گشنیز تازه، ریز خرد شده (اختیاری)

سس ماست یونانی:

  • ½ فنجان ماست یونانی
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • 1 قاشق غذاخوری عسل یا شربت افرا (یا شیرین کننده به سلیقه)
  • خردل دیژون 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه

جهت ها:

مرحله شماره 1: در یک کاسه بزرگ، کلم رنده شده، هویج رنده شده و پیاز قرمز خرد شده را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

گام 2: در ظرفی جداگانه سس ماست یونانی را درست کنید. ماست یونانی، سرکه سیب، عسل یا شربت افرا، خردل دیژون، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. تست طعم، تنظیم مواد در صورت نیاز.

مرحله شماره 3: سپس سس ماست یونانی را روی مخلوط کلم بریزید و هم بزنید تا خوب پوشش داده شود. قبل از سرو به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

#2 هوموس خانگی کلاسیک با تنوع طعم

چه آن را روی یک پیتزای تابستانی بمالید، چه آن را با سالاد یونانی سرو کنید، یا از آن به عنوان خوراکی برای سبزیجات برشته استفاده کنید، هوموس کلاسیک همیشه برای مردم لذت بخش است. این دستور پخت آسان را امتحان کنید! به دنبال این هستید که طعم تابستانی به آن بدهید، در اینجا چند تنوع خوشمزه وجود دارد:

و اگر طرفدار نخود نیستید، نگران نباشید! به سادگی لوبیا گاربانزو را با لوبیا سفید یا لوبیای سیاه عوض کنید!

عناصر:

  • 1 (15 اونس) قوطی نخود، آبکش کرده و آبکشی کنید
  • ¼ فنجان آب لیموی تازه (حدود 1 لیمو بزرگ)
  • ¼ فنجان تاهین خامه ای
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 1 حبه سیر کوچک، خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه
  • 2-3 قاشق غذاخوری آب (اختیاری، برای قوام دلخواه)

ایده های تنوع طعم هوموس:

  • هوموس چغندر: دستور تهیه پایه + 1 فنجان چغندر بخارپز
  • هوموس فلفل قرمز تفت داده شده: دستور تهیه پایه + 1 فنجان فلفل قرمز کبابی
  • هوموس گوجه فرنگی و ریحان خشک شده: دستور تهیه پایه + ¼ فنجان گوجه فرنگی خشک شده (در روغن) + یک مشت ریحان تازه
  • هوموس چیپوتل: دستور پایه + 1-2 فلفل چیپوتل در سس ادوبو

جهت ها:

مرحله شماره 1: در مخلوط کن یا غذاساز پر سرعت، تمام نخود، تاهین، روغن زیتون، سیر، زیره سبز، نمک دریایی و فلفل را اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست و کرم رنگ شود، هر بار یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا مخلوط شود. آنقدر هم بزنید تا قوام دلخواه به دست آید. تست طعم، تنظیم مواد در صورت نیاز.

گام 2: گزینه ای برای تغییر دستور غذا با هر گونه تغییر طعم اضافی یا تزئین با گیاهان تازه، پاپریکا و کمی روغن زیتون.

مرحله شماره 3: پس از به دست آوردن طعم و قوام مورد نظر، مخلوط هوموس را به ظرف سرو منتقل کنید. سرو کنید و لذت ببرید!

#3 گواک تابستانی ساده

پر از امگا، آنتی اکسیدان هایی مانند لیکوپن، و طعم های تازه، این گواک تابستانی ساده، دوز سالمی از مواد مغذی و طعم را به هر بشقاب می دهد! آن را روی تاکو یا همبرگر میل کنید، از آن به عنوان اسپری برای ساندویچ یا بسته بندی استفاده کنید، آن را با سرویچه یا پوک سرو کنید، یا از آن به عنوان دیپ برای سبزیجات و چیپس استفاده کنید. سفارشی کردن آن نیز آسان است! آن را با انبه یا آناناس تازه چاشنی کنید یا سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای یا کلم پیچ اضافه کنید.

عناصر:

  • 2-3 آووکادو رسیده
  • 1 عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده
  • ¼ فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • ¼ فنجان گشنیز تازه، اختیاری
  • 1 لیموترش یا لیمو، آب گرفته
  • 1 حبه سیر، له شده (اختیاری)
  • 1 فلفل هالاپینو کوچک، ریز خرد شده با دانه های برداشته شده (اختیاری)
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه

افزودنی های اختیاری:

  • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  • انبه یا آناناس تازه خرد شده
  • فلفل سرانو خرد شده
  • پوست لیمو یا لیمو ترش
  • زیره

جهت ها:

مرحله شماره 1: آووکادو را از وسط نصف کنید و هسته های آن را بردارید. گوشت را در یک کاسه بریزید. با استفاده از پشت چنگال آووکادو را با چنگال له کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

گام 2: گوجه فرنگی، پیاز قرمز، گشنیز، آبلیمو و فلفل هالاپینو (در صورت استفاده) را به کاسه اضافه کنید. ادویه زدن با نمک و فلفل. طعم را امتحان کنید و در صورت نیاز تنظیم کنید و هر گونه مواد اضافی را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سرو کنید و لذت ببرید!

شماره 4 پستو تابستانی تازه و خوش طعم

از گیاهان تابستانی خود به خوبی استفاده کنید! این تابستان تازه و خوش طعم سس پستو با سبزیجات کبابی، ماهی و گوشت به خوبی جفت می شود و می توان آن را گرم یا سرد سرو کرد. از آن به عنوان پایه غذاهای ماکارونی گرم یا سرد خود استفاده کنید یا آن را روی Caprese تازه بریزید. آیا می خواهید آن را بدون لبنیات درست کنید؟ برای جایگزینی بدون لبنیات، زیر پارمزان قرار دهید، یا از آجیل کاج اضافی در جای خود استفاده کنید!

عناصر:

  • 2 فنجان برگ ریحان، بسته بندی شده
  • ½ فنجان آجیل کاج یا گردو
  • 3 حبه سیر، خرد شده
  • ⅓ فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
  • ¼ فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • 1 لیمو، آب گرفته (گزینه ای برای اضافه کردن پوست لیمو)
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه

جهت ها:

مرحله شماره 1: برگ های ریحان، آجیل کاج یا گردو، سیر، پنیر پارمزان، نمک، فلفل، آب لیمو و پوست لیمو دلخواه را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید. نبض بزنید تا کمی خرد شود.

گام 2: در حالی که غذاساز در حال مخلوط شدن است، به آرامی روغن زیتون را داخل آن بریزید. مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و خوب ترکیب شود. تست طعم، تنظیم مواد به دلخواه. سرو کنید و لذت ببرید!

#5 ماست یونانی تزاتزیکی

این غوطه ور غنی از پروتئین به خوبی با انواع پروتئین کبابی – گوشت گاو، ماهی، میگو، توفو، مرغ و غیره جفت می شود! آن را روی سیخ های گوشت یا سبزیجات بریزید، از آن به عنوان سس یک سالاد خیار ساده استفاده کنید، یا آن را به عنوان سس آغشته کردن به غذای تابستانی خود سرو کنید!

عناصر:

  • 1 فنجان خیار بدون هسته، رنده شده
  • 1 فنجان ماست یونانی شیرین نشده (یا جایگزین بدون لبنیات)
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
  • 1 قاشق غذاخوری شوید تازه، ریز خرد شده
  • 1-2 قاشق چایخوری سرکه شراب قرمز، اختیاری
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه

جهت ها:

مرحله شماره 1: خیار را با رنده یا غذاساز آماده کنید. پس از رنده شدن، مایع اضافی خیار را با استفاده از یک کیسه شیر خشک یا صافی مشبک خارج کنید. کنار بگذارید.

گام 2: در یک کاسه متوسط، ماست یونانی، سیر، روغن زیتون فوق بکر، آب لیمو و شوید تازه خرد شده را با هم مخلوط کنید. خیار رنده شده را اضافه کنید، سپس با نمک دریا و فلفل مزه دار کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. قبل از سرو به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار دهید. سرد سرو کنید، لذت ببرید!

شماره 6 چیمیچوری سالم بدون روغن

این سس کیمیچوری بدون روغن همه چیز مورد نیاز شماست. ساخته شده با لیمو ترش و گیاهان تابستانی تازه مانند جعفری و گشنیز، آن را روی تمام غذاهای مورد علاقه خود در BBQ بمالید – بدون احساس گناه! به خوبی با سبزیجات، استیک، سالاد، ماهی قزل آلا، میگو جفت می شود … امکانات بی پایان هستند!

عناصر:

  • 1 فنجان جعفری تازه، بسته بندی شده محکم
  • ½ فنجان گشنیز، بسته بندی محکم
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو یا لیمو ترش تازه
  • 3 حبه سیر، خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • تکه های فلفل قرمز (اختیاری)
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه
  • 1-2 قاشق غذاخوری آب (اختیاری با روغن زیتون)

جهت ها:

مرحله شماره 1: در یک غذاساز یا مخلوط کن با سرعت بالا، جعفری، گشنیز، سیر، سرکه شراب قرمز، آب لیمو، آب، پونه کوهی، فلفل قرمز، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. نبض بزنید تا خوب ترکیب شوند (ممکن است لازم باشد چند بار کناره ها را بتراشید تا مطمئن شوید که همه چیز به طور یکنواخت مخلوط می شود). در صورت نیاز هر بار 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا مخلوط شود.

گام 2: تست طعم، تنظیم مواد به دلخواه.

مرحله شماره 3: پس از به دست آوردن طعم و قوام مورد نظر، مخلوط را در ظرف سرو بریزید. سرو کنید و لذت ببرید!

#7 سس تاهینی خامه ای لیمو

از آن به عنوان سس سالاد استفاده کنید، آن را روی سبزیجات ذغالی شده یا پروتئین بریزید، یا از آن به عنوان سس غوطه وری برای هر چیزی که دلتان می خواهد استفاده کنید! این تاهین لیموی سالم که با کمتر از 10 ماده تشکیل شده است، بسیار خوشمزه است.

عناصر:

  • ¼ فنجان تاهین
  • ¼ فنجان آب لیموی تازه
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری شربت افرا خالص یا عسل خام
  • ¼ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • نمک دریایی و فلفل، به مزه
  • تکه های فلفل قرمز، اختیاری
  • 2-4 قاشق غذاخوری آب (به میزان لازم برای غلظت دلخواه)

جهت ها:

مرحله شماره 1: در یک کاسه کوچک همه مواد را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. اگر سس خیلی غلیظ بود، هر بار 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا رقیق شود. تست مزه کنید و مواد را در صورت نیاز تنظیم کنید.

گام 2: میل کنید یا روی سبزیجات برشته، کاسه غلات، سالاد یا وعده های غذایی اصلی سرو کنید.

#8 سالسا تابستانی با طراوت

وقتی می توانید یک سالسا تابستانی ساده با کمتر از 10 ماده تشکیل دهید، چرا به خرید از فروشگاه بسنده کنید؟ به لطف طعم های رسیده تابستان، از سدیم اضافی جلوگیری می کنید و طعم قابل توجهی را ارتقا می دهید! از آنجا که بیایید صادق باشیم، هیچ چیز با گوجه فرنگی های تابستانی کاملاً شیرین و خوشمزه قابل مقایسه نیست – بسیار خوب!

  • 1 (15 اونس) قوطی گوجه فرنگی سن مارزانو، له شده
  • 3 عدد گوجه فرنگی رسیده متوسط، خرد شده
  • ½ فنجان پیاز قرمز خرد شده (حدود 1 پیاز قرمز کوچک)
  • ½ فنجان فلفل دلمه ای (هر رنگ دلخواه)، خرد شده
  • 1 لیموترش تازه، آب گرفته
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 1 فلفل هالاپینو، دانه ها برداشته و ریز خرد شده، اختیاری است
  • ¼ فنجان گشنیز تازه، خرد شده
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه

جهت ها:

مرحله شماره 1: گوجه فرنگی تازه، پیاز قرمز، فلفل دلمه ای، لیموترش، سیر، گشنیز و فلفل اختیاری هالاپینو را به مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا اضافه کنید. نبض بزنید تا مخلوط به خوبی مخلوط شود.

گام 2: سالسا را ​​در یک کاسه بزرگ بریزید. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. تست طعم، تنظیم مواد به دلخواه. سرو کنید و لذت ببرید!

#9 تابستان سالسا ورد

این سس سبز کبابی سبک و با طراوت به جای گوجه فرنگی سنتی با گوجه فرنگی درست می شود و در تابستان مورد علاقه است. آن را گرم یا سرد روی کالاهای کبابی مورد علاقه خود سرو کنید، یا از آن با غذاهایی مانند سالاد، تاکو یا هر دستور غذای مکزیکی لذت ببرید! این محصول با کمتر از 10 ماده تشکیل شده است، این یک طرف خوشمزه و سالم برای تمام نیازهای خوشمزه شما است!

عناصر:

  • 1 پوند گوجه فرنگی
  • 1 پیاز کوچک سفید یا شیرین، تقریباً خرد شده
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 1 فلفل هالاپینو، دانه ها را برداشته و ریز خرد کنید
  • ½ فنجان گشنیز تازه، تقریباً خرد شده
  • 2-4 قاشق غذاخوری جعفری تازه، تقریباً خرد شده
  • 1 لیمو ترش، آب گرفته
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه

جهت ها:

مرحله شماره 1: گریل را از قبل گرم کنید و قالب گریل را کمی چرب کنید.

گام 2: در حالی که گریل از قبل گرم می شود، گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید. آنها را به صورت یکنواخت روی یک تابه گریل قرار دهید و سیر، پیاز و هالاپینو را اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی ها را با اسپری روغن زیتون یا آووکادو بپوشانید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که کمی زغال شوند، گریل کنید. پس از ذغال شدن، از گریل خارج کنید و بگذارید خنک شود. از طرف دیگر، گوجه فرنگی ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و آنها را حدود 5 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.

مرحله شماره 3: پس از ذغال شدن، اجازه دهید گوجه فرنگی ها خنک شوند. به همراه همه مواد به غذاساز یا مخلوط کن پر سرعت اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله شماره 4: بلافاصله سرو کنید یا در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

گرما را با طعم و مزه تابستانی گرم کنید

فر را خاموش کنید و گریل را روشن کنید – وقت آن است که فصل تابستان کباب را در آغوش بگیرید! این سس‌ها و سس‌های ساده و سالم، بهترین راه برای بالا بردن سطح هر ظرفی هستند – بدون مواد بداخلاق یا کالری بیش از حد. در واقع، می توانید با مخلوط کردن میوه ها و سبزیجات فصل مورد علاقه خود در این دستور العمل ها، در تمام طعم های تابستان غوطه ور شوید. از دیپ‌های خامه‌ای گرفته تا مارینادها و سس‌های سبک‌تر، همه چیزهایی را که برای فصلی مفرح و خوش‌طعم نیاز دارید، در اختیار داریم.

sitemap