8 غذای سالم برای خوردن در فصل بهار


پس از مصرف غذاهای مقوی در تمام زمستان، وقت آن است که از همه چیزهای سبز، تازه و سرزنده استقبال کنید. وارد کنید: غذاخوری فصلی بهار. این فصل همه چیز در مورد استقبال از فراوانی محصولات تازه ای است که با بهار می آید، خواه از بازار باشد، مزرعه محلی یا باغ شخصی شما. جدا از طعم، میوه ها و سبزیجات تازه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند که از سلامت کلی و طول عمر حمایت می کنند. چه در حال لذت بردن از یک سالاد رنگارنگ پر از سبزیجات برگ‌دار، چه طعم شیرین توت‌فرنگی رسیده یا خوردن یک غذای ماکارونی سبک و با طراوت پر از سبزیجات فصلی هستید، دلایل زیادی برای جشن گرفتن بهاری وجود دارد.

در پیش رو، بهترین غذاهای سالم برای فصل بهار که به همان اندازه که مغذی هستند، خوشمزه هستند.

چه غذاهایی در فصل بهار وجود دارد؟

در حالی که فصل زمستان گزینه‌های دلچسب و دلچسبی مانند ازگیل و روتاباگا است، آب و هوای گرمتر به این معنی است که به طیف گسترده‌تری از گیاهان تازه، سبزیجات سبز و حتی برخی از انواع توت‌های فوق‌العاده شیرین و رضایت‌بخش تبدیل می‌شویم.

در صورت امکان، خرید محصول در فصل ایده آل است. نه تنها برای محیط زیست و جامعه محلی بهتر است، بلکه مغذی تر است و مدت کوتاهی پس از برداشت، طعم بهتری پیدا می کند!

در اینجا بهترین محصولات فصل بهار ما برای افزودن به بشقاب خود آورده شده است:

میوه:

  • توت فرنگی
  • ریواس
  • لیمو
  • کیوی
  • گیلاس
  • گریپ فروت
  • انبه
  • آناناس
  • زردآلو
  • کامکوات

سبزیجات:

  • نخود فرنگی
  • تربچه
  • اسفناج
  • تره فرنگی
  • کنگر فرنگی
  • کلم پیچ
  • کاهو
  • آرگولا
  • شارد
  • مارچوبه
  • چغندر
  • هویج
  • سیر
  • شلغم

گیاهان دارویی:

  • جعفری
  • گشنیز
  • پیازچه
  • پیازچه
  • ریحان
  • گشنیز
  • شوید

8 سالم ترین میوه و سبزیجات برای فصل بهار

مواد مغذی متراکم، تازه و کاملاً خوشمزه، در اینجا هشت انتخاب سالم برای منوی بهاری شما وجود دارد!

# 1 گیلاس شیرین

در حالی که آلبالو بیشتر یک میوه تابستانی است، برخی مناطق در اواخر بهار از گیلاس شیرین لذت می برند. آنها پر شده اند آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی، سرشار از ویتامین C، و همچنین منبع عالی فیبر هستند.

چگونه از گیلاس لذت ببریم:

  • گیلاس ضد التهابی درست کنید اسموتی با ترکیبی از گیلاس و انواع توت ها، شیر بدون لبنیات، کره بادام، اسفناج و دانه های چیا.
  • آلبالوهای تازه ورقه شده را روی الف اضافه کنید کاسه ماست یا پودینگ چیا.
  • یک مشت گیلاس تازه بدون هسته را در یک سالاد اسفناج با الهام از بهار مخلوط کنید.
  • برای یک میان وعده شیرین متعادل، آنها را با بادام و نوک کاکائو ترکیب کنید.

شماره 2 مارچوبه

ساقه های مارچوبه در ماه مارس در بسیاری از مناطق شروع به جوانه زدن می کنند. لذت بردن از این سبزیجات به صورت بخارپز، کبابی یا حتی برشته می تواند هر وعده غذایی خوشمزه بهاری را تقویت کند. جایزه؟ این سبزیجات هستند کم کالری اما سرشار از مواد مغذی زیادی از جمله ویتامین K، فولات و فیبر است. آنها همچنین منبع خوبی از فیبر پربیوتیک و آنتی اکسیدان های سالم برای روده هستند.

چگونه از مارچوبه لذت ببریم:

  • آنها را با فشار لیمو و مقداری روغن زیتون تفت دهید.
  • آنها را با کمی بالزامیک کباب کنید و با ماهی یا مرغ کبابی میل کنید.
  • آنها را به یک ظرف پاستا ساده پستو اضافه کنید.
  • مارچوبه برشته شده را در یک کاسه سالاد یا غلات خوش طعم مخلوط کنید.
  • آنها را در کنار سایر سبزیجات بهاری مانند اسفناج، گوجه فرنگی و قارچ به یک املت سبزیجات اضافه کنید.

شماره 3 نخود باغی

نخودهای باغی می توانند رنگ سبز زیبایی را به هر غذایی که به آن اضافه می کنند اضافه کنند. این نخود فرنگی سرشار از کربوهیدرات های سالم و پروتئین گیاهی است که به شما کمک می کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. آنها همچنین کالری کمی دارند، سرشار از ویتامین A و K هستند و منبع عالی فیبر رژیمی هستند.

نحوه لذت بردن از نخود باغی:

  • آنها را با مقداری روغن زیتون و بادام خلال شده تفت دهید.
  • آنها را با فلفل، پیاز، کلم بروکلی، مرغ و سس سویا با الهام از آسیاب سرخ کنید.
  • با نعناع، ​​نخود فرنگی، آرگولا، مرکبات و انبه یک سالاد بهاری خوشمزه درست کنید.
  • آنها را با روغن زیتون و نمک تفت دهید تا یک غذای جانبی آسان تهیه شود.

شماره 4 توت فرنگی

توت فرنگی غنی از ویتامین C و سرشار از آنتی اکسیدان ها و فیبر، یک غذای سبک و خوش طعم در فصل بهار است که می تواند شیرینی آبدار را به روز شما اضافه کند. تحقیقات اخیر نشان می دهد که آنها حتی می توانند به بهبود سلامت شناختی کمک کنند!

در حالی که این توت ها به خودی خود خوشمزه هستند، یک شیرینی خوشمزه بدون احساس گناه در کنار شکلات تلخ درست می کنند!

در اینجا چند راه برای لذت بردن از توت فرنگی آورده شده است:

  • یک سالاد میوه غنی از آنتی اکسیدان با میوه های فصل بهار مانند توت فرنگی، پرتقال و گیلاس خرد شده درست کنید.
  • اسموتی توت فرنگی بعد از تمرین را با توت فرنگی یخ زده، موز، شیر بادام، کره آجیل و یک پیمانه پروتئین وانیل ترکیب کنید.
  • آنها را به صورت تازه خرد شده روی سالاد اسفناج با گردو، آووکادو، مرغ کبابی و بالزامیک میل کنید.
  • آنها را با شکلات تلخ بریزید تا یک دسر سبک و رضایت بخش داشته باشید.

شماره 5 پیاز بهار

پیاز بهار که به عنوان پیاز سبز یا پیاز نیز شناخته می شود، یک سبزی تازه مزه است که به خوبی روی سیب زمینی، در سالاد و به عنوان افزودنی به بسیاری از غذاهای دیگر می آید.

چگونه از پیاز بهار لذت ببریم:

  • سوپ بهاری را با تره فرنگی، پیاز، سیب زمینی، مارچوبه و آب سبزیجات درست کنید.
  • آنها را با توفو ترد و یک سس آسیایی زنجبیل عسلی به یک سرخ شده اضافه کنید.
  • آنها را داخل بپزید صبحانه آسان آماده مافین با تخم مرغ، اسفناج، پیاز و قارچ.
  • آنها را به سالاد نخود، ماهی تن یا مرغ با ماست یونانی، شوید و لیمو اضافه کنید.

شماره 6 زردآلو

زردآلو ریز، مبهم و پر از طعم شیرین ترش در اواخر بهار ظاهر می شود. این میوه‌ها مملو از ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که همگی در یک بسته‌بندی خوشمزه کم کالری هستند.

چگونه از زردآلو لذت ببریم:

  • آنها را کمی تفت دهید و در یک کاسه گرم کننده بلغور جو دوسر لذت ببرید.
  • با سبزی سالاد، نخود تفت داده شده، پیاز قرمز، فتا، آووکادو و سس بالزامیک یک سالاد بهاری شیرین و خوش طعم درست کنید.
  • آنها را آب پز کنید و روی آنها را با نارگیل شیرین نشده یا ماست یونانی و کمی عسل تزیین کنید.
  • آنها را تازه با یک وعده آجیل برای یک میان وعده سالم در حین حرکت میل کنید.

شماره 7 کنگر فرنگی

کنگر فرنگی که در ماه مارس تا مه به اوج خود می رسد، یک انتخاب سرشار از آنتی اکسیدان برای بهار است. آنها حاوی کمتر از 100 کالری در هر فنجان هستند و منبع عالی فیبر مناسب روده هستند که برای حمایت از هضم و کاهش وزن عالی هستند.

در اینجا چند راه برای لذت بردن از قلب کنگر وجود دارد:

  • آنها را به سالاد و غذاهای پاستا اضافه کنید
  • آنها را در یک دیپ خامه ای مخلوط کنید یا پخش کنید
  • آنها را به بسته بندی یا ساندویچ اضافه کنید
  • برای یک میان وعده ساده آنها را با لیمو و روغن زیتون تفت دهید

#8 گشنیز

گشنیز که به نام گشنیز نیز شناخته می شود، یک گیاه فصلی بهاری است که فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد. گشنیز سرشار از آنتی اکسیدان است و نشان داده شده است کمک به سم زدایی از فلزات سنگین

در اینجا چند راه برای لذت بردن از گشنیز وجود دارد:

  • خرد شده را به دیپ هایی مانند سالسا و گواک اضافه کنید
  • آن را با مارینادها یا سس هایی مانند پستو یا سس ماست مخلوط کنید
  • آن را با جعفری و سبزیجات بهاری مانند هویج، چغندر و کنگر اورشلیم تفت دهید.
  • آن را در غذاهای ماکارونی یا سوپ های سرد بریزید

غذاهای بهاری برای یک فصل سالم

به لطف بسیاری از غذاهایی که هوای گرمتر به طور طبیعی از آنها استقبال می کند، یافتن غذاهای سالم در فصل بهار بسیار راحت است. از غذاهای ماکارونی تازه مملو از نخود و سبزیجات گرفته تا دسرهای سبک شیرین شده با انواع توت های بهاری، یافتن غذاهای سالم در فصل بهار یک کار بدون زحمت است. بنابراین، می توانید کمی پیاز بهار در ظرف های خود بپاشید یا یک مشت توت فرنگی تازه برای زمان میان وعده بردارید. بالاخره این فصل است!



منبع

sitemap