4 روش خوشمزه برای استفاده از خرما به عنوان جایگزین شکر


در حالی که این لذت شیرین چیز جدیدی نیست، تاریخ ها در حال حاضر روند رو به رشدی دارند و لحظات بسیار شایسته ای را در کانون توجه دارند. بین شیرینی طبیعی آنها، مشخصات مواد مغذی پر از مربا و تطبیق پذیری آنها، دلیل محبوبیت این میوه ها قابل درک است. و به نقل از کل فودز پیش‌بینی‌های روند غذایی در سال 2023، انتظار می رود خرما در سال جاری جایگزین شکر برتر باشد.

بله، چیزی که شنیدید درست است. مردم می توانند از خرما به جای شکر در دستور العمل های زیادی استفاده کنند! بعلاوه، برندهای فروشگاهی در حال افزایش هستند. از سس کچاپ و سس تند گرفته تا جو و کلوچه یک شبه، انتظار داشته باشید که خرما را در همه چیز پیدا کنید!

اگر می‌پرسید چگونه خرما به برخی از دستور العمل‌های غیرمنتظره راه پیدا می‌کند، به جای درستی آمده‌اید. در ادامه بخوانید تا در مورد چهار راه مختلف برای گنجاندن این نیروگاه های تغذیه ای کوچک شیرین در غذاهای مورد علاقه خود بیاموزید.

چرا خرما یک جایگزین سالم قند است؟

خرما میوه ای پر از مواد مغذی است که روی درختان در آب و هوای گرم تر رشد می کند. این میوه های خوشمزه که به «آب نبات طبیعت» معروف هستند، چیز جدیدی نیستند! می توانید آنها را با کره آجیل یا شکلات پر کنید، آنها را به دسر خود اضافه کنید یا به طور ساده در آنها گاز بزنید. و اگر از طرفداران بزرگ پیش‌غذا هستید، احتمالاً می‌دانید که از پیچیدن آن‌ها در یک تکه بیکن در کنار یک تکه پنیر صنعتگر لذت می‌برند. در حالی که همه این دستور العمل ها خوشمزه هستند، راه های مغذی زیادی برای لذت بردن از خرما نیز وجود دارد! و خبر خوب – افراد بیشتر و بیشتری شروع به استفاده از آن می کنند شیرینی طبیعی این میوه ها تا دستور العمل های خود را به روشی سالم تر ارتقا دهند.

بنابراین، چرا خرما؟

برخلاف قند سفره، خرما دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که خوردن این میوه قند خون را افزایش نمی دهد (مانند اتفاقی که ممکن است هنگام خوردن نان سفید، شکر و سایر مواد با شاخص گلیسمی بالا رخ دهد).

همچنین برخلاف شکر سفره، خرما حاوی مواد مغذی کلیدی مانند فیبر، آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. و این ترکش های کوچک طعم کارامل نیز سرشار از آنتی اکسیدان هستند!

نحوه استفاده از خرما به عنوان جایگزین شکر

با مزایای بسیار زیاد، سخت نیست که متقاعد شوید که خرمای بیشتری را در غذاهای خود بگنجانید. و خوشبختانه، طیف گسترده ای از راه ها برای انجام این کار وجود دارد – و انجام همه آنها به یک اندازه خوشمزه و ساده است.

برای اینکه شروع کنید به ترند خرما، در اینجا چهار راه برای افزودن این میوه‌ها به غذاهایی وجود دارد که می‌تواند غذای شما را هم در بخش تغذیه و هم در بخش طعم و مزه افزایش دهد.

شماره 1 خرما را به اسموتی ها اضافه کنید

به جای افزودن مواد قندی بالا به اسموتی خود (که در مورد مواد مغذی وجود ندارد)، مقداری خرما را در نظر بگیرید! شیرینی کاملا طبیعی را همراه با افزایش مواد مغذی دریافت خواهید کرد.

برای چیزی ساده و خوشمزه، این FitOn را امتحان کنید شیک خرما دارچینی وانیلی! طعم آن شبیه میلک شیک وانیلی است، با این تفاوت که بدون لبنیات، به طور طبیعی با خرما و موز شیرین شده و پر از سبزیجات پنهان مانند گل کلم است.

عناصر:

  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 2 قاشق غذاخوری کره بادام
  • ½ فنجان شیر بادام شیرین نشده
  • 2 عدد موز
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری دانه چیا
  • 1 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده
  • 3 خرما، بدون هسته
  • 1 فنجان گل کلم منجمد

جهت ها:

مرحله شماره 1: همه مواد را به مخلوط کن اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.

گام 2: لذت ببرید!

شماره 2 از شربت خرما در سس استفاده کنید

سس های شیرین تر، مانند باربیکیو و تریاکی، اغلب برای دستیابی به طعم منحصر به فردی که بسیاری از ما می شناسیم و دوست داریم، نیاز به شکر اضافه دارند. اما این فقط یک پاشیدن کوچک نیست. متأسفانه، بسیاری از دستور العمل ها و مارک ها روی شکر انباشته می شوند. فکر کنید: سس کچاپ، سس پاستا، سس BBQ، سس سویا، و بیشتر!

بنابراین، به جای استفاده از شکر، از یک جایگزین طبیعی مانند شربت خرما استفاده کنید. نسبت ⅔ فنجان شربت خرما به ازای هر 1 فنجان شکر معمولاً می تواند این کار را انجام دهد.

در حالی که می‌توانید برندی را که از فروشگاه خریداری کرده‌اید انتخاب کنید، ساختن آن آسان است!

در اینجا طرز تهیه شربت خرما DIY آورده شده است:

مرحله شماره 1: در یک قابلمه متوسط، ½ پوند خرمای مدجول بدون هسته را با 2 فنجان آب اضافه کنید.

گام 2: به مدت 30 دقیقه بجوشانید. خنک کنید، در مخلوط کن مخلوط کنید، صاف کنید و سپس لذت ببرید!

شماره 3 از خمیر خرما به عنوان یک کلاسور استفاده کنید

اگر یک گرانولا، یک کلوچه یا خوراکی دیگری درست می‌کنید که به چسب چسبنده نیاز دارد، خمیر خرما می‌تواند همان چیزی باشد که دستور پخت شما نیاز دارد. در حالی که هر دستور غذا متفاوت است، خمیر خرما را می توان به جای شربت افرا، عسل، کره آجیل یا حتی شکر استفاده کرد!

بهترین قسمت؟ شما می توانید به راحتی خودتان درست کنید.

طرز تهیه خمیر خرما به شرح زیر است:

مرحله شماره 1: 12 اونس خرما بدون هسته را به مدت 15 دقیقه در آب بجوشانید.

گام 2: خرماها را آبکش کنید و 1 فنجان از مایع را رزرو کنید.

مرحله شماره 3: خرما و 1 فنجان مایع رزرو شده را با هم مخلوط کنید تا خمیری به دست آید.

شماره 4 خرما پر شده

هنگامی که به یک خوراکی شیرین نیاز داریم، بسیاری از ما بلافاصله به شکلات و آب نبات روی می آوریم تا این هوس را برطرف کنیم. اما یکی از غذاهایی که شکر اضافه ای ندارد و از طعم شگفت انگیز خرما بهره می برد، خرمای شکم پر است!

برای درست کردن خرمای شکم پر، به سادگی گودال را بردارید و مرکز آن را با مخلوط های مورد علاقه خود پر کنید. کره آجیل، آجیل و دانه ها، میوه، چیپس شکلات و پنیر بدون لبنیات همگی گزینه های خوشمزه ای هستند! بعلاوه، پر کردن خرما بدون هسته با کره آجیل می تواند حال و هوای مشابهی را ایجاد کند که غذاهای کلاسیک مانند آب نبات می توانند ارائه دهند (در این مورد به ما اعتماد کنید!).

خرما برای آشپزی سالم

خرما به دلیل طعم رضایت بخش و قوام خوش طعمی معروف است. و در حالی که آنها یک میان وعده عالی برای خوردن به تنهایی هستند، می توان از آنها در دستور العمل های زیادی مانند محصولات پخته شده، اسموتی ها و سس ها نیز استفاده کرد. جایگزین کردن شکر با خرما می تواند شیرینی گلیسمیک پایینی را به بسیاری از غذاها اضافه کند و در عین حال به دستور العمل ها آنتی اکسیدان ها و ریزمغذی ها را نیز افزایش دهد. بنابراین، سعی کنید کلوچه، سس شیرین یا نوار صبحانه مورد علاقه خود را با استفاده از خرما، شربت خرما یا خمیر خرما در دستور پخت خود درست کنید. شما پشیمان نخواهید شد.

و مراقب غذاهای خوشمزه پر خرما باشید که انتظار می رود امسال وارد قفسه ها شوند!

sitemap