بهترین سوپر غذاها برای لذت بردن در پاییز و زمستان


با آمدن پاییز، فصل‌های دنج را آغاز می‌کنیم – تعطیلات در حال نزدیک شدن هستند، ما آن سرمای بد را در هوا احساس می‌کنیم، و در شرف لذت بردن از برخی محصولات فصلی هیجان‌انگیز هستیم. در این زمان از سال، ما بر روی 12 غذای فوق العاده برای پاییز و زمستان تمرکز می کنیم که فواید زیادی برای سلامتی دارند، از حمایت سیستم ایمنی (که اخیراً همیشه مورد توجه بوده است) تا سلامت قلب تا قدرت های تقویت کننده مغز و خیلی چیزهای دیگر. اگر برای چند ماه آینده آماده هستید، ما 12 غذای فوق‌العاده داریم که صرف نظر از اینکه چه تعطیلاتی را جشن می‌گیرید، شما را شاد و سرحال نگه می‌دارد.

12 ابر غذای زمستانی که باید در هوای سردتر از آن لذت ببرید

شماره 1 الدربری

شما نام شربت سنجد را شنیده اید و آدامس های سنجد را در راهروی مکمل ها دیده اید، اما آیا خوردن (یا نوشیدن!) این ابر غذای خوشمزه را به روش های دیگری امتحان کرده اید؟

فواید سلامتی:

مطالعات نشان می دهد که سنجد ضد التهابی ممکن است کمک کند حمایت از سلامت قلب، و از سیستم ایمنی خود حمایت کنید (مناسب برای فصل بیماری).

وقتی در فصل است:

اوت تا سپتامبر برداشت، اما ذخیره شده و در طول ماه های زمستان لذت می برد.

چگونه آن را بخوریم:

هشدار: سنجد باید پخته شود! انجام دادن نه آنها را خام بخورید

گفته می شود، وقتی به درستی پخته شوند، مغذی و خوشمزه هستند

  • از آنها در محصولات پخته شده مانند کلوچه، پای یا کرامبل استفاده کنید
  • چای سنجد را برای یک نوشیدنی گرم تسکین دهنده در هوای سرد امتحان کنید
  • آنها را به یک ماکت یا کوکتل تزریق کنید
  • آنها را به صورت مربا یا شربت درست کنید

سیر شماره 2

شما بیشتر از خون آشام ها را با سیر دفع خواهید کرد – این یک ضد ویروسی قوی که می تواند به بدن شما کمک کند دفع عوامل بیماری زا، هم! به علاوه، چیزهای بیشتری برای دوست داشتن وجود دارد: در آیورودا، سیر یک غذای معجزه آسای زمستانی محسوب می شود که می تواند آتش گوارش شما را شعله ور کند تا به هضم غذا کمک کند و ناراحتی معده را کاهش دهد.

فواید سلامتی:

سیر ضد التهاب، ضد میکروبی، ضد ویروسی و سرشار از ویتامین های B6 و C، منگنز، سلنیوم، آهن، پتاسیم و مس است.

وقتی در فصل است:

ژوئن تا آگوست، اما در طول ماه های زمستان ذخیره شده و لذت می برد

چگونه آن را بخوریم:

  • آن را با مارینادها و سس های سالاد مخلوط کنید
  • تفت داده شده را به سس ها اضافه کنید
  • آن را با روغن زیتون بریزید و در فر یا کبابی از آن لذت ببرید
  • آن را به صورت خام به آبمیوه های تازه یا شات های سلامتی اضافه کنید
  • آن را با دیپ های مرزه مخلوط کنید و مانند هوموس یا گواک پخش کنید

#3 زنجبیل

چیزی که ما آن را “پپتو بیسمول طبیعت” می نامیم، طعمی مشهور در طول فصل تعطیلات است – و فراتر از آن! زنجبیل نه تنها یک فوق ستاره سلامت روده است، بلکه به بسیاری از دستور العمل ها سلامتی می بخشد.

فواید سلامتی:

مثل سیر، زنجبیل همچنین به لطف خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می تواند به حمایت از سیستم ایمنی بدن کمک کند – این یک ضد تهوع طبیعی است (به این معنی که ممکن است به درمان حالت تهوع کمک کند)، ناراحتی معده را تسکین می دهد و به هضم کمک می کند.

وقتی در فصل است:

در تمام طول سال در آب و هوای گرمتر.

چگونه آن را بخوریم:

  • زنجبیل را به آبمیوه یا اسموتی تازه اضافه کنید
  • ریشه را برش دهید و به یک غذای سرخ شده یا الهام گرفته از آسیایی اضافه کنید
  • آن را در پخت تعطیلات خود مخلوط کنید
  • با جوشاندن زنجبیل تازه با آب و عسل از آن به عنوان «چای» لذت ببرید.

شماره 4 انار

این ابرمیوه سرشار از آنتی اکسیدان شگفت انگیز است و فواید زیادی دارد. علاوه بر این، این است که به سادگی خوشمزه است و طعم فوق العاده ای را برای فصل تعطیلات ایجاد می کند.

فواید سلامتی:

ممکن است حمایت کند پوست سالم (به لطف آنتوسیانین ها، پلی فنول ها و ویتامین C) و ممکن است به شما کمک کند سلامت قلب، سلامت ادرار، استقامت ورزش و التهاب.

وقتی در فصل است:

اکتبر تا ژانویه.

چگونه آن را بخوریم:

  • ساده، به تنهایی
  • به عنوان رویه روی ماست یا کاسه اسموتی
  • با سالاد مخلوط می شود
  • دم کرده یا آب شده در یک کوکتل (یا ماکتل)
  • در اسموتی ها یا آب میوه های تازه مخلوط می شود

شماره 5 زغال اخته

تارت و کرن بری های تند، فوق ستاره های آنتی اکسیدانی هستند و بسیار جشن هستند.

فواید سلامتی:

ممکن است قبلاً با توانایی این میوه تند در حمایت از سلامت دستگاه ادراری آشنا باشید (آنها آنتی باکتریال!) آ مطالعه پژوهشی همچنین دریافتند که کرن بری ممکن است با برخی از فواید سلامت قلب و عروق همراه باشد.

وقتی در فصل است:

اکتبر تا دسامبر.

چگونه آن را بخوریم:

  • به اسموتی یا سالاد اضافه کنید
  • آن را به صورت سس یا پخش کنید
  • غذاهای تعطیلات خود را بپزید
  • آب زغال اخته با پرس سرد یا خانگی را امتحان کنید کوکتل تعطیلات

شماره 6 کلم بروکسل

اگر کلم بروکسل را کباب نکنید، فصل تعطیلات است؟ این سبزی چلیپایی ستاره دار یک ابر غذای واقعی است و قطعاً تبلیغات را تضمین می کند.

فواید سلامتی:

پر از فیبر، کلم بروکسل می تواند به هضم سالم کمک کند در حالی که مقدار کمی پروتئین و یک تن از آنتی اکسیدان ها

وقتی در فصل است:

آگوست تا مارس.

چگونه آن را بخوریم:

  • بو داده با لعاب بالزامیک
  • سرخ شده یا پخته شده با سبزیجات دیگر (مانند سیب زمینی شیرین مکعبی و گل کلم)
  • هوا سرخ شده
  • خرد شده در سالاد

شماره 7 گل کلم

اگر نتوانستید به اندازه کافی سبزیجات چلیپایی با کلم بروکسل دریافت کنید، نگران نباشید – گل کلم نیز در فصل است. این تطبیق پذیری گل کلم نمی توان به اندازه کافی تاکید کرد. از برنج گرفته تا یک اسموتی و یک غذای جانبی و خیلی چیزهای دیگر، این یک سبزی بی‌نظیر است.

فواید سلامتی:

سرشار از ویتامین C حمایت کننده سیستم ایمنی، ویتامین K تقویت کننده خون و فیبر تقویت کننده گوارش و همچنین آنتی اکسیدان ها!

وقتی در فصل است:

سپتامبر تا ژانویه.

چگونه آن را بخوریم:

  • از آن در تاکو به عنوان جایگزین گوشت استفاده کنید
  • برنج گل کلم را به جای برنج امتحان کنید (و یک کاسه پروتئین درست کنید!)
  • یک کاسه بلغور گل کلم بدون دانه درست کنید
  • آن را در اسموتی ها به عنوان یک عامل غلیظ کننده کم قند مخلوط کنید
  • به عنوان غذای جانبی با چاشنی ساده کباب کنید
  • پوسته پیتزای گل کلم را امتحان کنید

شماره 8 سیب زمینی شیرین

از پوره شکرگزاری گرفته تا پای سیب زمینی شیرین، هیچ چیز به اندازه این سبزیجات ریشه دار با رنگ های غنی در فصل زمستان راحت و راحت نیست. حتی می توانید انواعی مانند سیب زمینی شیرین ژاپنی یا سیب زمینی شیرین با گوشت بنفش را در فصل در بازار کشاورز پیدا کنید!

فواید سلامتی:

می تواند اشتها و قند خون را تنظیم کند، به هضم غذا (به لطف فیبر!)، کمک به حفظ وزن سالم، و پشتیبانی از عملکرد اندام های حیاتی به لطف مقدار نجومی ویتامین A و آنتی اکسیدان ها.

وقتی در فصل است:

آگوست تا نوامبر.

چگونه آن را بخوریم:

  • تفت داده شده به صورت قاچ یا سیب زمینی سرخ شده
  • به عنوان جایگزینی برای نان تست، برش داده شده، برشته شده و روی آن آووکادو ریخته می شود
  • پوره شده به عنوان جایگزینی برای پوره سیب زمینی سنتی
  • با دارچین پاشیده شده و با ماست به عنوان دسر میل می شود
  • در یک کاسه غلات یا بودا دلچسب

شماره 9 چغندر

در حالی که می‌توانید در تمام سال از چغندر در خواربارفروشی لذت ببرید، فصل اوج آن در اواخر پاییز و ماه‌های زمستان است. این ریشه همه کاره و با رنگ جواهر می تواند از بسیاری از جنبه های سلامتی شما پشتیبانی کند – حتی سبزی هایی که در بالای آن جوانه زده اند فوایدی دارند!

فواید سلامتی:

سرشار از آهن، فیبر، ویتامین C و ویتامین B است. به علاوه، سبزی ها سرشار از کلسیم هستند!

وقتی در فصل است:

نوامبر تا فوریه / مارس.

چگونه آن را بخوریم:

شماره 10 گلابی

گلابی بیشترین فیبری را که می توانید در میوه ها پیدا کنید را فراهم می کند (بنابراین می تواند به هضم غذا کمک کند)، در حالی که دارای مواد مغذی فوق العاده ای است.

فواید سلامتی:

گلابی ها سرشار از فلاونوئیدهای سالم است که ممکن است به حمایت از فشار خون و کلسترول سالم کمک کند. گلابی پخته نیز یک دسر سالم و خوشمزه درست می کند که هوس یک خوراکی شیرین را دارید!

وقتی در فصل است:

آگوست تا اکتبر.

چگونه آن را بخوریم:

  • ساده، به تنهایی
  • خرد شده در سالاد
  • در یک دسر پخته مانند مافین یا پای برشته می شود
  • مخلوط شده به اسموتی یا کرم موزی خوب
  • برش خورده روی تخته غذاخوری

#11 گریپ فروت

مرکبات زمستانی چنین خوراکی است، اینطور نیست؟ و این چربی سوزی افزایش متابولیسم میوه مملو از مواد مغذی است که در تمام فصل به آنها نیاز خواهید داشت.

فواید سلامتی:

سرشار از ویتامین C تقویت کننده سیستم ایمنی و مواد مغذی مفید برای قلب مانند پتاسیم و لیکوپن.

وقتی در فصل است:

در طول سال، فصل اوج از نوامبر تا مه.

چگونه آن را بخوریم:

  • به تنهایی ساده،
  • تازه فشرده شده در آب میوه و سبزیجات
  • آب پز با عسل و دارچین
  • خرد شده با میوه های دیگر
  • همراه با سبزیجات، آووکادو و پروتئین بدون چربی در سالاد

شماره 12 دارچین

این طعم که کمتر به عنوان یک غذای فوق العاده و بیشتر یک ادویه فوق العاده است، در فصل زمستان شیار خود را پیدا می کند.

فواید سلامتی:

دارچین ممکن است به کاهش میل به قند کمک کند، به حمایت از قند خون کمک کند و حتی ممکن است افزایش دهد متابولیسم و کاهش کلسترول

وقتی در فصل است:

در طول سال (این یک پوست است!)

چگونه آن را بخوریم:

  • دارچین بپاشید به قهوه شما یا ماست
  • به دسرهای سالم مورد علاقه خود (یا دسرهای مقوی مورد علاقه خود!) اضافه کنید.
  • آن را در بلغور جو دوسر یا کاسه صبحانه خود مخلوط کنید
  • مقداری درست کن مافین سیب دارچینی

در این فصل با سوپر فودها از سلامت خود حمایت کنید

ماه‌های پاییز و زمستان به عنوان فصل‌های جوان‌تر از سال شناخته می‌شوند. اما وقتی صحبت از حمایت از سلامت کلی شما می شود، چیزهای زیادی در کنترل شما وجود دارد، مانند غذاهایی که به دنبال آنها هستید. اضافه کردن این ابر غذاها را به رژیم غذایی پاییز و زمستان خود در نظر بگیرید – آنها مملو از مواد مغذی مفید برای شما هستند که در ماه های پاییز و زمستان از بدن شما حمایت می کنند!



منبع

sitemap