7 بهترین جایگزین طبیعی قند برای مبتلایان به دیابت نوع 2


مدیریت دیابت به شدت بر عادات سبک زندگی سالم متکی است، مانند پیروی از یک الگوی رژیم غذایی غنی از مواد مغذی که باعث افزایش و کاهش شدید قند خون شما نمی شود. برای حفظ کنترل بهینه قند خون، نظارت بر مصرف شیرین کننده های اضافه شده اهمیت دارد.

به جای اینکه هر بار که می خواهید یک نوشیدنی یا دستور غذا را شیرین کنید، به شکر سفره تکیه کنید، چندین جایگزین شکر طبیعی وجود دارد که ارزش بررسی دارد. بیایید برخی از بهترین جایگزین های قند برای دیابت نوع 2 را بررسی کنیم.

بهترین جایگزین های طبیعی قند برای دیابت نوع 2

استویا

استویا از برگ های این گیاه به دست می آید استویا رباودیانا گیاه. این شیرینی منحصر به فرد بدون کالری و کربوهیدرات ارائه می دهد و برای کسانی که به دنبال مدیریت سطح قند خون هستند گزینه خوبی است. برخلاف شکر سنتی، استویا باعث ایجاد سنبله نمی شود در قند خون برخی تحقیقات همچنین نشان می دهد که استویا به جای شکر ممکن است به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.

استویا به صورت پودر، عصاره و مخلوط می آید. شما می توانید از آن در چیزهایی مانند اسموتی، ماست، پنیر کوتاژ، قهوه، چای و دستور العمل های پخت خاصی استفاده کنید.

میوه راهب

میوه راهب که به آن نیز معروف است Siraitia grosvenorii، شیرینی خود را از ترکیباتی به نام mogrosides، که کالری یا کربوهیدرات ندارند. این باعث می شود که آن را به یک جایگزین عالی قند برای افراد مبتلا به دیابت تبدیل کند. علاوه بر این، میوه راهب دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که باعث افزایش سریع قند خون نمی شود. برخی تحقیقات همچنین نشان می دهد که موگروسیدهای موجود در میوه راهب دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.

میوه راهب را می توان به صورت دانه بندی شده، پودری یا مایع خریداری کرد. می توانید آن را در قهوه، چای، دسرها (مانند کلوچه های بدون شکر)، غلات، بلغور جو دوسر یا سس ها و مارینادهای خانگی استفاده کنید.

آلولوز

آلولوز یک قند طبیعی کمیاب است که در برخی از میوه ها و شیرین کننده ها به مقدار کم یافت می شود. علیرغم اینکه آلولوز یک شیرین کننده کم کالری است، به تعداد خالص کربوهیدرات ها کمک نمی کند. برخی از مطالعات نشان می دهد که آلولوز حتی ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و ترویج استفاده بهتر از گلوکز.

آلولوز را در شربت، مایع، دانه بندی، پودر یا قطره پیدا کنید. می توانید از آن برای شیرین کردن غذاهای پخته شده، اسموتی ها، سس ها، سس ها، ماست یا دستور العمل های پخت خاصی استفاده کنید.

اریتریتول

اریتریتول یک الکل قند است. این تقریباً بدون کالری است و تأثیر قابل توجهی بر سطح قند خون ندارد. از آنجایی که بدن تنها بخش کوچکی از اریتریتول را جذب می کند، متابولیسم حداقلی را متحمل می شود باعث دراماتیک نمی شود قند خون بالا می رود علاوه بر این، در حالی که سایر الکل های قندی اغلب باعث ایجاد مشکلات گوارشی می شوند، اریتریتول تا حد زیادی به خوبی تحمل می شود.

اریتریتول به صورت پودر، گرانول، مایع یا مخلوط می آید. می توانید از آن برای شیرین کردن قهوه، چای، سس ها، مارینادها یا محصولات پخته شده مانند کیک یا کلوچه استفاده کنید.

زایلیتول

زایلیتول یکی دیگر از الکل های قندی است. زایلیتول با شاخص گلیسمی پایین، تأثیر کمتری بر سطح قند خون دارد. همچنین دارای مزیت اضافی ارتقاء سلامت دندان است. مطالعات نشان می دهد که زایلیتول ممکن است کمک به جلوگیری از پوسیدگی دندان با مهار رشد باکتری های مضر در دهان.

زایلیتول به صورت قطره، پودر و گرانول وجود دارد. می تواند قهوه، چای، اسموتی، پودینگ، کلوچه، کیک و میوه ها را شیرین کند.

شکر نارگیل

شکر نارگیل از شیره درختان نخل نارگیل به دست می آید. در حالی که هنوز حاوی کالری و کربوهیدرات است، تأثیر کمتری بر قند خون نسبت به قندهای سنتی دارد زیرا کندتر جذب می شود. جالب است که شکر نارگیل نیز مقدار کمی دارد برخی از مواد مغذی مانند پتاسیم، آهن و روی.

شکر نارگیل به صورت گرانول هایی به نظر می رسد که شبیه شکر قهوه ای است. می‌توانید از آن در اسموتی‌ها، برای پخت، غلات، بلغور جو دوسر، قهوه یا برای کمک به کاراملی کردن غذاهای خاص استفاده کنید.

دارچین

دارچین یک ادویه دوست داشتنی با تاریخچه غنی است. همچنین زمانی که برای چیزهایی مانند بلغور جو دوسر، ماست یا قهوه به کمی شیرین‌کننده نیاز دارید، می‌تواند جای شکر داشته باشد. مطالعات نشان می دهد که دارچین ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد. علاوه بر این، به آن مرتبط شده است کاهش قند خون ناشتا سطوح و الف کاهش هموگلوبین A1C، معیاری برای کنترل طولانی مدت قند خون.

پودر دارچین را می توان به بلغور جو دوسر، نان خانگی و کلوچه ها، در خمیر پنکیک، برای تهیه آجیل ادویه دار اضافه کرد، یا با اسموتی یا قهوه مخلوط کرد.

در مورد شیرین کننده های مصنوعی چطور؟

روزی روزگاری، شیرین‌کننده‌های مصنوعی به‌طور خودکار برای افراد مبتلا به دیابت استفاده می‌شد. با این حال، تحقیقات جدیدتر نتایج متفاوتی را به همراه داشته است که جرقه بحث های مداوم در جامعه علمی را برانگیخته است.

برخی از مطالعات نشان می دهد که شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام (NutraSweet®)، ساخارین (Sweet’N Low®)، و سوکرالوز (Splenda®)، ممکن است جایگزین های مناسبی برای قند برای افراد مبتلا به دیابت باشند. این شیرین‌کننده‌ها کالری یا کربوهیدرات‌های ناچیزی دارند و تأثیر کمتری بر سطح قند خون دارند.

با این حال، تحقیقات دیگر نگرانی هایی را در مورد پتانسیل آنها ایجاد کرده است اثرات بر متابولیسم، میکروبیوم روده، و پاسخ انسولین. پاسخ های فردی به شیرین کننده های مصنوعی می تواند متفاوت باشد. برخی از افراد ممکن است اثرات نامطلوب یا هوس خوردن غذاهای شیرین را تجربه کنند.

در حالی که این شیرین‌کننده‌ها ممکن است گزینه‌ای بدون قند برای مبتلایان به دیابت باشد، اعتدال و ملاحظات شخصی همچنان مهم هستند. بجای، ممکن است بخواهید انتخاب کنید برای برخی از شیرین کننده های طبیعی بالا.

شیرینی در حد اعتدال

اگر دیابت دارید، مهم است که تغییراتی در سبک زندگی خود داشته باشید که از اهداف شما حمایت کند. مدیریت خوب قند خون مستلزم آگاهی از الگوی رژیم غذایی و انتخاب‌هایی است که بالا و پایین‌های قابل توجهی را افزایش نمی‌دهند.

به جای شکر معمولی و شیرین کننده های مصنوعی، برخی از جایگزین های قند طبیعی برای دیابت نوع 2 را در نظر بگیرید. این بدان معنا نیست که شما باید همیشه از آنها استفاده کنید، زیرا هر شیرین کننده باید در حد اعتدال استفاده شود، اما این گزینه ها ممکن است در زمانی که به آنها نیاز دارید، به حفظ قند خون پایدارتر کمک کنند.



منبع

sitemap