14 غذای خوشمزه که نمی دانستید می توانید کباب کنید


تابستان فرا رسیده است – اجاق گاز را خاموش کنید و گریل را گرم کنید، زمان پخت و پز فرا رسیده است! با توجه به فرا رسیدن فصل کباب کردن، ما به شما چهارده دلیل برای ادامه کار در تمام تابستان ارائه می دهیم. در حالی که همبرگر و استیک همیشه کلاسیک تابستانی خواهند بود، غذاهای دیگری نیز وجود دارند که شایسته توجه هستند! از هندوانه و هلو کبابی گرفته تا پیتزا و بیکن، شرط می‌بندیم که با دیدن برخی از این غذاها در لیست ما شگفت زده خواهید شد! ما شما را به ماجراجویی دعوت می کنیم (به این فکر کنید: آووکادوی کبابی، صدف، آناناس و پنیر). اوه بله، این تابستان قرار است سیگار بکشد.

14 غذای خوشمزه که می توانید تابستان امسال کباب کنید

هندوانه

شروع لیست غذاهایی که می توانید کباب کنید چیزی جز میوه اصلی تابستان – هندوانه – نیست. هندوانه یکی از آبرسان ترین میوه هاست، به علاوه سرشار از مواد مغذی مانند آنتی اکسیدان لیکوپن است. احتمالاً همه چیز را شنیده‌اید (و دوست دارید) از بستنی‌های هندوانه، سالاد و سرویچه، اما آیا این مورد علاقه فصلی تابستان را با کمی زغال اخته امتحان کرده‌اید؟ چند دقیقه روی کباب، طعم شیرین کاراملی به هندوانه می دهد و آن را به خوراکی عالی برای هر روز تابستانی تبدیل می کند.

آن را به قطعات برش دهید و طعم دلخواه خود را اضافه کنید. سعی کنید آن را با فشاری از لیموترش، گیاهان مورد علاقه خود مانند ریحان و گشنیز یا کمی کاین با عسل برای یک ادویه شیرین و خوش طعم کباب کنید.

آناناس

اگر به دنبال غذاهای سالمی هستید که می توانید کباب کنید، به این میوه گرمسیری نگاه نکنید. آناناس ممکن است کم کالری باشد، اما فواید سلامتی چشمگیری (در داخل و خارج از کباب) دارد. فقط یک فنجان حاوی بیش از RDI ویتامین C است! به علاوه، این میوه سرشار از فواید ضد التهابی قوی است که نشان داده شده است ریکاوری ورزش سریع و حاوی آنزیم بروملین است که ممکن است به هضم کمک کند.

تهیه این میوه کبابی به سادگی برش دادن آن و قرار دادن آن روی گریل به مدت 3-5 دقیقه است. آن را با نارگیل یا ماست یونانی برای یک کاسه دسر همراه کنید، یا هر سالاد، تاکو یا غذای گیاهی را با طعم شیرینی که در دهانتان ذوب می شود، میل کنید.

هلو

یکی دیگر از میوه های کبابی برای اضافه کردن به لیست خود؟ هلو. هر لقمه آبدار یک بمب طعم دهنده در دهان شماست! تنها کاری که باید انجام دهید این است که آنها را از وسط نصف کنید، گودال را بردارید و آنها را به صورت باز گریل کنید تا یک زغال خوش طعم به دست آورید.

بهترین قسمت؟ آنها یک افزودنی خوشمزه را برای غذاهای شیرین و خوش طعم ایجاد می کنند. برای غذاهای خوش طعم، آنها را با پیاز قرمز و بالزامیک کباب کنید. با پروتئین مورد علاقه خود مانند مرغ کبابی یا سالمون سرو کنید، یا آنها را برای سالاد تابستانی با سبزیجات برگ دار، آووکادو، گردو و موزارلا یا فتا برش دهید. برای یک غذای شیرین، هلوهای کبابی خود را با قطره ای عسل و یک قاشق خامه موز یا با خامه نارگیل سرو کنید. یام

کاهو

سبک، ترد، ترد و خوشمزه. اگر به “سالاد کبابی” فکر می کنید؟ به ما اعتماد کنید. از اینکه چقدر این سبزی کبابی را دوست خواهید داشت، شوکه خواهید شد! رومی کبابی را به عنوان پسر عموی تابستانی چیپس کلم پیچ در نظر بگیرید – صرفاً تغییر آماده سازی پخت و پز، تجربه را تغییر می دهد! و یک فنجان روما تنها حدود 10 کالری دارد.

کافی است یک سر کاهوی رومی را از طول نصف کنید و روی آن را با کمی روغن زیتون بمالید. آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی گریل خود قرار دهید. آن را با سس خانگی مورد علاقه خود بپاشید، آن را با سس مورد علاقه خود بریزید یا آن را با سایر سبزیجات کبابی دلخواه خود مخلوط کنید.

آووکادو

راستش را بخواهید، آووکادو چه کاری را نمی تواند انجام دهد؟ شاید در لیست غذاهایی که می توانید کباب کنید نبوده باشد، اما آیا از شنیدن طعم خوشمزه آن متعجب شده اید؟ این میوه چرب حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به موز است و سرشار از فیبر است. گواک را رها کنید و آووکادوی رسیده خود را برای گریل ذخیره کنید. آن را با میوه‌های تازه و کمی عسل سرو کنید، از آن به عنوان یک صبحانه خوشمزه در کنار تخم‌مرغ و نان تست لذت ببرید، یا مرکز آن را با پروتئین مورد علاقه‌تان مانند ماهی آزاد یا میگو پر کنید.

کمی روغن زیتون بمالید، آن را با پاپریکا یا پودر چیلی مزه دار کنید و آن را به مدت 3-5 دقیقه روی گریل بریزید!

مرتبط: 7 دلیل برای افزودن آووکادو به رژیم غذایی

موز

ICYMI، تقسیم موز سرخ شده در هوا بسیار رایج است. اما، ما یکی بهتر را به شما می دهیم: موز کبابی. این همه چیزهایی است که در مورد کلوچه نان موزی و تکه های موز دوست دارید، همه در یک دستور غذای منحط. آن را با خامه نارگیل خانگی، چند قطره شکلات ذوب شده یا شکلات چیپسی بدون لبنیات و کمی کره آجیل سرو کنید.

در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

مرحله شماره 1: یک موز سفت انتخاب کنید (موزی که زرد روشن یا زرد با رنگ سبز باشد)

گام 2: آن را از وسط برش دهید (اما پوست آن را جدا نکنید!). گزینه ای برای مسواک زدن قسمت های باز موز با یک قاشق چایخوری شربت افرا یا روغن نارگیل و ادویه های اختیاری مانند دارچین

مرحله شماره 3: موز را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط ​​رو به پایین کبابی کنید. پس از ذغال شدن، موز را برگردانید و 3 تا 4 دقیقه روی پوست آن کبابی کنید. از گریل خارج کنید.

مرحله شماره 4: با تاپینگ های مورد علاقه خود گرم سرو کنید!

کنگر فرنگی

اگرچه ممکن است ترسناک به نظر برسند … پخت این سبزیجات سرشار از مواد مغذی در واقع بسیار آسان است! و جدای از طعم لذیذ در کباب، کنگر فرنگی کم کالری، پر از فیبر و سرشار از آنتی اکسیدان است. آنها را در بالای سالاد، به عنوان یک غذای جانبی سالم برای پروتئین مورد علاقه خود، یا ساده با کمی لیمو، سیر، و تاهینی میل کنید!

مرحله شماره 1: پس از شستشو و خشک شدن، لبه های خاردار را کوتاه کنید و یک اینچ از بالای کنگر جدا کنید. در مرحله بعد، ساقه را پوست بگیرید و به اندازه یک اینچ از قسمت پایین آن برش دهید. کنگر فرنگی را با یک تکه لیمو بمالید تا از اکسید شدن نواحی تازه در معرض دید جلوگیری کنید.

گام 2: کنگر فرنگی را از طول نصف کنید. با استفاده از قاشق، چوک مرکزی خزدار را بردارید. کنگر فرنگی را بشویید تا تکه های باقی مانده از آن جدا شود.

مرحله شماره 3: قبل از کباب کردن، نصف کنگر فرنگی را به مدت 45 دقیقه بخارپز کنید تا نرم و لطیف شود.

مرحله شماره 4: پس از نرم شدن از بخارپز خارج کنید. برس را با روغن آووکادو (به دلیل نقطه دود بالا) بمالید و با نمک، فلفل و هر ادویه دلخواه مزه دار کنید. نصف های کنگر فرنگی را رو به پایین روی گریل قرار دهید و به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​کباب کنید.

پنیر

نه پنیر کبابی که در ذهن داشتید، اما به جرات می‌توان گفت… بهتر است. پنیر مورد علاقه خود را گرم، ذوب شده و با دود ملایم تصور کنید. موزارلا… هالومی… بری… شما نمی توانید اشتباه کنید! اگر پنیر دلچسب تری مانند حلومی است، سعی کنید پنیر خود را مکعبی برش دهید و آن را در سیخ بچرخانید. به نوع ذوب تر علاقه دارید؟ آن را در فویل بیندازید تا همه آن خوبی های پنیری را در خود نگه دارید! هر طرف را به مدت 2 تا 3 دقیقه گریل کنید – با کراکر، میوه سرو کنید یا با عسل یا بالزامیک میل کنید.

گوجه فرنگیها

البته، ما در سالادهای تابستانی، گواک و در کنار موزارلا، گوجه فرنگی تازه و آبدار را دوست داریم. اما، ممکن است بخواهید گوجه فرنگی کبابی را امتحان کنید! آیا می دانستید پختن گوجه فرنگی فراهمی زیستی لیکوپن (آنتی اکسیدان مسئول رنگ قرمز روشن این میوه) را افزایش می دهد؟

برای تهیه، گوجه فرنگی را از وسط نصف کرده، روغن بریزید و به مدت ۲ تا ۴ دقیقه با صورت بپزید. با نان سرو کنید، سبزی های تازه، گیاهان، روغن زیتون و نم نم بالزامیک!

توفو

مرغ، استیک و غذاهای دریایی وقت خود را روی صندلی داغ سپری کرده اند. زمان آن رسیده است که مشعل را به توفو منتقل کنید – پروتئین گیاهی که بدون شک در تمام تابستان جای خود را در کباب پز شما تضمین می کند! اگر توفو را یکی از بهترین غذاهایی که می‌توانید کباب کنید، در نظر نگرفته‌اید، در آینده نزدیک هستید. توفو هر نوع ماریناد یا طعم دهنده را جذب می کند، به علاوه دود خوشمزه ای روی گریل می گیرد. انواع سفت فوق‌العاده را برای بافت «گوشت‌مانند» امتحان کنید، حدود 8 تا 10 دقیقه در هر طرف کباب کنید.

بیکن

اگر فکر می کردید که عاشق بیکن پخته شده روی اجاق گاز هستید، صبر کنید تا آن را به صورت کبابی امتحان کنید! ترد، ترد، و با طعم دودی خوش طعم است. آن را با تخم مرغ و آووکادو برای یک وعده صبحانه سرو کنید، آن را روی سالاد مورد علاقه تان خرد کنید یا در یک ساندویچ روی هم نوش جان کنید.

برای تهیه بیکن کبابی، باید از بیکن ضخیم برش شده استفاده کنید. آن را در یک تابه چدنی روی گریل بپزید یا روی آن را کمی روغن بپوشانید و مستقیماً روی دروازه گریل بپزید.

سیب زمینی شیرین

وقتی سیب زمینی شیرین کبابی را امتحان کنید، دیگر به فر برنخواهید گشت. این تابستان کلاسیک غذای راحتی را فریاد می‌زند و تقریباً با هر طعم یا غذای دیگری هماهنگ می‌شود. برش بزنید و هر طرف را بپزید تا جایی که علائم گریل را ببینید. از سیب زمینی شیرین کبابی در کنار پروتئین و سبزیجات کبابی لذت ببرید، آن را در گواکاموله فرو کنید یا حتی در یک کاسه ماست با میوه و عسل برای یک غذای مقوی و در عین حال شیرین بریزید.

آیا می خواهید آنتی اکسیدان بیشتری داشته باشید؟ کباب کردن a را امتحان کنید سیب زمینی شیرین بنفش!

گل كلم

به دنبال گرم کردن باربیکیو با غذاهای جدید هستید؟ استیک کبابی را امتحان کنید – استیک گل کلم، یعنی! این پیش غذای ساده و خوش طعم هر جمعیتی را راضی خواهد کرد. بعلاوه، طعم خنثی گل کلم آن را به یک بوم خالی عالی برای هر طعمی تبدیل می کند.

آن را در سس باربیکیو قرار دهید، آن را با لیمو و گشنیز مزه دار کنید، یا به سادگی آن را با کمی روغن بمالید. با صرف ۲۵ کالری در هر فنجان، گل کلم یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید هم برای طعم و هم برای کاهش وزن کباب کنید!

مربوط: 8 میان وعده مفید برای کاهش وزن برای تابستان

پیتزا

چه منجمد باشد، چه باقی مانده یا تازه، پیتزای خود را روی کباب بریزید! اگر خمیر تازه درست می کنید، طبق معمول دستور مورد علاقه خود را دنبال کنید. پس از آماده شدن برای پخت، پوسته پیتزا خود را به آرامی با برس روغن بزنید. آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه گریل کنید تا سمت گریل ذغالی شود (قسمت بالایی باید حباب دار و هوا باشد). سپس، پیتزا خود را با مواد مورد علاقه خود جمع کنید و دوباره به مدت 2-3 دقیقه کباب کنید!

غذاهای مورد علاقه خود را در این تابستان ادویه کنید

هیچ چیز مانند لذت بردن از غذاهای لذیذ در یک آشپزی خانوادگی یا گذراندن یک شب گرم تابستانی در کنار کباب پخت و پز نیست. کباب کردن می تواند یک راه سرگرم کننده برای طعم دادن به بشقاب شما باشد در حالی که از غذاهای مورد علاقه خود به روشی جدید لذت می برید! اکنون که فهرستی سالم از غذاهایی دارید که نمی‌دانستید می‌توانید کباب کنید، به بازار کشاورزان بروید، تمام محصولات تازه تابستانی را تهیه کنید و باربیکیو را گرم کنید!

sitemap