13 ماده اولیه ای که طعم و مزه زیادی به یک رژیم غذایی مناسب برای کاهش وزن می دهد


اگر فکر می کنید که تغذیه سالم به معنای دستور العمل های بی مزه یا خسته کننده است، دوباره فکر کنید! حتی اگر برای حمایت از کاهش وزن غذا می خورید، راه های زیادی برای طعم دادن به وعده های غذایی و رفع هوس هایتان در عین حفظ سلامتی و اهداف تناسب اندام وجود دارد. راز؟ ترکیبات غنی از مواد مغذی که طعم و مزه قدرتمندی را به همراه دارند. فکر کنید: ادویه های رنگارنگ، گیاهان تازه، و غذاهای فوق العاده پر جنب و جوش. بهترین قسمت؟ این غذاها را می توان در انواع غذاها و دستور پخت ها گنجاند. در حالی که ایده‌های ما می‌توانند آشپزی شما را راهنمایی کنند، نترسید که اجازه دهید آب‌های خلاقانه شما جاری شود!

اگر آماده اید سفر کاهش وزن خود را خوشمزه و مغذی کنید، در اینجا نحوه افزودن طعم به غذاهای سالم آورده شده است. هر زمان که نیاز به الهام داشتید به این راهنما مراجعه کنید!

آشپزی برای کاهش وزن؟ 13 سالم ترین ماده برای طعم دادن به وعده های غذایی شما

#1 زردچوبه

زردچوبه که به خاطر رنگ زنده و طعم خاکی اش شناخته شده است، یکی از سالم ترین ادویه هایی است که می تواند به حداکثر رساندن قدرت غذایی هر وعده غذایی یا دستور غذا کمک کند. خواص مفید آن از ترکیب فعال آن ناشی می شود کورکومین، یک نیروگاه ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که کمک می کند کمک به کاهش وزن با کاهش التهاب و بهبود سلامت متابولیک.

زردچوبه را در سوپ‌ها، خورش‌ها و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده بگنجانید تا طعم لذیذی داشته باشید، یا از آن به‌عنوان عنصر اصلی در لاته زردچوبه شیر طلایی استفاده کنید.

شماره 2 دارچین

این ادویه شیرین یکی از بهترین رازهای حفظ شده برای طعم و مزه و کاهش وزن است. طبق تحقیقات، دارچین نشان داده شده است سطح قند خون را تنظیم می کند، کاهش هوس و افزایش متابولیسم. ناگفته نماند، می توان آن را به جای شکر به دستور العمل ها اضافه کرد تا طعم شیرین لطیف و بدون کالری اضافه شود (فکر کنید: داخل قهوه خود بپاشید، لاته یا کاسه صبحانه). همچنین می‌توانید آن را به اسموتی‌ها اضافه کنید، آن را روی میوه‌هایی مانند سیب تازه برش داده شده یا گلابی پخته بپاشید، یا آن را به دستور العمل‌های خوب پخته شده مانند کلوچه و توپ‌های پروتئینی اضافه کنید.

شماره 3 کاکائو

به خاطر آن مشهور است محتوای آنتی اکسیدانی بالاکاکائو، به ویژه فلاونوئیدهایی مانند اپی کاتچین، کاتچین و پروسیانیدین ها، یک ابر غذای خوش طعم است که می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب و حتی ارائه تقویت متابولیک. برای همه شما دوستداران شکلات، افزودن یک وعده کاکائو یا کاکائو شیرین نشده به دستور غذاها راهی عالی برای کاهش هوس و هوس شماست. از کاهش وزن خود حمایت کنید سفر. با این حال، به خاطر داشته باشید که همه شکلات ها برابر نیستند. برای به حداکثر رساندن فواید سلامتی، کاکائو، پودر کاکائو یا شکلات تلخ را انتخاب کنید که حداقل 70 درصد تیره باشد.

در اینجا نحوه گنجاندن آن در یک رژیم غذایی مناسب کاهش وزن آورده شده است:

  • کاکائو را با موادی مانند آووکادو و کره آجیل مخلوط کنید تا یک پودینگ شکلاتی غنی داشته باشید
  • پوست شکلات خانگی را با استفاده از کاکائو، روغن نارگیل، آجیل، دانه ها و غذاهای فوق العاده درست کنید.
  • یک قاشق غذاخوری به جو دوسر، پودینگ چیا یا ماگ مافین برای شکلات بدون احساس گناه اضافه کنید.

#4 زنجبیل

یکی دیگر از گیاهان ضد التهاب که به هر وعده غذایی کمک می کند، زنجبیل است. زنجبیل با طعمی تند و گرم‌کننده، یکی از بهترین مواد برای کمک به هضم، حمایت از سلامت روده و کاهش وزن است. افزایش متابولیسم و کاهش التهاب حتی تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد ترکیب زیست فعال آن، جینجرول، دارای یک اثر ضد چاقی به دلیل توانایی آن در تحریک هضم.

زنجبیل تازه رنده شده را به اسموتی‌ها، سرخ‌کرده‌ها و مارینادها اضافه کنید تا لذیذی خوشمزه به هضم غذا کمک کنید.

شماره 5 ماچا

وقتی صحبت از کاهش وزن می شود، چای سبز ماچا به لطف مزایای سلامتی چشمگیر و تحقیقات گسترده، یکی از مواد تشکیل دهنده بسیار مورد توجه است. سرشار از ال تیانین و آنتی اکسیدان هایی مانند EGCG، ماچا نشان داده شده است که اشتها را تنظیم می کند، هوس ها را کاهش می دهد و افزایش ترموژنز و اکسیداسیون چربی. این طعم غنی، خاکی و کمی تلخ در دستور العمل های شیرین، از جمله لاته، جو دوسر شبانه، پودینگ چیا و لقمه های انرژی زا مزه خوبی دارد. ناگفته نماند، طعم غنی از مواد مغذی را به دستور العمل های دسر مانند کوکی ها و غذاهای شکلاتی اضافه می کند.

شماره 6 کاین

اگر عاشق دستور العمل هایی با دوز گرما هستید، کاین می تواند وعده های غذایی شما را ادویه کند و از اهداف کاهش وزن شما حمایت کند. این ماده آتشین می تواند به بدن شما کمک کند کالری بیشتری بسوزانیدبه لطف کپسایسین، ترکیبی در کاین افزایش می یابد تولید گرما در بدن و متابولیسم همچنین نشان داده شده است سرکوب اشتها و مصرف غذا را کاهش دهید و در عین حال طعمی قوی و قوی به انواع غذاها اضافه کنید. و کمی راه طولانی را طی می کند!

در اینجا نحوه استفاده از آن آمده است:

  • آن را روی سبزیجات کبابی یا گوشت کبابی بپاشید
  • کمی به سس ها و مارینادها اضافه کنید
  • آن را به آب میوه ها و شات ها اضافه کنید

شماره 7 کیمچی

اگر تازه وارد هستید غذاهای تخمیر شدهاگر به دنبال افزایش طعم و مزایای تغذیه ای وعده های غذایی خود هستید، این ماده مفید برای روده یکی از مواردی است که باید در نظر بگیرید. به عنوان منبعی غنی از پروبیوتیک هانشان داده شده است که کیمچی به هضم غذا کمک می کند، سیستم ایمنی را تقویت می کند و میکروبیوم سالم روده را ارتقا می دهد، همه چیزهایی که برای مدیریت وزن بسیار مهم هستند. به علاوه، سبزیجات غنی از فیبر موجود در کیمچی مانند کلم ناپا به احساس سیری و سیری کمک می کند.

آن را به سیب زمینی سرخ کرده و کاسه برنج اضافه کنید، از آن به عنوان پرکننده یا رویه ساندویچ، بسته بندی و برگر استفاده کنید، یا حتی از آن به عنوان طعم دهنده در سوپ ها و خورش ها استفاده کنید.

PS هنگام خرید یک کیمچی سالم برای روده، مطمئن شوید که یک مارک تخمیر شده (نه به سادگی ترشی) خریداری کنید تا از مزایای سلامتی کامل بهره مند شوید!

#8 سیر

از ماریناد و سس گرفته تا غذاهای مرغ و پاستا، سیر به انواع غذاها عمق و پیچیدگی می بخشد. آلیسین، ترکیبی که در سیر یافت می شود، با آن مرتبط است مزایای متابولیک، جایی که ممکن است کمک کند قند خون را تنظیم می کند سطح و سیری را تقویت می کند و حفظ وزن سالم را آسان تر می کند. به علاوه، شامل خواص پری بیوتیکی که به بهینه سازی هضم و جذب مواد مغذی و همچنین کمک می کند ترکیبات گوگردی که به کاهش التهاب کمک می کند.

در اینجا چند راه خوشمزه برای گنجاندن آن در رژیم غذایی مناسب کاهش وزن آورده شده است:

  • آن را در سس ها، دیپ ها، سوپ ها و مارینادها مخلوط کنید تا طعم کم کالری اضافه کنید.
  • آن را با سبزیجات و پروتئین بدون چربی به عنوان جایگزینی برای نمک تفت دهید
  • آن را به غذاهای ماکارونی و رشته فرنگی اضافه کنید تا طعم لذیذ بیشتری داشته باشید

# 9 مرکبات

کم کالری و قند و به طور طبیعی محتوای آب بالایی داردمرکبات، مانند لیمو، لیموترش، پرتقال و گریپ فروت، طعم آبرسانی و طراوت بخشی به بسیاری از وعده های غذایی می دهند.

سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین سیمرکبات می توانند به تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن، محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو و حتی کمک کنند متابولیسم خود را افزایش دهید. این میوه‌ها با ارائه مشخصات طعم اسیدی تند، می‌توانند در بسیاری از وعده‌های غذایی، چه سالاد، چه دسر، سبزیجات یا غذاهای دریایی، عطر و طعم را به شما نشان دهند.

در اینجا چند ایده وجود دارد:

  • به جای میوه های پر قند مانند کرن بری خشک یا انگور، ورقه های پرتقال یا گریپ فروت را به سالاد خود اضافه کنید.
  • یک فشار لیمو را به مخلفات سبزیجات بو داده مانند اسفناج یا مارچوبه اضافه کنید.
  • یک سس سالاد مرکبات یا ماریناد برای طعم و مزه درست کنید
  • مرکبات مورد علاقه خود را در یک اسموتی یا آبمیوه سبز رنگ بریزید

شماره 10 انواع توت ها

یکی دیگر میوه کم قند توت ها که هم از نظر طعم و هم از نظر تغذیه بسیار عالی هستند. با وجود شیرینی طبیعی، توت ها سرشار از فیبر هستند و شاخص گلیسمی نسبتاً پایینی دارند، به این معنی که می توانند شیرینی شما را بدون افزایش قند خون سیر کنند. به علاوه، آنها پر از آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها، آنتوسیانین ها و ویتامین C که به کاهش التهاب و حمایت از سلامت روده، از این طریق به حمایت کمک می کند کاهش وزن.

از آنها به عنوان یک میان وعده مستقل لذت ببرید، آنها را به اسموتی ها یا کاسه های ماست اضافه کنید، از آنها به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در محصولات پخته شده مانند کلوچه استفاده کنید، یا از آنها به عنوان رویه سالاد، پودینگ چیا یا جو دوسر شبانه استفاده کنید.

#11 گیاهان تازه

از جعفری و گشنیز گرفته تا نعناع و ریحان، بسیاری از گیاهان تازه و سرشار از مواد مغذی وجود دارند که مقدار زیادی مواد مغذی و طعم را ارائه می دهند. آنها نه تنها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند، بلکه حاوی کالری کمی هستند که آنها را به یک مکمل ایده آل برای هر نوع غذا تبدیل می کند. رژیم کاهش وزن. به علاوه، بسیاری از گیاهان مانند نعناع و جعفری حاوی تعداد زیادی هستند فواید گوارشیاز جمله بهبود هضم و جذب، و همچنین به عنوان یک کمک طبیعی برای مواردی مانند گاز و نفخ عمل می کند.

در اینجا نحوه گنجاندن گیاهان تازه در رژیم غذایی خود آورده شده است:

  • از گیاهان تازه مانند ریحان و نعناع به عنوان افزودنی خوش طعم برای سالاد استفاده کنید
  • جعفری و گشنیز را به سبزیجات سرخ شده اضافه کنید
  • رزماری را در مارینادها یا ماکتل ها بریزید
  • گیاهان باقیمانده را با آب یا روغن منجمد کنید تا طعم‌دهنده‌ای به راحتی آماده شود

#12 مخمر تغذیه ای

اگر عاشق پنیر هستید، اما احساسی را که لبنیات در شما ایجاد می کند را دوست ندارید، ممکن است مخمر مغذی باشد مناسب کاهش وزن برای تمام نیازهای طعم دلپذیر خود تعویض کنید. نه تنها گیاه‌خوار است، بلکه سرشار از پروتئین و ویتامین‌های گروه B از جمله B12 است. مخمر مغذی با طعم لذیذ و پنیری خود به ظروف بدون کالری، چربی یا لبنیات اضافی عمق می بخشد.

هر زمان که هوس تقویت طعم پنیری دارید، روی پاپ کورن، سالاد، سبزیجات برشته یا غذاهای پاستا، مخمر تغذیه ای بپاشید.

#13 قارچ

آ ماده پرطرفدارقارچ ها نه تنها طعمی خوش طعم و گوشتی به غذاها اضافه می کنند، بلکه فواید سلامتی مختلفی برای مدیریت وزن دارند. آنها گیاهی هستند، کالری کمی دارند، سرشار از فیبر هستند و دارای فواید زیادی برای عملکرد ایمنی، سلامت شناختی و سلامت روده. بهترین قسمت؟ هر نوع فواید سلامتی منحصر به فرد خود را دارد – از قارچ چاگا و یال شیر گرفته تا قارچ شیتاکه و پورتوبلو، انواع زیادی برای انتخاب وجود دارد.

در اینجا چند ایده وجود دارد:

  • نوشیدنی های کافئین دار شیرین را برای یک قهوه قارچ سازگار خانگی صرف کنید
  • یال شیر تازه را با روغن روغنی یا آووکادو کباب کنید تا جایگزین گوشت گیاهی ذوب شده در دهان و کم کالری باشد.
  • از کلاهک قارچ پورتوبلو کبابی به عنوان جایگزینی سالم برای نان و نان در همبرگرها، ساندویچ ها و بسته بندی ها استفاده کنید.

غذای آماده

با بسیاری از غذاهای سالم و سالم برای انتخاب، طعم دادن به یک رژیم غذایی مناسب کاهش وزن لازم نیست کسل کننده یا بی مزه باشد. چه گیاهان و ادویه‌های فصلی تازه، غذاهای فوق‌العاده غنی از آنتی‌اکسیدان مانند کاکائو و ماچا، یا انواع توت‌ها و مرکبات کم‌شکر، این مواد نه تنها طعم وعده‌های غذایی شما را افزایش می‌دهند، بلکه به یک رژیم غذایی سالم‌تر که پایدار و لذت‌بخش است کمک می‌کنند. از این ایده های دستور العمل به عنوان الهام بخش برای طعم دادن به غذاهای سالم استفاده کنید، و فراموش نکنید که در آشپزخانه آزمایش کنید و از آن لذت ببرید!



منبع

sitemap