پوست نارگیل ادویه کدو تنبل یک دسر ساده پاییزی است: دستور غذا را امتحان کنید


اگر می خواهید راهی جدید برای لذت بردن از چاشنی کدو پیدا کنید ، بیشتر از این دستور العمل استفاده نکنید.

پوست نارگیل ادویه کدو تنبل از وبلاگ غذای جنوبی Quiche My Grits یک درمان آسان و خوشمزه برای پاییز امسال است.

به گفته دبی مورگان ، خالق وبلاگ ، ساختن پوست فقط حدود 20 دقیقه طول می کشد و می توان آن را در ظرفی محکم که در یک مکان خشک و خنک تا یک هفته نگهداری می شود ، نگهداری کرد.

BROWNIES قنادی NUTELLA با “خطرناک” نتیجه سقوط خوشمزه: دستور العمل را امتحان کنید

اگر می خواهید راهی جدید برای لذت بردن از چاشنی کدو پیدا کنید ، بیشتر از “پوست نارگیل ادویه کدو تنبل” از وبلاگ غذایی Quiche My Grits دیدن نکنید.
(با احترام Quiche My Grits)

مورگان همچنین در پست وبلاگ خود می گوید که پوست را می توان با انواع ادویه جات ، میوه ها ، آجیل و آب نبات خرد شده تهیه کرد تا بیشتر خود را تهیه کند.

مورگان در مورد دستور غذا می نویسد: “اگر از طرفداران ادویه کدو تنبل هستید ، این آب نبات روز شما را خوشحال می کند.”

اگر می خواهید خودتان آن را امتحان کنید ، در اینجا دستور تهیه “ادویه پوست نارگیل کدو تنبل” از Quiche My Grits آمده است.

FRIED APPLE CRISPS FOR FALL: دستور العمل را امتحان کنید

مواد تشکیل دهنده

1 کیسه (11 اونس) چیپس شکلات سفید

1 قاشق چایخوری ادویه برای پای کدو تنبل

1 فنجان پودر نارگیل (نصف آن را برای رویه ذخیره کنید)

½ فنجان بادام ، ورقه شده

ادویه برای پودر پای پر سر و صدا

به گفته دبی مورگان ، خالق وبلاگ ، ساختن پوست پوست تنها حدود 20 دقیقه طول می کشد و می تواند تا یک هفته در یک ظرف هوا بسته نگهداری شود.

به گفته دبی مورگان ، خالق وبلاگ ، ساختن پوست پوست تنها حدود 20 دقیقه طول می کشد و می تواند تا یک هفته در یک ظرف هوا بسته نگهداری شود.
(با احترام Quiche My Grits)

برای بارگیری برنامه های FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

دستورالعمل ها

1. تراشه های شکلات سفید سفید در مایکروویو در یک ظرف شیشه ای با فواصل 30 ثانیه ای کرم رنگ می شوند. (معمولاً در مجموع 2 تا 3 دقیقه طول می کشد تا بسته به مایکروویو شما ذوب شود.)

2. بعد از هر 30 ثانیه هم بزنید تا چیپس ها کاملاً ذوب شوند. مراقب باشید داغ نشود و نسوزد!

3. با قاشق خوب مخلوط کنید ، سپس ادویه پای کدو تنبل را اضافه کنید. هم بزنید.

4. ½ پودر نارگیل را هم بزنید و نصف دیگر را برای رویه رزرو کنید.

5. مخلوط آب نبات گرم را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بچینید تا ضخامت آن 1 سانتی متر شود.

6. وقتی آب نبات ها هنوز گرم هستند ، بقیه نارگیل را روی آن بپاشید و بادام بپاشید.

7. روغن نارگیل و بادام را با پشت قاشق بزرگ داخل آب نبات کنید.

8. آب نبات ها را با ادویه کدو بیشتر بپاشید.

9. اجازه دهید آب نبات ها حداقل 10 دقیقه خنک شوند.

10. آب نبات را تکه تکه کنید. در یک محفظه هوا بسته در یک مکان خنک ، اما نه در یخچال نگهداری شود.

برای ثبت نام در زندگی خود اینجا را کلیک کنید



دیدگاهتان را بنویسید