بیماری کلیوی و رژیم غذایی و چه چیزهایی


تغذیه در بیماران کلیوی

محدودیت های غذایی با توجه به درجه بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیوی هستند محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه هستند دارند. کسانی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند ، محدودیت های غذایی مختلفی نیز دارند. دیالیز درمانی است که آب اضافی را حذف کرده و مواد زائد را فیلتر می کند. اکثر افراد مبتلا به بیماری کلیوی در مرحله نهایی یا مرحله نهایی باید از رژیم غذایی مناسب کلیه پیروی کنند تا از تجمع برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون آنها جلوگیری شود. در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه ، کلیه ها نمی توانند سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت کنند. در نتیجه ، خطر افزایش سطح این مواد معدنی در خون آنها بیشتر است.

در اینجا 17 ماده غذایی است که باید در رژیم غذایی کلیه خود از آنها اجتناب کنید:

1- نوشیدنی های تیره

نوشیدنی های تیره ، علاوه بر کالری و قند موجود در نوشابه های گازدار ، حاوی مواد افزودنی مانند فسفر هستند. بسیاری از تولیدکنندگان غذا و نوشیدنی برای بهبود طعم ، افزایش ماندگاری و جلوگیری از تغییر رنگ ، در حین فرآوری فسفر اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافی را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند

از نوشیدنی های گازدار تیره در رژیم غذایی کلیوی باید اجتناب شود زیرا حاوی فسفر به شکل افزودنی هایی هستند که جذب بیشتری دارند.

دیدگاهتان را بنویسید