زندگی‌نامه «مجتبی مینوی» خواندنی شد



به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سی‌و‌پنجمین جلد از سری مجموعه «شخصیت‌های مانا» با محوریت تک‌نگاری در باب شخصیت‌های مطرح معاصر به زندگی‌نامه مجتبی مینوی ادیب و نویسنده اختصاص یافت.

 

این اثر به نویسندگی علی تقوی به پژوهش در احوال و آرا و آثار این ادیب بزرگ پرداخته است. مینوی نزدیک به شصت سال از عمر خود را صرف مطالعه و تحقیق در چند و چون فرهنگ و تاریخ ایران و اسلام، زبان و ادب فارسی و نشر متون فارسی کرد.

 

به گفته نویسنده، نقش و حضور مؤثر مجتبی مینوی در بسیاری از مناسبات، رویدادهای ادبی معاصر، همکاری او با دانشگاه‌ها و مؤسسات مختلف و نیز گسترة آثارش هم از حیث کمیت و هم از حیث تنوع موضوعی، سبب شد کار پژوهش و نگارش کتاب، بیش از یک‌سال به‌طول انجامد.

 

کتاب «مجتبی مینوی» در دو فصل گردآوری شده است: فصل نخست، در سیزده جستار، به برهه‌های مهم زندگی مینوی، اخلاق و رفتار و مراودات او با استادان و محققان تاریخ و ادبیات ایران و همکاری‌هایش با نهادهای علمی و پژوهشی می‌پردازد.

 

در فصل دوم، ضمن تحلیل آثار مینوی، اعم از تألیف و تصحیح و ترجمه کتاب، مهم‌ترین آرا و اندیشه‌های او تبیین شده است. دانشجویان، دانش‌آموختگان زبان و ادبیات فارسی، علاقه‌مندان به تاریخ، فرهنگ و ادبیات ایران از مخاطبان اصلی کتاب هستند.

 

گفتنی است، مجموعه پژوهشی «شخصیت‌های مانا» با هدف ارائه الگوهای موفق، به زندگی شخصیت‌های نیک‌نامی می‌پردازد که در عرصه دانش، فرهنگ، سیاست و اجتماع در ایران معاصر زیسته و درگذشته‌اند.

 

این مجموعه که برای عموم مخاطبان به ویژه جوانان و دانشگاهیان تهیه شده، برایند احساس ضرورتی است که در پهنه ارائه آثار دقیق و مستند از زندگانی افراد تاثیرگذار پدیده آمده است.

 

زندگی‌نامه «مجتبی مینوی» در 184 صفحه با شمارگان 500 نسخه در بازار نشر موجود است.

sitemap