تأثیرگذاری تئاتر خیابانی چشمگیرتر از کارهای صحنه‌ای است


کارگردان نمایش «فلاش بک» در گفت‌وگو با آنا؛

کارگردان نمایش «فلاش بک» گفت: درست است که اجراهای صحنه‌ای را بیشتر علاقه‌مندان به تئاتر تماشا می‌کنند و مخاطب کارهای خیابانی مردم عام هستند اما اثرگذاری کار تئاتر خیابانی بیش از صحنه‌ای است.

امیر امینی کارگردان نمایش «فلاش بک» در جشنواره تئاتر سردار آسمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تئاتر آنا اظهار داشت: این نمایش روایت‌گر یک مجموعه ترورهایی است که از سال 97 آغاز و با ترور سردار سلیمانی در سال 98 به پایان می‌رسد. لابه لای این ترورها داستان به واقعه کربلا هم می‌رسد.

وی در ادامه افزود: کل نمایش بیست و پنج دقیقه و دارای سه بازیگر است.

امینی اظهار داشت: چهار اجرا در چهارمین جشنواره تئاتر سردار داشتیم که رئز گذشته به پایان رسید و سه اجرا هم در رودسر و اجرای امروز هم در یکی از مدارس شهر تهران لغو شد.

وی با اشاره به استقبال مردم از اجراهای تئاتر خیابانی گفت: بهرحال وضعیت تئاتر خیابانی با صحنه‌ای متفاوت است، تئاتر صحنه‌ای چون مشخص است که کجا اتفاق می‌افتد، تماشاگران خاص خود را دارد.البته درست است که تماشاگر عام هم شرکت می‌کنند اما طبیعتا دوستداران تئاتر به دیدن کارهای صحنه‌ای می‌روند و تماشاگر عامش کمتر است اما تئاتر خیابانی مخاطب عام دارد حتی یک رفتگر گوشه خیابان هم به دیدن این کار می‌آید و یک نفر که در جایی نشسته یا حتی کاری ندارد، به دیدن کار خیابانی می‌آید اما بهرحال اثرگذاری زیادی هم دارد و مردم را به واکنش وا می‌دارد و به نظر من تأثیرگذاری تئاتر خیابانی بیش از صحنه‌ای است.

امینی درباره فعالیت‌های دیگرش نیز توضیح داد: نمایش دیگری به نام «صداهای خوابیده در خاک» به فجر ارائه کردم که این کار هم خیابانی است و منتظر اعلام آثار انتخاب شده هستیم.

انتهای پیام/

sitemap