کوفته های چینی خوشمزه ماما لین


اگرچه دیدن این کوفته های چینی خوشمزه ممکن است آسان باشد، اما خوردن آنها فوق العاده اعتیادآور است. ماما لین عادت داشت مواد اولیه را بداهه درست کند و در آخر هفته ها تعداد زیادی از این پنکیک های خوشمزه را بپزد. او خمیر را با قطعات طعم‌دار مانند موسیر، میگوی خشک، سوسیس چینی (臘腸)، بیکن چینی (臘肉) و پیاز سبز مخلوط کرد. هرگز دستور رسمی وجود نداشته است. با این حال، من موفق شدم مادرم را متقاعد کنم که یک دستور غذا را ساده کند تا با همه شما به اشتراک بگذارد!

کوفته‌های چینی خوشمزه ماما لین با فلفل قرمز لائو گان ما روی آن.

مثل پنکیک های خوشمزه پنکیک پیاز سبز، اما بافت کاملاً متفاوت است. این پنکیک ها با خمیر درست می شوند، بنابراین در داخل نرم هستند و پوسته پوسته نمی شوند. در واقع تهیه این پنکیک ها بسیار راحت تر است. همچنین هیچ نام رسمی برای این پنکیک ها وجود ندارد. من آنها را “کوفته های خوشمزه چینی” می نامم زیرا آنها از موادی استفاده می کنند که به راحتی در یک آشپزخانه خانوادگی چینی پیدا می کنید.

طرز تهیه کوفته نمکی چینی ماما لین

مخلوط پنکیک در یک کاسه

بهترین استفاده را از آن ببرید

این دستور 4 پنکیک بزرگ درست می کند. برای مخلوط پنکیک، به 1 فنجان آرد همه منظوره، یک تخم مرغ و 1/3 فنجان آب نیاز دارید. اگر زیاد پنکیک درست می کنید، متوجه خواهید شد که خمیر بسیار نرم تر از خمیر پنکیک معمولی شما به نظر می رسد. مامانم میگه خمیر سبک رو دوست داره چون پنکیک نرم تری تولید میکنه و من باید قبول کنم!

زمانی که داشتم این دستور غذا را آزمایش می کردم، تنها با استفاده از یک فنجان آب چندین دسته درست کردم. در حالی که پنکیک ها راحت تر پخته می شدند، زیرا خاصیت ارتجاعی کمتری داشتند، بافت پنکیک سفت تر بود. پس از امتحان کردن هر دو نسخه، پنکیک هایی را ترجیح می دهم که با آب بیشتری تهیه شده باشند. با این حال، اگر ترجیح می دهید از آب کمتری استفاده کنید.

پس از مخلوط کردن تمام مواد مخلوط، اجازه دهید حداقل 10 دقیقه بماند. این به آرد زمان بیشتری برای جذب آب می دهد تا مخلوط کمی غلیظ شود.

قطعات طعم دهنده برای کوفته های چینی خوشمزه: موسیر، میگو خشک، سوسیس چینی، پیاز سبز، سس سویا، سس صدف، نمک، شکر

قطعات طعم کبابی

برای دادن طعم پنکیک چینی خوشمزه، مادرم موسیر، پیاز سبز، میگو خشک و سوسیس چینی را در مخلوط مخلوط می کند. او به سرعت این طعم‌ها را تفت می‌دهد و آن‌ها را با سس سویا و سس صدف طعم‌دار می‌کند تا طعم آن‌ها افزایش یابد. سپس قطعات طعم دهنده را با مخلوط مخلوط کنید.

یادداشت ترجمه: مادرم از کلمه 餡 (شیان در ماندارین چکش در کانتونی) برای توصیف میگوی خشک، سوسیس چینی و غیره. این کلمه به معنای “پر کردن” است، اگرچه من مطمئن نیستم که در این زمینه چه چیزی را به درستی ترجمه کنم. من آنها را “تکه های طعم دهنده” می نامم زیرا قرار است طعم بیشتری به غذا بدهند.

میگو خشک و سوسیس چینی

از این دستور استفاده کنید میگوی خشککه می توانید در سوپرمارکت های آسیایی پیدا کنید، آمازون، یا خدمات آنلاین تحویل خواربار فروشی آسیایی مانند بگو وای! و Yamiboy. میگوها را حداقل 30 دقیقه خیس کنید تا مرطوب شوند. سپس آن را به قطعات کوچکتر برش دهید.

شما همچنین می توانید سوسیس چینی را در سوپرمارکت های آسیایی پیدا کنید. آمازون، یا بگویید اوه! و Yamibuy. یک لینک سوسیس برای این دستور پنکیک چینی کافی است.

قارچ شیتاکه خرد شده، دایکون کنسرو شده و خرد شده

خیار گیاهی

برای یک نسخه گیاهی، می توانید میگوی خشک و سوسیس چینی را با 50 گرم (1 فنجان خرد شده) قارچ شیتاکه و 30 گرم (1/4 فنجان خرد شده) جایگزین کنید. دایکون شیرین نگهداری شده (عکس بالا، سمت راست) یا هر سبزیجات چینی برای طعم بیشتر. قارچ شیتاکه کمی طعم اومامی را اضافه می کند، اما پنکیک ها به طعم بیشتری نیاز دارند. به همین دلیل است که توصیه می کنم نوعی سبزیجات چینی را اضافه کنید. شیرینی دایکون نگهداری شده به خوبی با قارچ شیتاکه جفت می شود.

همچنین می توانید سس صدف را با سس جایگزین کنید سس تریاکی (عکس زیر، سمت چپ) یا سس سبزیجات لی کوم کی (عکس زیر، سمت راست).

سس تریاکی و سس سبزیجات

پنکیک سرخ شده

می توانید پنکیک را روی یک تابه چدنی یا نچسب سرخ کنید. قبل از شروع پختن پنکیک مطمئن شوید که تابه به خوبی گرم شده است. به این ترتیب پنکیک ها به درستی بر روی لبه ها قهوه ای و شکننده می شوند.

1/2 فنجان از خمیر را در وسط ماهیتابه بریزید و پنکیک را سرخ کنید تا لبه های آن قهوه ای طلایی شود، حدود 2 تا 3 دقیقه. سپس پنکیک ها را برگردانید و طرف دیگر را برای یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.

قسمت اول پنکیک اول ممکن است رنگ پریده به نظر برسد زیرا تابه هنوز در حال گرم شدن است. من این را مخصوصاً وقتی که از تابه نچسب استفاده می کنم صادق است. بعد از سرخ شدن طرف دوم معمولا برمیگردم و طرف اول رو دوباره 1-2 دقیقه سرخ میکنم. معمولاً این زمان کافی است تا پای بیشتر قهوه ای شود.

پنکیک روی قفسه خنک کننده

اگر پنکیک را روی چدن می‌پزید، ممکن است لازم باشد حرارت را تا نیمه پخت کم کنید. از آنجایی که چدن گرما را به خوبی حفظ می کند، تابه در پنکیک سوم و چهارم بسیار داغ می شود. در نتیجه رنگ پنکیک زودتر قهوه ای می شود. حرارت را کمی کم کنید و زمان پخت را کم کنید.

من نمی توانم مانند مادرم پنکیک را در هوا برگردانم، بنابراین من عاشق استفاده از آن هستم 1 قاشق غذاخوری OXOبرای برگرداندن پنکیک. هیچ مشکلی با آن وجود ندارد!

مامان لین یک بشقاب از برش های وافل چینی در دست دارد

سرویس پیراشکی چینی

من عاشق سرو کردن این کیک ها با آب خوردن هستم چیلی ترد لائو جا ما بالاتر از آنها اگر برای شام پنکیک بخورم، دوست دارم آنها را با پروتئین سرو کنم (ران مرغ چسبنده یا میگوی شیرین با فلفل قرمز و سیرو مقداری سبزیجاتلوبیا سبز با سیر یا هر سبزی سرخ شده).

آیا میگوی خشک باقی مانده است؟ از آن در این دستور العمل ها استفاده کنید

آیا سوسیس چینی باقی مانده است؟ از آن در این دستور العمل ها استفاده کنید

پنکیک های خوشمزه به سبک چینی از ماما لین
کوفته های چینی خوشمزه ماما لین

دستگاه چاپ

سهام: 4 پنکیک

نویسنده: لیزا لین

کوفته های چینی خوشمزه ماما لین

این دستور 4 پنکیک بزرگ درست می کند. برای یک دسته بزرگتر، می توانید دستور غذا را دو برابر کنید. برای گرم نگه داشتن پنکیک ها می توانید پنکیک ها را روی سینی فر در فری که از قبل با دمای 180 درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید. برای گزینه گیاهخواری به یادداشت 1 مراجعه کنید.

زمان آماده سازی15 دقیق

زمان پخت و پز20 دقیق

وقت فراغت10 دقیق

عناصر

مخلوط

  • 120 گرم آرد همه منظوره (1 پیمانه)
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • 1 1/3 فنجان ها آب (315 میلی لیتر)

کمی طعم دهنده

  • 15 گرم میگو خشک (3 قاشق غذاخوری)و به مدت 30 دقیقه خیس شد
  • 1 1/2 قاشق های بزرگ روغن سبزیجاتو کدام روغن موثر است، به علاوه بیشتر برای سرخ کردن پنکیک
  • 30 گرم تره فرنگیو مکعب های کوچک (1/4 فنجان)
  • 30 گرم سوسیس چینیو خرد شده (1/4 فنجان)
  • 25 گرم پیازچهو برش های نازک (نصف فنجان)
  • 1/2 قاشق کوچک نمک
  • 1 قاشق کوچک قند
  • 2 قاشق های کوچک سس صدف
  • 1 قاشق کوچک من بید هستم

ابزار

  • تابه بزرگ نچسب یا چدنی

دستورالعمل ها

  • قبل از اینکه خمیر را درست کنید، حتما میگوهای خشک را حداقل 30 دقیقه خیس کنید.

  • آرد را به یک کاسه اضافه کنید. تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و به آرامی تخم مرغ را بزنید. (نکته 2 را ببینید) به تدریج آب را داخل کاسه بریزید و همزمان با دست و پا یا چنگال بزرگ مواد را هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا گلوله های درشت آرد از بین بروند، حدود یک دقیقه. این مخلوط بسیار روان خواهد بود، بنابراین در حالی که فیلینگ را آماده می کنید، حداقل 10 دقیقه آن را روی پیشخوان بگذارید.

  • میگوهای خشک را آبکش کرده و به قطعات کوچک برش دهید.

  • یک ماهیتابه کوچک را با 1/2 قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. موسیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه بپزید تا موسیر شروع به نرم شدن کند. میگوهای خشک خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سوسیس چینی را اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. فیلینگ را با نمک، شکر، سس صدف و سس سویا مزه دار کنید. آتش را خاموش کن پیاز سبز را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

  • قطعات طعم دهنده را داخل مخلوط بریزید و همه چیز را مخلوط کنید.

  • یک تابه نچسب یا چدنی را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. قبل از اضافه کردن 1 قاشق غذاخوری روغن از داغ بودن تابه مطمئن شوید. روغن را در اطراف ماهیتابه حرکت دهید.

  • 1/2 فنجان از مخلوط را در وسط ماهیتابه بریزید. پنکیک ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شود. اولین پنکیک همیشه کمی بیشتر طول می کشد تا قهوه ای شود. پنکیک ها را برگردانید و بگذارید 1 تا 2 دقیقه روی طرف دیگر بماند تا طلایی شوند. (نگاه کنید به یادداشت 3)

  • کیک را بلافاصله سرو کنید یا آن را به توری خنک کننده منتقل کنید. من دوست دارم پنکیک های داغ را روی یک قفسه خنک کننده بگذارم تا کف پنکیک غلیظ نشود.

  • 1/2 قاشق غذاخوری دیگر روغن را دور تابه بریزید و پنکیک بعدی را بپزید. پنکیک های بعدی کمی زمان کمتری برای سرخ شدن نیاز دارند زیرا در حال حاضر تابه بسیار داغ تر است. اگر از چدن استفاده می کنید، باید حرارت را کاهش دهید (به متوسط ​​یا متوسط ​​به پایین) تا پنکیک ها نسوزند. آنقدر این کار را تکرار کنید تا تمام پنکیک ها تمام شود.

  • پنکیک را با لائو جان ما چیلی سرو کنید. برای یک وعده غذایی کامل، پنکیک را با لوبیا سبز سیر، بادمجان تند تفت داده شده، ران مرغ چسبنده یا میگوی شیرین سرو کنید.

ویدئو

یادداشت

  1. گزینه گیاهی: به جای میگوی خشک و سوسیس چینی، می توانید 50 گرم قارچ شیتاکه (1 فنجان خرد شده) و 30 گرم دایکون کنسرو شده (1/4 فنجان خرد شده) بپزید. قارچ شیتاکه را همزمان با اضافه کردن میگوی خشک و دایکون نگهداری شده هنگام اضافه کردن سوسیس چینی اضافه می کنید. سپس سس صدف را با سس تریاکی یا سس وگان Stir-Fry جایگزین کنید.
  2. در ویدیوی بالا، مامانم ابتدا تخم مرغ را در ظرف می زد و سپس آرد را اضافه می کرد. من همیشه آن را کمی عجیب می دانستم. صادقانه بگویم، این مخلوط بسیار بخشنده است، بنابراین ترتیبی که مواد را به آن اضافه می کنید، اهمیتی ندارد.
  3. اغلب اوقات، اولین پنکیک رنگ پریده به نظر می رسد زیرا تابه هنوز به اندازه کافی داغ نشده است. این به خصوص زمانی که من در ماهی تابه های نچسب سرخ می کنم صادق است. همیشه می توانید پنکیک ها را برای مدت طولانی تری سرخ کنید تا به رنگ طلایی مورد نظر برسند. از طرف دیگر، می توانید پنکیک ها را چند بار برگردانید تا مطمئن شوید که طلایی هستند.

خوراک

سرویس: 1پای | کالری: 271کالری | کربوهیدرات ها: 27g | پروتئین: 7.4g | چربی: 13.9g | چربی های اشباع شده: 9.3g | کلسترول: 61میلی گرم | سدیم: 531میلی گرم | اساسی: 1.2g | قند: 2.9g

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟hellolisalin را تگ کنید یا یک امتیاز ستاره بگذارید و در وبلاگ نظر دهید!



رژیم لاغری سریع