کشورهایی با سالم ترین رژیم غذایی

به نظر می رسد درک آنچه برای خوردن سالم است، پیچ و خم از موانع در دنیای مدرن غذاهای فرآوری شده و غنی شده است. شما باید ارزش غذایی هر محصولی را که از خواربار فروشی خریداری می کنید بررسی کنید، طرز تهیه آنها را بدانید، حتی در مورد مواد غذایی “در” محتاط باشید. کش و قوس وجود دارد که چه غذایی برای شما مفید است و چه چیزی نیست. مانند کربوهیدرات ها – یک روز آنها را ناسالم اعلام می کنند و روز بعد اخباری را می شنوید که این یک نیاز برای بدن شما است.

من می گویم بیایید این زمزمه های غذایی را متوقف کنیم و به اصول اولیه برگردیم. بیایید به رژیم غذایی اجدادمان نگاه کنیم، زمانی که چاقی، سرطان و مشکلات قلبی به عنوان یک “روند” در نظر گرفته نمی شد. غذاهای سنتی اجداد ما از غذاهای کامل تهیه شده به روش های ساده و سالم تهیه شده است. اگر به شیوه‌های قدیمی غذا خوردن بازگردیم، مقدار مواد مغذی و مواد معدنی را به بدن خود می‌دهیم که می‌تواند به زندگی سالم‌تری کمک کند.

برای حمایت از این اطلاعات، کشورهایی که به داشتن سالم‌ترین رژیم‌های غذایی معروف هستند، کشورهایی هستند که هنوز رژیم‌های غذایی پدران خود را به شدت اجرا می‌کنند.

مبنای قضاوت سالم ترین کشورهای جهان

از آنجایی که ما به طور کلی در مورد رژیم‌های غذایی سنتی فرهنگ‌های مختلف صحبت می‌کنیم، فقط این حق را می‌دهد که اذعان کنیم که هیچ کشور غافلگیر کننده سلامتی نهایی وجود ندارد.

مانند مجموعه ای از طعم ها در کابینت های ادویه جات ما، هر ادویه طعم منحصر به فرد خود را به یک ظرف می دهد. در مورد رژیم های غذایی سنتی این ملت ها، هر کدام روش منحصر به فرد خود را دارند که باعث سلامتی می شود.

کشورهایی که در زیر فهرست شده‌اند متمایزترین تکنیک‌های خود را نشان می‌دهند که خوردن را به روشی لذت‌بخش برای داشتن یک زندگی خوب تبدیل می‌کند.

ژاپن

من همیشه از اینکه چگونه ژاپنی ها فرهنگ قوی خود را در هر جنبه از زندگی خود القا می کنند شگفت زده شده ام. نیاز آنها به بهبود مستمر معروف به کایزن، نبوغ آنها در همه چیز، و امضای آشپزی آنها از غذاهای تازه!

در تحقیقی در سال 2008، ژاپن به عنوان کشوری شناخته شد که دارای بالاترین امید به زندگی برای زنان با سن 85.59 سال و مردان تا سن 78.73 سال است. ژاپن همچنین تایید شده است که نرخ چاقی بزرگسالان پایین تنها 3٪ در جهان صنعتی است.

اگرچه این کشور به داشتن یکی از بالاترین سطوح استرس در محل کار و مدرسه معروف است و همانطور که همه ما می دانیم استرس ریشه بیشتر بیماری ها و بیماری ها است، رژیم غذایی کم کلسترول آنها سرشار از ماهی، برنج، جلبک دریایی، خورش و … سایر غذاهای بخارپز شده هدف خود را برای متعادل کردن سلامت آنها انجام داده اند.

ژاپنی ها از منطقه اوکیناوا، تمرین منحصر به فردی به نام “hara hachi bu” به معنای “هشت قسمت از 10” ایجاد کردند. با این تمرین، مردم اوکیناوا وقتی 80 درصد سیر شدند دست از غذا خوردن می کشند. تمرینی عالی برای جلوگیری از پرخوری زیرا این کار نیاز دارد. تقریباً 20 دقیقه تا بدن شما بفهمد که سیر شده اید.

کلاسیک ترین و معروف ترین غذای سنتی ژاپنی سوپ میسو خواهد بود. این سوپ تسکین دهنده، سادگی خود را در طول سالیان متمادی حفظ کرده است و هنوز هم در بین ژاپنی‌ها محبوبیت بزرگی دارد.

کشورهای مدیترانه ای

کشورهای حاشیه دریای مدیترانه ترکیبی قوی از غذاهای آشپزی دارند. آنها به غذاها و شیوه های اجداد خود افتخار می کنند. کشورهایی مانند فرانسه، ایتالیا و یونان اسرار غذای عالی و سلامتی عالی را به اشتراک می گذارند. غذای آنها به قدری سالم و منحصر به فرد است که عنوانی را برای خود ایجاد کرده است، “رژیم غذایی مدیترانه ای”.

جنبه اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای شامل مصرف زیاد روغن زیتون، حبوبات، غلات و نان گندم کامل، میوه ها و سبزیجات نپخته است. آنها به طور متوسط ​​از لبنیات که بیشتر از پنیر و ماست تشکیل شده است استفاده می کنند. با گوشت، ماهی بیشتری نسبت به سایر فرآورده های گوشتی می خورند. و نشانه اصلی رژیم غذایی آنها نوشیدن متوسط ​​شراب است.

این رژیم سرشار از غذای واقعی است که بدن شما شایسته آن است. ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که چربی های اشباع نشده ای هستند که سلامت کلی قلب را تقویت می کنند. مردم مدیترانه عاشق سالاد هستند. سبزیجات سبز حاوی کلروفیل هستند – قدرت شفابخش طبیعت، که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند. زیتون منبع عالی ویتامین E و آهن است که خواص ضدالتهابی قوی نیز دارد. این واقعیت که آنها از روغن زیتون به عنوان پایه پخت و پز استفاده می کنند تأثیر زیادی بر فواید غذاهای آنها برای سلامتی دارد.

همچنین مشخصه ای که عموماً بین این کشورها مشترک است این است که انجام مواد غذایی یک کار ماجراجویانه سرگرم کننده است، یک روال عالی برای حرکت دادن بدن شما. این یک سبک زندگی برای آنهاست که به جای اینکه برای خرید فست فود، غذاهای کنسرو شده یا از قبل بسته بندی شده به یک فروشگاه تک فروشگاهی بروند، به چندین مغازه تخصصی بروند و غذای تازه را انتخاب کنند.

فرانسوی‌ها، ایتالیایی‌ها، اسپانیایی‌ها، یونانی‌ها (و همچنین ژاپن) از صرف غذا لذت می‌برند. آنها تاکید زیادی بر صرف غذا به عنوان یک رویداد اجتماعی دارند. آنها هر بار وعده های کوچک را با وعده های غذایی طولانی می خورند. زمان داده شده به هضم غذا کمک می کند و همچنین از پرخوری جلوگیری می کند.

فرانسوی ها نیز دوست دارند غذای خود را با یک لیوان شراب همراهی کنند. ثابت شده است که مصرف متوسط ​​شراب باعث افزایش HDL یا کلسترول خوب و پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.

به دلیل این روش سنتی، فرانسه به عنوان کشوری با کمترین بیماری قلبی ثبت شد! آمین برای پیروزی

تابوله جعفری یک نمونه محبوب از غذاهای تازه است که در رژیم غذایی مدیترانه ای یافت می شود. این سالاد آب خوری بسیار با طراوت است و برای سرو در روزهای گرم تابستان با دوستان عالی است.

تحقیقات انجام شده توسط Men’s Health نشان می دهد که پرتغال در رتبه اول قرار دارد در حالی که اسپانیا در رتبه دوم قرار دارد تا کشورهای دارای بالاترین تغذیه در رژیم غذایی خود باشند. اگرچه پرتغال در امتداد سواحل دریای مدیترانه قرار ندارد، رژیم غذایی آنها به شدت تحت تأثیر کشورهای همسایه آنها قرار گرفته است. غذاهای پرتغالی رتبه اول را دارند زیرا علاوه بر اتخاذ یکی از سالم ترین رژیم های غذایی در جهان، موقعیت استراتژیک این کشورها امکان دسترسی به اقیانوس اطلس را فراهم می کند. پرتغالی ها روزانه حدود یک وعده ماهی می خورند و بخشی از امگا 3 را از رژیم غذایی روزانه خود حفظ می کنند.

ایسلند رژیم غذایی مشابهی با پرتغال دارد. رژیم غذایی آنها به شدت شامل ماهی و محصولات محلی است که دلیل امید به زندگی طولانی ایسلندی ها است. انتخاب غذای بومی دارای تغذیه بیشتری نسبت به محصولات وارداتی است. واردات دارای محتوای سنگین تری از آفت کش ها و مواد نگهدارنده است.

چه چیزی می توانیم از آنها یاد بگیریم؟

در اینجا برخی از اقداماتی که می توانیم از این کشورها تطبیق دهیم آورده شده است:

تازه تر، بهتر

من کاملاً به این قانون طلایی خوردن اعتقاد دارم. خود را در انواع میوه ها و سبزیجات تازه و فرآوری نشده موجود در هر بازاری لذت ببرید. قارچ های کنسرو شده و بچه ذرت را کنار بگذارید و به قسمت سرد شده غذاهای کامل بروید. انجام این کار می تواند کمک زیادی به حذف غذاهای فرآوری شده از رژیم غذایی شما کند. غذای تازه فیبر بیشتر، کالری کمتر، چربی های اشباع شده، چربی های ترانس، نمک، شکر و مواد نگهدارنده مضر را فراهم می کند.

غذای رنگارنگ بخورید

تا جایی که ممکن است در وعده غذایی خود رنگ بگذارید، این به شما کمک می کند تا گروه های غذایی مختلف مورد نیاز خود را پوشش دهید، همچنین شما را تشویق می کند که سبزیجات متنوعی اضافه کنید و میوه های جدید را امتحان کنید. وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا (دپارتمان کشاورزی ایالات متحده) توصیه می کند که بین پنج تا سیزده وعده میوه و سبزیجات در روز برای رژیم غذایی و تغذیه مناسب مصرف شود. به جای سفید، روی غذاهای قهوه ای رنگ تمرکز کنید، مانند برنج قهوه ای، شکر قهوه ای، نان گندم کامل و غلات. محصولات گندم کامل فیبر را به رژیم غذایی ما اضافه می کنند. فیبر همان چیزی است که من آن را اسفنج پاک‌کننده طبیعی می‌نامم که به جذب و سپس حذف سموم و مواد زائد که در سیستم گوارش ما انباشته می‌شوند کمک می‌کند.

صرف ناهار خوری و صرف غذا

با همراهان شام بخورید تا هر وعده غذایی را زمانی برای گذراندن با دوستان و خانواده تبدیل کنید. این باعث می شود که غذا خوردن سالم تر و سرگرم کننده تر شود. به خصوص که می توانید به جای اینکه وسوسه شوید همه چیز را برای خودتان تمام کنید، کسی را داشته باشید که با او دسر شریک کنید! قدر غذای خود را بدانید؛ در حین ناهار، غذا را بو کنید و زمانی را برای طعم دادن به مزه ها در حین جویدن اختصاص دهید. خوب جویدن غذا کمک زیادی به معده شما می کند تا غذا را سریعتر هضم کند. جویدن صحیح غذای شما را قبل از قورت دادن به یک ماس نرم نرم تبدیل می کند. برای گوشت، سعی کنید آن را 20 بار یا بیشتر بجوید.

یکی دیگر از راه‌های لذت بردن از وعده‌های غذایی، خوردن وعده‌های غذایی در یک زمان است. سرو کردن چندین غذا – سالاد، سپس میوه ها، پیش غذا، و پایان دادن به دسر یا قهوه بهتر است از قرار دادن تمام غذاها در یک بشقاب. این نه تنها به جلوگیری از چرای غذا کمک می کند، بلکه تنظیم دوره ها به شما امکان می دهد طعم های مختلف را جدا کنید. نکته دیگر، خوردن غذای تازه به هضم غذا کمک می کند. در حالت ایده‌آل، اگر بین هر دوره برای ارائه زمان بگذارید، مؤثرتر خواهد بود – فضای بیشتری برای هضم و زمان با کیفیت برای مکالمات ایجاد کنید.

یک میز بوفه کوچک درست کنید. داشتن یک میز جداگانه برای قرار دادن وعده های غذایی یک تکنیک بسیار مفید است، زیرا نمی توانید همه وعده های غذایی را به دوره های مختلف تقسیم کنید. یک میز بوفه در آب و هوای صبحانه، ناهار، میان وعده ها، زمان بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد تا غذا و غذا را تهیه کنید تا اینکه غذا را جلوی شما یا در فاصله زمانی کوتاه سرو کنید.

تغییر زندگی خود به یک راه حل سالم تر با آنچه می خورید شروع می شود. به همین سادگی است که به اصول اولیه بازگردیم، زمانی که غذا با مواد اولیه تازه تهیه می شود و خوردن یک شکل یا هنر و یک رویداد اجتماعی است، مانند سبک زندگی اجداد ما. پس بیایید سنت های خود را برگردانیم.