کاری سیب زمینی شیرین تایلندی – دختر آیووا می خورد


کاری سیب زمینی شیرین تایلندی غنی، خامه ای است و طعمی شبیه به جوشیدن آن در تمام طول روز دارد. سرشار از پروتئین و سبزیجات سالم!

کاری سیب زمینی شیرین تایلندی در یک کاسه با تکه های لیمو و برنج

هر زمان که کسی از من برای یک رستوران اینجا در شهر می خواهد، پاسخ فوری من این است: لوتوس خوش شانس. این رستوران محلی که غذاهای آسیای جنوب شرقی با الهام از دستور العمل های خانوادگی سرو می کند را نمی توان از دست داد. پولم را بگیر، تمام شد. شما انجام دادید. همه ما تمام شده ایم. غذاشون خیلی خوبه!

مهمترین.

منوی LL به صورت فصلی تغییر می کند و غذاهای گیاهی بدون گلوتن زیادی ارائه می دهد. این یکی از معدود مکان‌های اینجا در شهر است که همه می‌توانیم همه آن‌ها را بخوریم، با توجه به آلرژی‌ها/ ترجیحات غذایی بچه‌ها و بیماری سلیاک، بنابراین هفته‌ای یک بار می‌توانیم آن‌ها را بخوریم. شاید نگویم، اما شب مورد علاقه من در هفته است. 😉

یکی از موارد مورد علاقه من در حال حاضر Sweet Potato Panang Curry است که کاملا تند و خامه ای است – و من واقعاً سیب زمینی شیرین دوست ندارم؟! آنها فقط آن را خیلی خوب می کنند هر بار که من به بن می گویم:من می توانم این را در هر وعده غذایی در روز بخورم.و درسته!اینقدر که تصمیم گرفتم نسخه خودم رو تو خونه درست کنم، پس اگه خواستم میتونم!

نگاه کنید (با فروتنی): کاری سیب زمینی شیرین تایلندی، با نام مستعار دستور جدید کاری قرمز با نارگیل و بادام زمینی! خامه ای، تند و تند، با پوست لیمو و گیاهان تازه برای کاهش غنای آن است. بسته بندی شده با پروتئین و سبزیجات. باور نکردنی! من نمی توانم صبر کنم تا آن را امتحان کنم.

تصویر بالای یک کاسه کاری سیب زمینی شیرین تایلندی

خمیر کاری قرمز + بادام زمینی + نارگیل = ماژیک

همانطور که گفتم، الهام بخش این کاری سیب زمینی شیرین تایلندی، پانانگ کاری لوتوس لاکی است. از تحقیقات من، خمیر کاری پانانگ شبیه خمیر کاری قرمز تایلندی است، اگرچه کاری پانانگ شامل بادام زمینی بو داده نیز می شود. برای تقلید طعم، کمی کره بادام زمینی را به خمیر کاری قرمز خریداری شده از فروشگاهم اضافه کردم، سپس مخلوط را در یک تابه داغ تفت دادم تا رنگ های بادام زمینی برشته شده را بدست آوریم.

کوفته باور نکردنی ایتالیایی

تنها یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی در کل دستور غذا وجود دارد، اما واقعاً بعد تازه، عمیق و خوشمزه ای به این کاری قرمز رنگ می دهد. فوق العاده، فوق العاده خوب یک قوطی شیر نارگیل خامه ای اضافه کنید و یک سس بادام زمینی کاری قرمز ابریشمی و غلیظ بدست آورید که می خواهید آن را با قاشق بنوشید.

نبرد گیاهان تازه

لاکی لوتوس کاری سیب زمینی شیرین را با ریحان تازه تایلندی سرو می کند و اگر آن را پیدا کردید، حتما امتحان کنید. ریحان تایلندی بسیار متفاوت از ریحان معمولی باغی است – طعم آن شبیه شیرین بیان است و در هر لقمه ای واقعا برجسته است. در حین آزمایش دستور غذا، من فقط یک بار ریحان تایلندی پیدا کردم، بنابراین دستورالعمل هایی را در مورد نحوه ترکیب گشنیز در این غذا به عنوان یک سبزی تازه نیز آورده ام.

هر دو گزینه کاملاً خوشمزه هستند – اگرچه اگر بتوانید ریحان تایلندی را در نزدیکی خود پیدا کنید، واقعاً غذا را بالا می برد.

آن را گیاهی یا وگان کنید

لاکی لوتوس کار بسیار خوبی انجام می دهد تا ظروف خود را بدون گلوتن، وگان و/یا وگان سفارشی کند، و این غذا به راحتی قابل سفارشی کردن است.

برای وگان کردن:

  • مرغ را با یک قوطی کنسرو نخود آبکش شده/شسته شده یا توفوی سفت خرد شده جایگزین کنید.
  • به جای آب مرغ از آب سبزیجات یا آب سبزیجات استفاده کنید.

برای وگان کردن:

  • از سوآپ های ذکر شده در بالا استفاده کنید و سس ماهی را نیز دور بریزید. یک قطره تاماری بدون گلوتن اضافه کنید تا یک سس ماهی خوشمزه و غنی را تقلید کنید یا از یک جایگزین برای سس ماهی وگان استفاده کنید.
  • سبزیجات بیشتری مانند کلم بروکلی یا هویج اضافه کنید تا ظرف را تقویت کنید.

برای تجربه یک رستوران در خانه آماده اید؟!

کاری سیب زمینی شیرین نارگیل در یک کاسه با گشنیز و بادام زمینی خرد شده

طرز تهیه کاری سیب زمینی شیرین تایلندی

با سرخ کردن سریع شروع کنید برش های پیاز زرد در کمی روغن در یک ماهیتابه یا ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا تا زمانی که طلایی و نرم شود، 5 دقیقه. تازه خرد شده را اضافه کنید حبه های سیر و رنده شده زنجبیل سپس 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا معطر شود.

پیاز، سیر و زنجبیل را در یک تابه تفت دهید

اضافه کردن بعدی خمیر کاری قرمز و کره بادام زمینی سپس مخلوط را در کف تابه بریزید و بگذارید بسوزد. هم بزنید و با افزایش 20 تا 30 ثانیه فشار دهید تا زمانی که خمیر کاری قرمز کمی قهوه ای شده است، 1-2 دقیقه.

رب فلفل قرمز تایلندی با پیاز در ماهیتابه

این خمیر کاری قرمز تایلندی است که من از فروشگاه مواد غذایی می خرم. اگرچه روی برچسب می‌گوید “تند”، اما من آن را داغ نمی‌دانم – یک شیشه کامل این ظرف را احتمالاً 5 یا 6 از 10 دماسنج می‌کند (1 آب و 10 فلفل هابانرو است.)

با این حال، اگر به ادویه ها حساس هستید، از نصف شیشه شروع کنید و بعداً در صورت تحمل، مقدار بیشتری به سس اضافه کنید!

یک کاسه خمیر فلفل قرمز تایلندی

اضافه کردن بعدی شیر نارگیل پر چرب، آب مرغ یا آبگوشت، اسپری از سس ماهی، و سیب زمینی شیرین پوست آن را بگیرید، سپس به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید و مخلوط را به جوش آورید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا سیب زمینی شیرین نرم شود، حدود 10 دقیقه، هر از گاهی هم بزنید.

به هر حال، من به شدت توصیه می کنم از شیر نارگیل پرچرب در اینجا استفاده کنید، برخلاف شیر نارگیل سبک تر – این ظرف را خامه ای می کند و تمام طعم ها را متعادل می کند.

حباب های کاری نارگیل بادام زمینی تایلندی قرمز در یک ماهیتابه

اضافه کردن بعدی سینه مرغ نازک برش خورده سپس در عرض 3-4 دقیقه می جوشد. من دوست دارم سینه های مرغ را نازک برش بزنم و سپس هر برش را به صورت عمودی از وسط نصف کنم تا نوارهای نازکی درست شود. به این ترتیب آنها خیلی سریع در مخلوط کاری داغ پخته می شوند.

نوارهای مرغ را به کاری نارگیل قرمز تایلندی اضافه کنید

تقریبا تمام شده! تازه اضافه کنید اسفناج کوچک سپس 1 تا 2 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

اسفناج بچه را به کاری سیب زمینی شیرین تایلندی اضافه کنید

در نهایت اضافه کنید آب لیموی تازه و ریحان تایلندی برگ ها، در صورت استفاده، اجازه دهید سیب زمینی شیرین تایلندی حداقل 10 دقیقه بماند تا خنک شود و غلیظ شود. وقتی زمان صرف غذا شد، برنج یاسمن پخته شده را با قاشق بریزید و با بادام زمینی ریز خرد شده، تکه های لیمو و گشنیز تازه تزئین کنید. بالاخره حفاری کن!

امیدوارم که عاشق این کاری نارگیل بسیار رضایت بخش و الهام گرفته از رستوران باشید – این واقعا یک برنده است! لذت بردن!

کاسه کاری سیب زمینی شیرین تایلندی

دستور العمل های مشابه

توصیف کردن

کاری سیب زمینی شیرین تایلندی غنی، خامه ای است و طعمی شبیه به جوشیدن آن در تمام طول روز دارد. سرشار از پروتئین و سبزیجات سالم!

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1 پیاز زرد، نصف شده، سپس نازک خلال شده است
  • 2 حبه سیر له شده یا ریز شده
  • 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • خمیر کاری قرمز آشپزخانه تایلندی 4 اونس (به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • 1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی (به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • 13.6 اونس قوطی شیر نارگیل خامه ای کامل
  • 3/4 فنجان آب مرغ یا آب گوشت
  • 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
  • 1 سیب زمینی شیرین متوسط ​​(حدود 12 اونس)، پوست کنده و به مکعب های 1/2 اینچی بریده شده
  • 1 پوند سینه مرغ، نازک برش داده شده (به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • 2 فنجان اسفناج بچه
  • 1 ریحان تایلندی دلمه ای، برگ های بریده شده از ساقه یا یک مشت کوچک گشنیز تازه
  • 2 عدد لیمو، یکی از وسط و دیگری قاچ شده
  • برای سرو: برنج سفید پخته شده، بادام زمینی ریز خرد شده

جهت

  1. روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. پس از گرم شدن، پیازها را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی و کمی نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا معطر شود. رب کاری قرمز و کره بادام زمینی را اضافه کنید، له کنید تا ترکیب شوند و 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که خمیر کاری قرمز کمی قهوه ای شود تفت دهید. من دوست دارم مخلوط را در یک لایه یکنواخت در کف تابه له کنم و سپس بگذارید 30 ثانیه بسوزد و دوباره هم بزنید و چند بار دیگر تکرار کنید.
  2. شیر نارگیل، آب یا آبگوشت، سس ماهی و سیب زمینی شیرین را به ماهیتابه اضافه کنید، سپس روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا سیب زمینی های شیرین نرم شوند، 10 دقیقه، هر از گاهی هم بزنید.
  3. نوارهای مرغ را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه بجوشانید تا کاملا بپزند. بچه اسفناج را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بجوشانید تا نرم شود. حرارت را خاموش کنید و برگ های ریحان تایلندی (در صورت استفاده) به اضافه آب نصف لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید ظرف حداقل 10 دقیقه خنک شود، سپس میل کنید و در صورت تمایل آب لیموی بیشتری اضافه کنید. روی برنج پخته شده بریزید و با گشنیز (اگر به جای ریحان تایلندی استفاده کنید)، لیمو ترش و بادام زمینی خرد شده تزئین کنید.

یادداشت

  • اگر نمی‌توانید مارک خمیر کاری آشپزخانه تایلندی را بیابید، از چیزی که می‌توانید پیدا کنید استفاده کنید زیرا ممکن است کم و بیش گرمتر از مارک تایلندی کیچن باشد. من توصیه می کنم با 2 قاشق غذاخوری از مارکی که می توانید پیدا کنید شروع کنید و سپس در حالی که ظرف می جوشد، مقدار بیشتری اضافه کنید.
  • همانطور که نوشته شده است، با استفاده از یک شیشه 4 اونسی خمیر کاری قرمز آشپزخانه تایلندی، این ظرف برابر با 6 از 10 دماسنج خواهد بود. اگر حرارت بیشتری می خواهید می توانید یک کمپرس سیراچا اضافه کنید.
  • اگر از کره بادام زمینی به روش طبیعی استفاده می کنید (یعنی تنها ماده تشکیل دهنده آن بادام زمینی است) ممکن است لازم باشد 1-2 قاشق چایخوری شکر نارگیل اضافه کنید تا طعم ها متعادل شود.
  • نکته کلیدی برای پخت سریع مرغ در این غذا این است که سینه های مرغ را به صورت نوارهای نازک برش دهید. سینه های مرغ را به صورت نوار برش دهید، سپس نوارهای پهن را از وسط نصف کنید تا نوارها درست شوند.

این دستور غذا توسط Iowa Girl Eats، http://iowagirleats.com تهیه شده است.

کولاژ کاری سیب زمینی شیرین تایلندی صور