فرهنگهای غربی با مشکل رو به افزایش شیوع بیماریهای مرتبط با چاقی از جمله بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و سایر بیماریهای ثروتمند مواجه هستند. با افزایش بیماریهای مرتبط با چاقی، متابولیسم چربی بیشتر و بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
بافت چربی (سلول های چربی) یک اندام غدد درون ریز است که در سراسر بدن ما وجود دارد. چربی به عنوان ذخیره اصلی انرژی بدن برای دوره های انرژی اضافی نقش بسیار مهمی ایفا می کند و باعث می شود چربی تجزیه شده و به عنوان انرژی استفاده شود. نه تنها تعادل انرژی را تنظیم می کند، بلکه هورمون های ترشح شده توسط سلول های چربی برای تقویت فرآیندهای متابولیک، حساسیت به انسولین و پاسخ ایمنی بسیار مهم هستند.
ما بافت چربی خود را عمدتاً به دو صورت افزایش می دهیم: 1) افزایش اندازه سلول های چربی، 2) افزایش میزان سلول های چربی ما. اما، تنها یک راه برای خلاص شدن از شر آنها وجود دارد، آدیپوژنز (چربی سوزی). عوامل متعددی بر چرخه زندگی یک سلول چربی تأثیر میگذارند، و اگر بتوانیم نحوه افزایش سرعت چربیزایی را بفهمیم، میتوانیم چربی ذخیره شده را کاهش دهیم و به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با چاقی کمک کنیم.
به نظر می رسد بحث در مورد اینکه آیا پلی فنل ها و گزانتین ها می توانند به افزایش سرعت چربی زایی کمک کنند و در نتیجه عمر سلول چربی را کاهش دهند، وجود دارد. با توجه به ماهیت چای سفید که فرآوری کمی دارد، به نظر می رسد که با غلظت بیشتری از اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG) و همچنین متیل گزانتین ها (مانند کافئین) که مواد فعالی هستند که در مقایسه با سبز، از دست دادن چربی را تسریع می کنند، غنی شده است. و چای سیاه
محققان آلمانی تصمیم گرفتند به چگونگی تأثیر عصاره چای سفید بر چربی زایی نگاهی بیندازند و نتایج خود را در Nutrition & Metabolism 2009، 6:20 منتشر کردند. چیزی که آنها دریافتند کاهش تجمع تری گلیسیرید (ذخیره چربی) بدون تأثیر بر زنده ماندن بود.
چربی هم به صورت چربی احشایی و هم به صورت چربی زیر جلدی در بدن انسان وجود دارد. تحقیقات بیشتر و بیشتری منتشر می شود که نشان می دهد چای و اجزای زیست فعال آن تأثیر مستقیمی بر نحوه متابولیسم چربی دارد و فرصت های منحصر به فردی را برای ایجاد درمان و پیشگیری از بیماری های پیری با استفاده از قدرت گیاهان طبیعی ایجاد می کند.
چای سفید کم فرآوری شده ترین شکل چای است و دارای بالاترین سطوح EGCG، سایر پلی فنول ها، متیل گزانتین ها و کافئین است. در این مطالعه خاص عصاره چای سفید به طور مستقیم به بافت چربی اعمال شد. اکنون وقتی چای یا سایر عصارههای چای مصرف میکنیم، سیستم گوارشی ما این ترکیبات را تجزیه میکند و بنابراین به مقادیری که آن را میخوریم جذب نمیشود. بنابراین به یاد داشته باشید که اگر کسی به اثرات چربی سوزی عصاره چای اشاره می کند، مطمئن شوید که مطالعات آنها بر روی افرادی بوده است که آن را مصرف کرده اند، نه اینکه عصاره مستقیماً روی سلول های چربی اعمال شود.
بنابراین نوشیدن چای سبز فواید فوقالعادهای خواهد داشت و تا زمانی که شکر اضافه نکنید، یکی از نوشیدنیهای بهتری است که میتوانید انتخاب کنید. بنابراین روی نوشیدن تن ها چای سفید حساب کنید و به طور جادویی تمام چربی های اضافی خود را از دست بدهید. اگر مقادیر زیادی کربوهیدرات های فرآوری شده مصرف می کنید و نسبت مناسبی از سایر درشت مغذی ها را برای متعادل کردن سطح هورمون زندگی خود دریافت نمی کنید، بعید است که هیچ سودی از فنجان های چای اضافی مشاهده کنید.
اما، اگر میخواهید کنترل زندگیتان را دوباره به دست بگیرید، باید یک برنامه غذایی پیدا کنید که برای متعادل کردن سطح هورمونهای شما طراحی شده باشد و یک برنامه تناسب اندام را شروع کنید که به طور خاص برای افزایش تستوسترون و هورمون رشد طراحی شده است (هورمونهای اصلی زندگی در زنان و مردان).
به یاد داشته باشید، پیری اجتناب ناپذیر است، اما پیر به نظر رسیدن و احساس پیری اختیاری است.