پنج گیاه فوق العاده ای که باید استفاده کنید

1. Pau d’Arco

2. وانیل

3. چانکاپیدرا

4. چاپارال

5. ساشا جرگون

پاو دارکو

Pau D’Arco (Avellanedae یا Tabebuia Impetiginosa) پوست داخلی یک درخت آمازونی با شکوه گلدار است. ارتفاع درخت pau d’arco تا 30 متر می رسد و قاعده درخت می تواند تا 3 متر قطر داشته باشد.

مردم بومی متوجه شدند که درخت پائودارکو حتی زمانی که مرده است پوسیده نمی شود. پوست Pau d’arco حاوی عوامل شیمیایی ذاتی است که با قارچ و کپک مبارزه می کند، حتی در برخی از مرطوب ترین محیط های روی زمین. احتمالاً این بود که چگونه و چرا مردم بومی شروع به استفاده دارویی از پوست برای مبارزه با بیماری های قارچی کردند.

Pau d’Arco یک گیاه فوق العاده با خواص مستند بسیاری است و ممکن است به ارائه مزایای زیر کمک کند:

شرایط مرتبط با خون سمی مانند آکنه، هپاتیت، آلرژی های محیطی و آسم و سموم حمله کننده به کبد را بهبود می بخشد.

سیستم ایمنی را به اندازه ای مثبت تحریک می کند که به طور سنتی به عنوان درمان اولیه برای ویروس هایی مانند آنفولانزا، تبخال یا هپاتیت استفاده می شود.

مشکلات کاندیدا و نوع کاندیدا را به عنوان یک ضد قارچ سیستمیک با تحریک لاشخورهای خود کاندیدا از بدن حذف می کند.

جهش سلولی ناشی از رادیکال های آزاد را مهار می کند، به ویژه آنهایی که در خون یا پوست هستند. همچنین ممکن است در گسترش سلول های جهش یافته و تشکیل رشد بدخیم جدید کاهش یابد.

سطح قند خون را متعادل می کند و میزان انسولین مورد نیاز بیماران دیابتی را کاهش می دهد.

چای Pau d’Arco پایه فوق العاده ای برای نوشیدنی های کاکائویی ایجاد می کند. به سادگی دانه های کاکائو یا نوک کاکائو را اضافه کنید و مخلوط کنید. همچنین افزودن نوعی شیرین کننده (مانند شربت خام ریشه یاکون، شهد کاکتوس آگاو، استویا، عسل، میوه و غیره) یک نوشیدنی با طعم فوق العاده می سازد. با این حال توجه داشته باشید که هر چه شیرین کننده بیشتر استفاده شود، پائودآرکو کمتر موثر است.

چای Pau d’Arco دارای طعم فوق العاده ای است و طعم طبیعی شیرینی دارد و در عین حال فاقد شکر است. Pau d’Arco یک پایه گیاهی عالی برای همه چای ها است. مخلوط کردن آن با گیاهان دیگر را آزمایش کنید.

مقدار مصرف: 10 گرم 1 تا 2 لیتر چای را می سازد. می‌توانید 3.5 گرم از پنجه گربه گیاهی را به چای پائودارکو اضافه کنید تا یک چای سنتی شیپیبو پرو درست کنید.

توجه: مانند بسیاری از گیاهان، مقدار بیش از حد چای Pau d’Arco ممکن است باعث گرفتگی، حالت تهوع یا ناراحتی روده شود. با این حال، هیچ گزارشی در متون علمی مبنی بر خطر خوردن چای پائود آرکو وجود ندارد. چای Pau d’Arco برای هزاران سال مورد استفاده بشر بوده است.

دستور تهیه چای پائود آرکو:

Pau D’Arco (10 گرم)

پنجه گربه (3.5 گرم)

گوجی بری (20 گرم)

چانکاپیدرا (3 گرم)

1 دانه وانیل خام

(این 2 لیتر چای شفابخش می سازد و وقتی سرد شود فوق العاده است)

لوبیا وانیل

از شکوفه های نفیس ارکیده وانیلی، غلاف هایی به وجود می آیند که یکی از بهترین طعم های جهان را به ارمغان می آورند. دانه های وانیلی (غلاف) میوه خشک شده تنها ارکیده میوه دار است. اگرچه حدود 150 گونه ارکیده وانیلی وجود دارد، تنها تعداد کمی از آنها به صورت تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.

وانیل یکی از قدیمی‌ترین و گران‌ترین ادویه‌ها و همچنین یکی از آشناترین ادویه‌ها است که بیشتر به خاطر خواص طعم‌دهنده و همچنین کاربردهای معطرش شناخته شده است.

از جمله فواید وانیل برای سلامتی که مردمان باستان ادعا می‌کردند این بود که می‌توانست به‌عنوان یک داروی غرایز جنسی عمل کند. در قرن 1700 توسط پزشکان توصیه می شد که به عنوان دم کرده یا تنتور برای افزایش قدرت مردانه مصرف شود.

مطالعات نشان داده اند که وانیل می تواند به افراد کمک کند سریعتر به خواب بروند و وارد خواب عمیق REM یا رویا شوند.

هنگام خرید وانیل، به دنبال لوبیاهایی باشید که با دست و بدون سموم دفع آفات یا کودهای مصنوعی دست چین شده و فقط در آفتاب درمان می شوند. همچنین، بسیاری از دانه‌های وانیل در آب داغ بلانچ می‌شوند تا فرآیند پخت شروع شود، این غیر از بهترین است. از عصاره‌های وانیل، به‌ویژه عصاره‌های مصنوعی وانیل دوری کنید، زیرا وقتی وانیل به این شکل پردازش می‌شود، خواص گیاهی تقویت‌کننده سلامت خود را از دست می‌دهد. وقتی می خواهید طعم واقعی وانیل را داشته باشید، هیچ چیز با استفاده از دانه های وانیل کامل و خام مقایسه نمی شود!

استفاده پیشنهادی: در تمام محصولات خام مورد علاقه خود از جمله نوشیدنی های شکلاتی، اسموتی ها و دسرها استفاده کنید. اگر ویتا میکس یا مخلوط کن قدرتمند دیگری دارید، می‌توانید تکه‌های کوچکی از کل لوبیا را (با قیچی آشپزخانه) در ترکیبات ترکیبی خود برش دهید (لوبیا، طعم و مواد مغذی از این راه فراتر می‌روند). همچنین می توانید نصف یک دانه وانیل را به هر دستور چای همراه با گیاهان دیگر اضافه کنید تا طعمی لذیذ و صاف داشته باشید. راه دیگر استفاده از وانیل این است که لوبیا را از طول باز کنید، هزاران دانه سیاه ریز را بتراشید و به غذاهای خود اضافه کنید.

چانکا پیدرا

چانکاپیدرا (Phyllanthus niruri) یکی از مهم‌ترین ابر گیاهانی است که در کل تاریخ گیاه‌پزشکی به دلیل تأثیر آن بر مبارزه مستقیم با ارگانیسم‌های کلسیم‌ساز به نام نانو باکتری‌ها کشف شده است. نانو باکتری ها با التهاب و تولید «کلسیم بد» در بدن انسان مرتبط هستند. تقریباً هر بیماری شناخته شده برای انسان، پستانداران، خزندگان و پرندگان شامل کلسیفیکاسیون است. کلسیفیکاسیون تولید بیش از حد “کلسیم بد” به دلیل رشد نانو باکتری ها است.

نام چانکاپیدرا به دلیل توانایی آن در شکستن بلورهای فسفات کلسیم (کلسیم بد) به معنای “سنگ شکن” است. استفاده تاریخی این گیاه فوق العاده در دستیابی به سلامت عالی کیسه صفرا و کلیه به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است. در آمریکای جنوبی، Chancapiedra برای بسیاری از خواص درمانی دیگر از جمله کمک به علائم مالاریا، تب، آنفولانزا، کاهش رکود کبد، بهبود هضم و حتی به عنوان یک ملین و مسکن خفیف شناخته شده است.

اقدامات احتیاطی: افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا مصرف داروهای قلبی با نسخه باید قبل از مصرف این گیاه فوق العاده با پزشک خود مشورت کنند. این گیاه فوق العاده به طور کلی برای کسانی که علائم هیپوگلیسمی دارند توصیه نمی شود.

چاپارال

چاپارال گیاهی است که در صحرا رشد می کند و حاوی ماده قدرتمندی به نام NDGA (اسید نوردی هیدروگواراتیک) است. مواد فعال در برگها یافت می شود که می توان آنها را به مدت یک ساعت در آب خیس کرد. این آب چای سرد چاپارال سپس به صورت داخلی گرفته می شود یا به صورت موضعی روی پوست یا مو استفاده می شود. Chaparral همچنین به دلیل توانایی آن در کاهش درد آرتروز مورد توجه قرار گرفته است و حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که ممکن است در سراسر بدن برای کمک به کاهش التهاب عمل کند.

کاربردهای پیشنهادی برای چاپارال:

از چای برگ نونی و چاپارال دم کرده سرد تهیه کنید. هر دو برگ Noni Leaf و Chaparral حاوی طیف گسترده ای از آنتی اکسیدان ها هستند و به طور ترکیبی به محافظت از سلول های ما در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کنند. برای تهیه نوشیدنی با آنتی اکسیدان بالاتر، از این چای سرد به عنوان پایه اسموتی یا سس تهیه شده با کاکائو خام استفاده کنید.

چوچوهواسی و چاپارال هر دو دارای پتانسیل تسکین درد آرتروز هستند. 3 فنجان آب را با 2 قاشق چایخوری چوچوهواسی روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید یک ساعت بجوشد. در پایان ساعت 2 قاشق چایخوری چاپارال را در این چای دم کنید. بگذارید تا دمای اتاق خنک شود، صاف کنید و در طول روز به آرامی بنوشید.

ساشا جرگون

Sacha Jergon یکی از گیاهان اصلی در گیاه‌شناسی سنتی آمازون است. Sacha Jergón به بهبود اثربخشی گیاهانی که با آن استفاده می شود کمک می کند و شاید یکی از بهترین گیاهان در جهان برای حمایت و جوان سازی کبد باشد. این گیاه چند ساله در حوضه آمازون تا ارتفاعات پایین کوه‌های آند رشد می‌کند. عناصر فعال این گیاه در ریشه غده ای رنگی مایل به سفید یافت می شود. در زیستگاه بومی خود، ریشه را در آب سرد پودر می کنند و سپس بلافاصله برای بالاترین سطح فایده درمانی می نوشند. این گیاه به دلیل اثربخشی آن در مبارزه با سم مار نام خود را به خود اختصاص داده است.

Sacha Jergón به عنوان یک فعال کننده سایر گیاهان و همچنین یک جوان کننده کبد است. Sacha Jergón کلیدی را فراهم می کند که پتانسیل بسیاری از گیاهان فوق العاده غنی آمازون را باز می کند. Sacha Jergón را می توان همراه با هر ترکیبی از گیاهان برای کمک به بهبود ایمنی، پاکسازی بدن و بازیابی سلامت و تندرستی بهینه استفاده کرد.

توجه: هنگام انتخاب Sacha Jergon، به دنبال محصولاتی باشید که به طور پایدار برداشت شده و صنایع دستی ساخته شده اند.

پودر خام Sacha Jergón به شکلی است که به راحتی می توان آن را با هر آبمیوه، اسموتی یا نوشیدنی مخلوط کرد. این گیاه به طور سنتی در عرقیات آب سرد استفاده می شده است، بنابراین نیازی به تهیه خاصی نیست. Sacha Jergón به راحتی در آب سرد مخلوط می شود و طعم ملایمی شیرین دارد. Sacha Jergón حتی ممکن است در اسموتی با دانه های خام کاکائو مخلوط شود تا اثرات آنتی اکسیدانی و بازکننده قلب شکلات خام افزایش یابد.