ویتامین – مواد مغذی ضروری برای سلامتی

ویتامین ها ستاره های صحنه تغذیه هستند. تغذیه،

علم غذا، مطالعه مواد مغذی و

مواد موجود در غذاها دانشمندان چگونگی تعادل را بررسی می کنند

ترکیبات غذایی به سلامت و بیماری مربوط می شود و کشف می شود

نحوه تعامل آنها در طول فرآیند بلع،

جذب، استفاده و دفع

شش ماده مغذی ضروری برای سلامتی و بدن وجود دارد

نگهداری: ویتامین ها، مواد معدنی، آب، چربی ها، پروتئین ها و

کربوهیدرات ها آنها بلوک های سازنده زندگی هستند و ما

آنها را از طریق رژیم غذایی خود به دست آوریم. بدن ما آنها را نمی سازد.

در این زمان مشخص است که چهارده ویتامین وجود دارد

مورد نیاز انسان ویتامین ها، برای اولین بار در

اواخر دهه 1800، ترکیبات آلی موجود در غذاها هستند. از آنجا که

آنها آلی هستند – حاوی کربن – می توانند باشند

بر خلاف همدم آنها ضروری است

گروه مواد مغذی، مواد معدنی غیر قابل احتراق

در اوایل دهه 1900، زمانی که دانشمندان به این کار ادامه می دادند

ویتامین های جدید را کشف کردند، آنها ترکیبات تازه یافت شده را با نام گذاری کردند

الفبای: A، B، C، D، E~. ک توجه: ترکیباتی که داشتند

به نام های F، G، H، I، J بعداً به عنوان رد صلاحیت شدند

ویتامین ها که با تعریف مناسب نیستند: ترکیبات آلی

در مقادیر کم برای رشد و نگهداری زندگی مورد نیاز است.

ترکیباتی که حروف با اعداد B-1، B- داده شده است.

2~ در ابتدا به عنوان یک ترکیب تصور می شد، اما بعدها

تعیین می شود که چند ترکیب مختلف با خاص

توابع برای هر کدام

ویتامین ها در یکی از دو دسته هستند: محلول در چربی یا آب

محلول ویتامین C و ویتامین های B (مانند نیاسین و

ریبوفلاوین) محلول در آب هستند. ویتامین های A، D، E و K هستند

محلول در چربی هر ویتامین دارای کدام نوع حلالیت است

نشان می دهد که کدام غذاها حاوی آنها هستند. اصولاً بدون چربی

غذا فاقد ویتامین های محلول در چربی است. با این حال، بسیار رنگی

سبزیجاتی مانند هویج حاوی بتاکاروتن هستند – یک ماده اولیه

ویتامینی که می تواند به ویتامین A فعال تبدیل شود.

ویتامین های محلول در آب به راحتی توسط بدن دفع می شوند و

از دست دادن غذا در طول آماده سازی از آنجایی که آنها نیستند

ذخیره شده توسط بدن، ما باید آنها را هر روز مصرف کنیم.

با این وجود بهتر است از مصرف بیش از حد آنها خودداری کنید.

از سوی دیگر، ویتامین های محلول در چربی به راحتی ذخیره می شوند

توسط بدن بنابراین احتیاط برای جلوگیری از افراط لازم است

مقادیر؛ امکان ایجاد سطوح سمی وجود دارد

ویتامین های محلول در چربی

مردم معمولاً تعجب می کنند که آیا نیاز به مصرف ویتامین دارند یا خیر

مکمل ها و اینکه کدام ویتامین ها باید برای همیشه مصرف شوند

سلامتی. وضعیت امروز این است که غذاهای ما می آید

به ما از شرایطی که قبلا هرگز چنین نبود

برای انسان ها غذای مدرن بسیار فرآوری شده است و همینطور است

اغلب در خاک های تخلیه شده رشد می کند. غذاهای ما چیده شده اند

نارس و بنابراین ناقص از نظر

تغذیه. سپس آنها بیشتر از حمل و نقل و رسیدگی می شوند

ایده آل. بنابراین بعید به نظر می رسد که میانگین

رژیم غذایی فرد مقادیر کافی از مواد لازم را فراهم می کند

مواد مغذی – ویتامین ها و مواد معدنی به ویژه. بجای،

ما مقادیر زیادی از ترکیبات مضر مصرف می کنیم

مانند مواد نگهدارنده و قندهای تصفیه شده.

یک پیشنهاد. پروژه تحقیقاتی خود را انجام دهید. پیگیری کنید

از آنچه برای یک یا دو هفته می خورید. به طور معمول و فقط غذا بخورید

بنویسید چه خورده اید و چه مقدار از آن. سپس یا

کتابی درباره ویتامین ها بخرید یا از کتابخانه خود چک کنید

تقریباً به شما می گوید که از هر غذا چه چیزی به دست آورده اید

منبع آن را اضافه کنید و با مقدار توصیه شده روزانه مقایسه کنید

کمک هزینه ببینید که چگونه کار می کنید، و اگر فکر می کنید این یک است

ایده خوبی برای ایجاد برخی بهبودها، با الف مشورت کنید

متخصص تغذیه حرفه ای، پزشک طبیعی یا سایر موارد

متخصص مراقبت های بهداشتی برای ارائه یک برنامه غذایی خوب

و مکمل های غذایی خواهید دید که چه عمیق است

تفاوت تغذیه خوب می تواند در سلامت شما ایجاد کند.