نوشته شده توسط لیزا لین و دیان لیو اومین. عکس و ویدیو لیزا لین.
من به عنوان یک وبلاگ نویس مواد غذایی، دستور العمل های خود را بارها آزمایش می کنم. وقتی برای اولین بار شروع به تهیه دستور العمل برای وبلاگم کردم، یک پیمانه اندازه گیری می گرفتم، آن را در کیسه ای آرد فرو می بردم و سعی می کردم تا حد امکان آرد بسته بندی کنم. با گذشت زمان، متوجه شدم که قوام برخی از دستور العمل ها بین دسته های آزمایشی متفاوت است. این زمانی بود که من شروع به شک کردم که روش اندازه گیری آرد نتایج ثابتی ایجاد نمی کند.
تصمیم گرفتم 1/2 فنجان آرد را چند بار اندازه بگیرم و هر بار وزن کنم. این آزمایش کوچک شک من را تأیید کرد: وزن آرد همه جا بود. بستگی به این دارد که آرد را در پیمانه چقدر سنگین کنم. نه تنها این، بلکه من همچنین کشف کرده ام که مجموعه های مختلف فنجان های اندازه گیری خشک من دارای ظرفیت های کمی متفاوت هستند!

از آن زمان، من تصمیم گرفتم از مقیاس آشپزخانه خود برای پخت و پز و توسعه دستور پخت استفاده کنم. توزین آرد دقیق ترین روش برای اندازه گیری آرد است. با این حال می دانم که همه ترازو ندارند. به همین دلیل این پست را برای توضیح می نویسم روش قاشق و جارو اندازه گیری دقیق من متوجه شدهام که روش قاشق و پاک کردن هنگام اندازهگیری حجم آرد، نتایج ثابتتری را به همراه دارد.

آیا بین لیوان های اندازه گیری خشک و مایع تفاوتی وجود دارد؟
بله، بین لیوان های اندازه گیری خشک و مایع تفاوت وجود دارد. لیوانهای اندازهگیری خشک معمولاً در مجموعههایی عرضه میشوند که شامل فنجانهایی با اندازههای مختلف است (معمولاً 1 فنجان، 1/2 فنجان، 1/3 فنجان، 1/4 فنجان). لبه فنجان های اندازه گیری خشک صاف است و به شما امکان می دهد آنها را در بالا محکم کنید. لیوان های اندازه گیری مایعات معمولاً شفاف هستند و دارای دسته و دهانه برای ریختن آسان هستند. آنها همچنین به طور کلی بزرگتر از فنجان های اندازه گیری خشک هستند.
اگر آرد را در یک لیوان اندازه گیری مایع اندازه کنید، برای ته نشین شدن آرد اضافی مشکل خواهید داشت. احتمالاً از یک قاشق برای صاف کردن سطح استفاده میکنید و ممکن است در نهایت آرد بیشتری نسبت به مقدار مورد نیاز بسته بندی کنید. باز هم، استفاده از مقیاس منجر به نتایج سازگارتر می شود.

نحوه اندازه گیری آرد با ترازوی
دقیق ترین روش برای اندازه گیری آرد استفاده از ترازو است. ترازوهای دیجیتال نسبتاً ارزان هستند. برای اندازه گیری آرد با ترازوی دیجیتال کافی است ترازو خود را روشن کرده، کاسه را روی آن قرار دهید و دکمه خالی را فشار دهید تا وزن ظرف کم شود. به عنوان یک امتیاز، لازم نیست نگران شستن فنجان های مختلف و کاسه های اندازه گیری باشید! در اینجا دو معیار وجود دارد که من مرتباً از آنها استفاده می کنم:
ترازو دیجیتال (لینک وابسته)
ترازوی آشپزخانه دیجیتال Zwilling Infinity (ادامه لینک)
نحوه اندازه گیری حجم آرد
مکاتب فکری مختلفی در مورد نحوه اندازه گیری آرد بر حسب حجم وجود دارد.
روش اول به عنوان شناخته شده است روش دیپ و جارو. ابتدا با استفاده از چنگال آرد را داخل کیسه (یا کاسه ای که برای آرد استفاده می کنید) هم بزنید. پیمانه را بردارید و آرد را مستقیماً از کیسه یا کاسه آرد خارج کنید. در نهایت، آرد اضافی را با یک لبه صاف صاف کنید. این روشی است که سرآشپزهای مصور هنگام اندازه گیری حجم آرد از آن استفاده می کنند (آنها همچنین وزن آرد را برای دقت توصیه می کنند). با این حال، متوجه شدم که وقتی آرد را به این روش اندازه میگیرم، اختلاف کمی وجود دارد.

روش رایج دیگر این است روش قاشق و جارو. ابتدا آرد را با چنگال هم بزنید. سپس پیمانه را روی میز قرار دهید. یک قاشق را بردارید و به تدریج یک قاشق آرد را داخل پیمانه بریزید. برای نگه داشتن آرد بیشتر، پیمانه را روی پیشخوان فشار ندهید. آرد را حتما به اندازه کافی قاشق بریزید تا روی آن جمع شود. سطح آرد را با استفاده از لبه صاف چاقو یا میز سوهان تنظیم کنید. از نظر فنی، می توانید آرد را در یک پیمانه اندازه گیری مستقیماً روی کیسه یا کاسه آرد قرار دهید. با این حال، اگر کیف یا کاسه شما کوچک باشد، یک آشفتگی بزرگ ایجاد خواهید کرد.
با اندازه گیری آرد از این طریق مطمئناً یک آشفتگی بزرگ ایجاد می کنید. من نکته ای را از یک کتاب آشپزی بدون گلوتن توسط America’s Test Kitchen یاد گرفتم که در آن شما قبل از شروع به ریختن آرد در فنجان اندازه گیری، لیوان اندازه گیری را روی یک حوله کاغذی قرار می دهید. دستمال کاغذی آرد اضافی را که در طول فرآیند اندازه گیری می ریزد، جمع می کند. پس از اتمام اندازه گیری آرد، به سادگی دستمال کاغذی را بردارید و تمام آرد شل را به کیسه یا کاسه آرد برگردانید.
چرا اندازه گیری آرد بر حسب وزن یا حجم تفاوت ایجاد می کند؟
هنگامی که آرد را فرو می برید یا آن را با قاشق در یک پیمانه اندازه گیری می کنید، ممکن است هوا کم و بیش پر شود. علاوه بر این، ضربه زدن به پیمانه اندازه گیری یا فشار دادن آرد در پیمانه اندازه گیری می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند.
از آنجا که نتایج می تواند بسیار متنوع باشد، من همیشه این را به مردم توصیه می کنم از ترازو استفاده کنید هنگام آشپزی از دستور العمل های من. اگر در حال پختن دستور العمل برای شخص دیگری هستید، سعی کنید روشی را که نویسندگان دستور العمل هنگام تهیه دستور تهیه کرده اند، بررسی کنید. این اطلاعات همیشه در دسترس نیست، اما زمانی که نویسنده دستور العمل نحوه اندازه گیری آرد را ذکر می کند، آن را یادداشت کنید.
دستور پخت با استفاده از آرد

دستگاه چاپ
نحوه اندازه گیری آرد
عناصر
- 1 جام اندازه گیری
- ارد
- 1 قطعه دستمال توالت
- چنگال
- قاشق
- چاقوی کره یا نیمکت خراش
دستورالعمل ها
روش قاشق و پاک کن
آرد را با چنگال هم بزنید.
یک دستمال کاغذی روی میز بگذارید. لیوان اندازه گیری را روی دستمال کاغذی قرار دهید. دستمال کاغذی آرد اضافی را که در طول فرآیند اندازه گیری می ریزد، جمع می کند.
یک قاشق را بردارید و به تدریج یک قاشق آرد را داخل پیمانه بریزید. برای نگه داشتن آرد بیشتر، پیمانه را روی پیشخوان فشار ندهید. دقت کنید که آرد را به اندازه کافی قاشق بزنید تا آرد روی هم جمع شود.
سطح آرد را با استفاده از لبه صاف چاقو یا میز سوهان تنظیم کنید.
پس از اتمام اندازه گیری آرد، به سادگی دستمال کاغذی را بردارید و تمام آرد شل را به کیسه یا کاسه آرد برگردانید.
روش دیپ و پاک کردن
آرد را با چنگال هم بزنید.
پیمانه را بردارید و آرد را مستقیماً از کیسه یا کاسه آرد بردارید.
آرد اضافی را با یک لبه صاف صاف کنید.
ویدئو