فواید کلم قاشقی

تغذیه و فواید کلم قاشقی

کلم قاشقی به طور گسترده ای در غذاهای سرخ شده چینی و غذاهای مبتنی بر سوپ مانند سوپ رشته فرنگی استفاده می شود. مواد مغذی کلم قاشقی واقعا عالی است. ویتامین A، ویتامین C، ویتامین Bs، آهن، روی و فیبر رژیمی زیادی دارد که به پر کردن معده کمک می کند و همچنین اثر پاک کنندگی دارد.

فواید سلامتی مصرف کلم قاشقی مانند: پیشگیری از سرطان، جلوگیری از یبوست، کاهش مشکل کم خونی، جلوگیری از حمله آنفولانزا و زیبایی پوست. معمولا مصرف آن برای همه افراد مناسب است، اما برای کسانی که مشکل گوارشی هفته ای دارند، باید از مصرف آن خودداری کنند، زیرا فیبر غذایی بالا باید به خوبی هضم شود.

در اینجا نکاتی برای خرید کلم قاشقی تازه و خوب، نکاتی برای ماندگاری بیشتر آن و روش تمیز کردن آن قبل از استفاده در آشپزی آورده شده است.

نکات انتخاب:

بنابراین هنگام خرید کلم قاشقی باید اندازه کوچکتر را انتخاب کنید، برگهای کامل بدون هیچ برگ شکسته، رنگ سبز سبزی باید رنگی روشن، روشن، پر جنب و جوش و ساقه، برگها سفت و احساس شود. کامل، اینها خوب هستند.

نکات نگهداری:

هنگامی که آن را از بازار پس گرفتید، اگر از آن استفاده نمی کنید و ممکن است لازم باشد 1 تا 2 روز قبل از استفاده آن را کنار بگذارید، بهترین راه برای نگهداری آن استفاده از یک روزنامه مرطوب است تا سبزیجات را به خوبی بپیچید و بچینید. داخل یک کیسه پلاستیکی آن را در یخچال و زیر محفظه نگهداری سبزیجات ثابت نگه دارید. دوباره مواد مغذی ظرف چند روز از بین می رود، بنابراین توصیه می شود آن را تازه مصرف کنید و هر چه زودتر بهتر است.

نکات شستشو:

اگر آماده پختن سبزی هستید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که قسمت ریشه سبزی را جدا کنید، کل سبزی را حدود 5 دقیقه در آب خیس کنید، بگذارید آفت کش روی سطح برگ ها در آب حل شود. سپس آن را به مدت یک دقیقه بشویید و به خصوص قسمت ریشه را کاملا بشویید زیرا معمولاً مقداری خاک در آنجا جمع می شود. پس از انجام این مراحل، برای پخت و پز آماده است.

دستور پخت سریع قارچ هم زده با کلم قاشقی برای وگان:

عناصر:

1. 300 گرم قاشق کلم

2. قارچ خشک 2 عدد

3. 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده

4. 1 فنجان کوچک شراب برنج

5. 1 قاشق چایخوری نمک

6. نصف قاشق چایخوری پودر فلفل

7. 2 قاشق غذاخوری آب

روش:

1. قارچ خشک شده را کاملا بشویید و در آب داغ خیس کنید تا نرم شود و به ورقه های نازک برش دهید.

2. کلم قاشقی را کاملا بشویید، به قطعات کوچک برش دهید.

3. ماهیتابه را با مقداری روغن گرم کنید، سیر و نمک را داخل آن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

4. ورقه های قارچ را بریزید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

5. همه مواد را داخل سبزی بریزید و حدود 3-5 دقیقه با حرارت/شعله زیاد با هم تفت دهید.

6. وقتی کلم قاشقی نرم شد، از روی حرارت بردارید و در بشقاب سرو کنید.

از آشپزی لذت ببرید و وگان شوید!