فلفل شکم پر بوقلمون (آسان و سالم!)


این فلفل های بوقلمون پر شده با بوقلمون آسیاب شده، برنج وحشی و گوجه فرنگی پوره شده پر شده و روی آن پنیر ذوب شده ریخته شده و پخته می شود. این یک دستور غذای ساده و سالم برای تمام اعضای خانواده است!

بله، با خیال راحت رقصید. دستور العمل آرامش بخشی که همه ما در چند ماه گذشته به آن نیاز داشتیم در اینجا آمده است.

این دستور غذایی سالم، ساده و فوق العاده خوشمزه، این دستور پخت فلفل شکم پر بوقلمون، ستاره هر میز شامی است.

فلفل بوقلمون شکم پر دارای ترکیب خوشمزه ای از بوقلمون، سبزیجات، برنج و پنیر جک فلفلی است که درون فلفل دلمه ای رنگی روشن پر شده است.

من این دستور غذا را بهترین راه برای معرفی سبزیجات به وعده های غذایی بچه های حساس در همه جا یافتم.

این فلفل های شکم پر آنقدر خوشمزه هستند که هیچ کس نمی تواند در برابر آنها مقاومت کند، سبزیجات و همه چیز!

این غذا از ابتدا تا پایان در کمتر از یک ساعت آماده می شود، این غذا برای تعطیلات شلوغ آخر هفته و مهمانی های شام به طور یکسان عالی است.

یکی از بهترین چیزها در مورد دستور العمل های فلفل شکم پر این است که آنها بسیار قابل تنظیم هستند، بنابراین می توانید مواد را بر اساس آنچه در دست دارید اضافه و حذف کنید.

برنج یا کینوا باقی مانده از شام دیشب را بخورید! شگفت انگیز است، شما در حال حاضر در نیمه راه هستید.

آیا می‌خواهید اسفناج‌هایی را که در یخچال گذاشته‌اید بیرون بیاندازید؟ بندازش.

این دستور غذای آسان و سالم برای خانواده‌ها مناسب است، درست کردنش آسان نیست و ارزش آب‌ریزش را دارد.

اگر این فلفل های بوقلمون شکم پر شده را حتی نصف من دوست دارید، مطمئناً در چرخش هفتگی شما به یک جزء اصلی تبدیل خواهند شد!

محتویات اصلی

برای تهیه این دستور فلفل شکم پر فقط به چند ماده اولیه نیاز دارید:

  • فلفل. می توانید از هر رنگی که می خواهید برای این دستور استفاده کنید. من شخصاً دوست دارم از ترکیب رنگ ها استفاده کنم تا این غذا زنده تر و سرگرم کننده تر شود.
  • بوقلمون زمینی. من دوست دارم از بوقلمون بدون چربی به عنوان منبع پروتئین برای این غذا استفاده کنم، اما مرغ چرخ کرده یا گوشت گاو نیز عالی عمل می کند. برای یک غذای گیاهی از فلفل شکم پر، حتی می توانید گوشت را با لوبیا سیاه جایگزین کنید.
  • برنج.برنج وحشی معمولاً در این غذا مورد علاقه من است، اما اگر برنج یا کینوا در یخچال باقی مانده است، به جای آن از آن استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی خرد شده. این قیمه خوشمزه ما را کنار هم نگه می دارد و همه چیز را خوب و پف دار نگه می دارد. حتما به دنبال برندی بدون شکر باشید.
  • پیاز و سیر. این معطرهای فوق العاده طعم بسیار خوبی به ظرف می بخشد!
  • پنیر. پنیر جک فلفلی مورد علاقه شخصی من برای این غذا است، اما چدار یا موزارلا رنده شده نیز عالی عمل می کند.
  • ادویه ها. من دوست دارم چاشنی را ساده نگه دارم تا طعم طبیعی ظرف واقعاً بدرخشد. تنها چیزی که نیاز دارید نمک، فلفل و پودر پیاز است. با این حال، به راحتی می توانید مقداری پاپریکا یا فلفل قرمز آسیاب شده را برای ضربه زدن اضافه کنید.

طرز تهیه فلفل شکم پر بوقلمون

تنها کاری که برای تهیه این فلفل آسان باید انجام دهید این است که این مراحل ساده را دنبال کنید:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در صورت لزوم برنج را بپزید و کنار بگذارید. (نکته حرفه ای: حتی اگر برنج از قبل پخته ندارید، کینوآ فقط 15 دقیقه طول می کشد تا بپزد. می توانید اجازه دهید تا زمانی که بوقلمون در حال سرخ شدن است، بجوشد.)
  2. قسمت های بالایی فلفل دلمه ای را بردارید، دانه ها را استخراج می کند و غشاها را جدا می کند. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید، سپس فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس فلفل را آبکش کنید و بگذارید برعکس روی دستمال کاغذی خشک شود. آنها را کنار می گذاریم.
  3. در یک ماهیتابه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود (حدود 4 دقیقه). سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس بوقلمون را اضافه کنید و بپزید تا قهوه ای شود و چربی اضافی آن را صاف کنید.
  4. وقتی بوقلمون قهوه ای شد، گوجه فرنگی له شده، برنج و ادویه جات را اضافه کنید. ½ فنجان پنیر را در مخلوط بپاشید و هم بزنید تا ذوب شود.
  5. فلفل دلمه ای را در ظرف پخت بریزید یا تابه فر هر کدام را با مخلوط بوقلمون پر کنید.
  6. آن را به فر منتقل کنید و بدون پوشش به مدت 25 دقیقه بپزید. بقیه پنیر را روی آن بپاشید و 5 دقیقه دیگر بپزید. فلفل را از فر خارج کرده و با جعفری تازه تزئین کرده و سرو کنید.

دستور العمل های فلفل شکم پر

من همیشه به دنبال دستور العمل های همه کاره هستم که بتوانم تهیه و درست کنم. من عاشق فلفل های شکم پر شده بوقلمون هستم زیرا آنها به طرز باورنکردنی قابل تنظیم هستند و این اطمینان را می دهد که شما (و خانواده تان) هرگز از آنها خسته نخواهید شد.

اگر به کمی الهام نیاز دارید، در اینجا چند راه عالی برای سفارشی کردن فلفل شکم پر وجود دارد:

  • سبزیجات بیشتری اضافه کنید. دستور العمل هایی مانند این راه های عالی برای استفاده از سبزیجاتی هستند که در اطراف خود قرار می دهید. اگر می خواهید سبزیجات بیشتری به مخلوط اضافه کنید، اسفناج، قارچ، کدو سبز و ذرت را توصیه می کنم.
  • گوشت را جایگزین کنید. چرا در ترکیه توقف کنیم؟ می توانید این دستور غذا را با جایگزین کردن گوشت چرخ کرده بوقلمون به جای گوشت چرخ کرده، گوشت چرخ کرده یا حتی یک جایگزین گیاهی برای گوشت چرخ کرده تغییر دهید.
  • آن را Tex-Mex بسازید. برای طعمی لذیذ، سعی کنید سس را جایگزین گوجه فرنگی له شده کنید و لوبیا سیاه را به مخلوط اضافه کنید. اگر گرما را دوست دارید، چند مکعب jalapeño نیز عالی عمل می کند.
  • آن را بدون دانه بسازید. برای دستور تهیه فلفل پر شده کتو، سعی کنید برنج گل کلم را جایگزین برنج یا کینوآ کنید. اگر اهل کتو نیستید اما همچنان می خواهید آن را بدون دانه نگه دارید، سعی کنید به جای پروتئین بیشتر، برنج را با لوبیا سیاه جایگزین کنید.
  • به جای پنیر من عاشق لگد زدن خفیف و طعم فوق العاده پنیر فلفل جک هستم، اما شما واقعا می توانید از هر نوع پنیری که می خواهید استفاده کنید. چدار خرد شده و موزارلا جایگزین های عالی هستند.

ایده های رویه بوقلمون فلفل پر شده

آیا به دنبال تزئین این فلفل ها با تزئینات خنک هستید؟ دیگه نگو! راه های زیادی برای طعم دادن به یک ظرف درست قبل از سرو وجود دارد. در اینجا برخی از ایده های مورد علاقه من برای فلفل شکم پر آمده است:

  • آووکادو یا گواکامول. تکه های آووکادو حالت خامه ای لذیذی به غذا می بخشد، اما اگر سبک انتخابی شماست، می توانید کاملاً گواکاموله تازه را جایگزین کنید. اگر می خواهید از دومی استفاده کنید، این دستور غذایی گواکاموله نخودی سالم را برای حجم دهی امتحان کنید.
  • سالسا؛ برای طعم و بافت بیشتر، سعی کنید فلفل ها را با سس مورد علاقه خود تزئین کنید. چه سس شیرین، تند یا رستورانی را انتخاب کنید، متوجه خواهید شد که هر چیزی جواب می دهد.
  • خامه ترش. کمی خامه ترش به طرز خوشمزه ای این غذا را روشن می کند.
  • گیاهان تازه. برای رنگ و طعم بیشتر، سعی کنید فلفل ها را با جعفری تازه یا گشنیز تزئین کنید.
  • حرارت. اگر به دنبال مقداری گرما هستید، سعی کنید جالاپنوهای ورقه شده یا چند تکه از سس تند مورد علاقه خود را اضافه کنید.
  • لیموناد. یک فشار آب لیموی تازه بلافاصله ظرف را درخشان می کند و قاچ های لیمو همیشه یک تزیین عالی است.

نحوه نگهداری فلفل شکم پر

فلفل های پر شده باقیمانده ناهارهای سریع و خوشمزه را درست می کنند.

برای نگهداری فلفل‌های شکم پر، کافی است آن‌ها را در یک کیسه یا ظرف دربسته در یک لایه ببندید.

پس از آن، می توانید آنها را در یخچال قرار دهید تا 2-3 روز.

اگر بوقلمون باقی مانده است که در بشقاب پخته نشده است، آن را ذخیره کنید تا در طول هفته به سالادها و کاسه های غلات اضافه کنید.

بوقلمون پخته را می توان در یخچال نگهداری کرد تا 3-4 روز. یا می توانید آن را تا 3 ماه فریز کنید تا بعداً با فلفل های شکم پر خود استفاده کنید.

سوالات متداول

در اینجا پاسخ برخی از سوالات متداول درباره این دستور پخت فلفل شکم پر خوشمزه وجود دارد:

آیا فلفل قبل از پر کردن باید آب پز شود؟

برای کسانی که ممکن است ندانند، بلانچ کردن فرآیند بلانچ کردن فلفل ها قبل از پر کردن آنها است.

در حالی که این مرحله اختیاری است، چغندر به فلفل ها بافت نرم تری می دهد و این غذا را رضایت بخش تر می کند.

از طرف دیگر، اگر ترجیح می‌دهید فلفل‌هایتان تردتر باشند، از مرحله بلانچ صرفنظر کنید.

پاپریکا خام شکل خود را کمی بهتر در فر نگه می دارد، بنابراین هر دو نسخه به دلایل مختلف عالی هستند.

با فلفل شکم پر چی سرو می کنید؟

در حالی که مطمئناً این فلفل ها به تنهایی می توانند به عنوان یک وعده غذایی کامل درست شوند، شما به راحتی می توانید در کنار آن ها چند غذای خوشمزه را به میز شام خود اضافه کنید.

از آنجایی که قبلاً در اینجا پروتئین ها و کربوهیدرات ها را پوشش داده ایم، من دوست دارم این غذا را با یک سالاد جانبی سبک و با طراوت ترکیب کنم.

این 10 دستور العمل سالاد تابستانی را برای الهام گرفتن بررسی کنید.

آیا فلفل شکم پر برای شما مفید است؟

قطعا! فلفل دلمه‌ای نه تنها منبع شگفت‌انگیزی از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است، بلکه بوقلمون آسیاب شده منبع عالی پروتئین بدون چربی است و برنج سرشار از کربوهیدرات‌های پیچیده است تا شما را راضی نگه دارد.

دستور العمل های مکزیکی سالم تر

اگر این دستور پخت فلفل شکم پر را دوست داشتید، در اینجا برخی از دستور العمل های مکزیکی وجود دارد که می توانید آنها را امتحان کنید:

دستگاه چاپ

ساعت نماد ساعتچاقوها نماد چاقوعلوم پایه نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامپینترست نماد پینترستسایت شبکه اجتماعی فیس بوک نماد فیس بوکدستگاه چاپ نماد چاپجعبه ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب سخت نماد قلب جامد


توصیف کردن

فلفل دلمه‌ای ترکی سالم، آماده‌سازی آسان و رضایت‌بخش نیست. این دستور غذای ساده و سالم با ترکیبی دلچسب از بوقلمون، برنج وحشی، سبزیجات و پنیر درست شده است و برای هر مناسبتی مناسب است.


  • 6 فلفل شیرین، هر رنگ
  • 1 1 پوند بوقلمون چرخ کرده (93 درصد بدون چربی) یا گوشت چرخ کرده گاو
  • 2 فنجان برنج وحشی، برنج باقی مانده یا کینوا
  • 1 16 اونس شیشه پوره گوجه فرنگی
  • 1 پیاز زرد کوچک خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 فنجان پنیر جک فلفلی، رنده شده


  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در صورت لزوم برنج را بپزید و کنار بگذارید. (نکته حرفه ای: حتی اگر برنج از قبل پخته ندارید، کینوآ فقط 15 دقیقه طول می کشد تا بپزد. می توانید اجازه دهید تا زمانی که بوقلمون در حال سرخ شدن است، بجوشد.)
  2. روی فلفل دلمه را بردارید، دانه ها را بیرون بیاورید و غشاها را جدا کنید. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید، سپس فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس فلفل را آبکش کنید و بگذارید برعکس روی دستمال کاغذی خشک شود. آنها را کنار می گذاریم.
  3. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود (حدود 4 دقیقه). سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس بوقلمون را اضافه کنید و بپزید تا قهوه ای شود و چربی اضافی آن را صاف کنید.
  4. وقتی بوقلمون قهوه ای شد، گوجه فرنگی له شده، برنج و ادویه ها را اضافه کنید. ½ فنجان پنیر را در مخلوط بپاشید و هم بزنید تا ذوب شود.
  5. فلفل دلمه ای را در ظرف پخت یا سینی فر قرار دهید. هر کدام را با مخلوط بوقلمون پر کنید.
  6. به فر منتقل کنید و بدون درب به مدت 25 دقیقه بپزید. بقیه پنیر را روی آن بپاشید و 5 دقیقه دیگر بپزید. فلفل را از فر خارج کرده و با جعفری تازه تزئین کرده و سرو کنید.


یادداشت

بدون دانه: برای نسخه بدون دانه این دستور غذا، سعی کنید برنج را با لوبیا سیاه یا برنج گل کلم جایگزین کنید.

کلید واژه ها: دستور پخت فلفل شکم پر بوقلمون، فلفل دلمه ای و برنج، فلفل شکم پر سالم، فلفل شکم پر