طرز پخت دم خرچنگ • بهترین دستور تهیه دم خرچنگ • دو عدد انجیر بنفش


هیچ چیز به اندازه یک دم خرچنگ خوب پخته لوکس و خوشمزه نیست. این avIDO چگونه دم خرچنگ را مانند یک حرفه ای بپزیم! یک دستور دم خرچنگ خوب خوردن خرچنگ را حتی بهتر می کند! دم خرچنگ را در سس سیر آغشته به کره ذوب شده گیاهی از دست ندهید. فقط غذا را در دهان خود ذوب کنید!

سه دم خرچنگ در سینی فر پخته شده اند

بهترین دستور دم خرچنگ

دلایل زیادی وجود دارد که چرا من این دستور دم خرچنگ را دوست دارم! همچنین روش‌های مختلف پخت خرچنگ را در زیر به اشتراک می‌گذارم تا بتوانید همین الان یک دم خرچنگ لذیذ در خانه درست کنید. این را با چیزی مانند بهترین استیک NY Strip ست کنید و یک شام Surf n Turf در خانه درست کنید.

نمای نزدیک از یک دم خرچنگ کاملاً پخته که با سس کره پوشانده شده است

چند دلیل خوشمزه برای تهیه این خرچنگ:

  • دم خرچنگ با سس سیر معروف ما پوشیده شده است.
  • این دستور دم خرچنگ کبابی است و روش مورد علاقه من است، اما در زیر نحوه پخت خرچنگ را نیز به اشتراک می گذارم.
  • من عاشق سرو خرچنگ با کره ذوب شده و طعم کمی مانند سس کره سیر هستم.
  • هنگامی که بر تکنیک نشان داده شده در ویدیو مسلط شدید تا گوشت خرچنگ را با دقت از دم جدا کنید، دستور تهیه این خرچنگ بسیار آسان خواهد بود!
  • به سادگی خوشمزه!
  • گوشت خرچنگ بسیار آبدار است!

طرز پخت دم خرچنگ

طبخ دم خرچنگ ممکن است غذای سختی به نظر برسد، اما وقتی به آن دست می یابید، آنقدرها هم سخت نیست و لذت بردن در نهایت ارزشش را دارد.

مواد تشکیل دهنده دم خرچنگ

دستی که دم خرچنگ تازه ای را در دست گرفته است که دور آن را سس سیر، گیاهان تازه، آب لیمو، ادویه جات و کره ذوب شده احاطه کرده است.

برای این دستور دم خرچنگ، به خرچنگ تازه یا منجمد (خرچنگ آب سرد)، سس سیر، یا سیر خرد شده نیاز دارید. گیاهان (جعفری، آویشن، آویشن، نعناع یا ترکیبی)، فلفل فلفل، نمک، فلفل، آب لیمو، کره. مقدار زیادی کره. بهتر است این سس کره سیر را به مدت 1 دقیقه درست کنید.

طرز تهیه دم خرچنگ

برای آماده کردن دم خرچنگ ها برای پخت و پز، باید با جدا کردن گوشت لطیف از غشاهای پوسته شروع کنید و در عین حال دم و پوسته را سالم نگه دارید.

قیچی دستی که وسط دم خرچنگ را بریده است

برای انجام این کار، یک قیچی تیز تهیه کنید و با استفاده از قیچی آشپزخانه، پوشش دم را به صورت طولی به نصف ببرید و از بالا شروع کنید.

دستی که دم یک خرچنگ را نگه می دارد، تکه تکه شده با گوشت در معرض آن

سپس می توانید شروع به پخش آب سیر روی گوشت دم خرچنگ کنید.

سس سیر شامل سس سیر، سبزی تازه، آب لیمو و ادویه جات است

برای تهیه ماریناد، سس سیر/سیر خرد شده را در یک کاسه کوچک بریزید و سبزی‌ها، فلفل‌های چیلی، نمک، فلفل و آب لیمو را به آن اضافه کنید تا به مخلوطی غلیظ و خوش طعم تبدیل شود.

مخلوط سیر آماده برای طعم دادن به دم خرچنگ

این مخلوطی است که در آن دم خرچنگ را می پزید.

قاشق دستی را در سس سیر قرار دهید تا گوشت خرچنگ را بین پوسته و روی پوسته قرار دهید

برای پوشاندن گوشت خرچنگ، ابتدا مقداری سس سیر زیر گوشت دم کرده و سپس دم آن را از پوسته بیرون بیاورید و آن را کنار هم نگه دارید.

دم خرچنگ کاملاً با مخلوط سیر پوشانده شده و آماده گریل است

حالا بقیه گوشت را با بقیه سس سیر بپوشانید و بگذارید کمی بالاتر از پوسته قرار بگیرد اما دست نخورده باقی بماند. این ظاهری جذاب به دم خرچنگ می دهد و در عین حال خوردن آن را پس از پخته شدن آسان می کند.

کباب دم خرچنگ

بهترین راه برای پختن دنبه خرچنگ قهوه ای کردن آن است، زیرا خرچنگ بسیار خوب بیرون می آید، خرچنگ ها را به سرعت بپزید تا بافت آبدار آن را حفظ کنند.

غذا را حداقل 6 اینچ زیر عنصر حرارت قرار دهید و بگذارید بجوشد. بسته به نوع خرچنگی که استفاده می کنید و اندازه دم خرچنگ شما، زمان کباب کردن کمی متفاوت است.

وقتی گوشت صورتی شد و مات شد، متوجه می شوید که تمام شده است!

دم خرچنگ مرغ گوشتی خوب پخته شده است

روش های دیگر برای پختن خرچنگ

شما می توانید از هر روشی برای پختن دم خرچنگ استفاده کنید اما برخی از روش ها بهتر از روش های دیگر هستند:

  • خرچنگ کبابی – به شما پخت و پز یکنواخت و سریع می دهد
  • خرچنگ آب پز بافت فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کند، اما نمی‌توانید آن را با ماریناد بپزید تا زمانی که غذای لطیف‌تری داشته باشید.
  • خرچنگ پخته شده خرچنگ ها با پختن آنها بیشتر خشک می شوند و با وجود اینکه هنوز خوب کار می کنند کمی بیشتر طول می کشد.

چگونه دم خرچنگ منجمد را بپزیم؟

گاهی اوقات خرید دم خرچنگ منجمد کمی ساده تر و ارزان تر است. آنها در پوسته خود کاملاً یخ زده خواهند آمد. برای پخت آن باید کاملاً آب شود یا در اینجا جوشاندن را به عنوان بهترین روش در یک قابلمه بزرگ توصیه می کنم زیرا با استفاده از روش ما سعی می کنید گوشت را از پوست جدا کنید.

چگونه خرچنگ را در فر بپزیم؟

اکثر مردم از فر خود برای پختن این دستور استفاده می کنند، بنابراین می توانید آن را بپزید یا کبابی کنید. همانطور که قبلاً گفتم، قطعاً کباب کردن روش مورد علاقه من برای پخت این دستور دم خرچنگ است. کباب کردن، پختن با حرارت مستقیم تابشی است، بنابراین برای کباب کردن، باید از تنظیم مستقیم گریل روی فر استفاده کنید تا خرچنگ ها را بعد از قرار دادن آنها در سینی فر در تابه فر، گریل کنید.

چه مدت باید دم خرچنگ را بپزیم؟

این بسته به اندازه دم خرچنگ متفاوت است، اما من توصیه می کنم 14-16 دقیقه برای اکثر خرچنگ های متوسط ​​و همچنین قدرت فر شما گرم کنید. باید مطمئن شوید که خرچنگ های خود را تا زمانی که گوشت مات شود بپزید وگرنه خوب پخته می شوند. این قطعا بیش از 20 دقیقه طول نخواهد کشید.

دم خرچنگ خود را سرو کنید

وقتی دم خرچنگ را کبابی یا پختید، وقت آن است که آن را با سس کره ذوب شده سرو کنید. همچنین می توانید سس کره سیر درست کنید که پخته نشود.

دستی که یک فنجان سس کره ذوب شده با دستور دم خرچنگ سرو می شود

سس آسان این دستور پخت آسان است. فقط کره را یا در مایکروویو در یک کاسه کوچک یا روی اجاق گاز ذوب کنید. سپس کره ذوب شده را با گیاهان و ادویه ها (و در صورت تمایل کمی پودر سیر برای تهیه کره سیر) مخلوط کنید.

وقتی سس کره آب شده درست شد، آن را روی دم خرچنگ ها بریزید و دم خرچنگ ها را در ظرف سرو بریزید و بلافاصله در حالی که داغ و تازه است سرو کنید.

این یک غذای بسیار لذیذ است که مطمئناً هر یک از مهمانان شما را تحت تأثیر قرار می دهد، یا اگر این دستور غذا فقط برای شما باشد از خودتان پذیرایی کنید.

چیزی که من بیشتر از همه در مورد این دستور غذا دوست دارم این است که یک وعده غذایی سالم و مجلل، مملو از پروتئین و تمام خوبی های غذاهای دریایی است. این دستور العملی نیست که از دست بدهید، بنابراین حتما این دستور غذا را برای طعم دادن به خرچنگ خوشمزه امتحان کنید.

با قاشق مقداری کره ذوب شده را روی خرچنگ ها بریزید تا از فر خارج شوند

نکات پخت خرچنگ

  • حتماً دم خرچنگ با کیفیت بالا بخرید. دم خرچنگ تازه برای کباب کردن بهترین است.
  • دم‌های خرچنگ منجمد برای پختن از یخ‌زده عالی هستند، اما می‌توانید آن‌ها را یخ‌زدایی کنید و به روش دیگری بپزید.
  • هنگام خارج کردن گوشت دم خرچنگ از پوسته، مطمئن شوید که مقداری از گوشت را دست نخورده بگذارید.
  • پوشاندن گوشت خرچنگ با مخلوط سس سیر در مقایسه با چاشنی نمک و فلفل، طعم زیادی را به آن اضافه می کند.
  • اطمینان حاصل کنید که سس را نیز بین پوسته و گوشت قرار دهید.
  • هنگام کباب کردن دم خرچنگ، مطمئن شوید که عنصر حرارتی حدود 6 اینچ از گوشت خرچنگ فاصله داشته باشد.
  • وقتی پوسته ها صورتی شد و گوشت خرچنگ ها کاملاً مات شد، دم خرچنگ ها پخته می شود.
  • فوراً در سس کره ذوب شده قرار دهید و برای سرو غذا اضافه کنید.
  • اگر بیش از یک دم خرچنگ می‌پزید، مطمئن شوید که اندازه همه آنها یکسان است تا به طور مساوی بپزند.
  • از خشک کردن بیش از حد خرچنگ دریایی خودداری کنید.

بهترین دستور العمل های غذاهای دریایی

سرخ کن بادی ماهی قزل آلا

ماهی سالمون با سس کره لیمو

طرز پخت صدف با سس سیر و لیمو

دستور تهیه استیک ماهی تن

ماهی سرخ شده

سوشی بوریتو

نان ماهی ماهی

ماهی سالمون گریل شده

ماهی مدیترانه ای پخته شده

دستور تهیه سالاد تن ماهی با سس روغن زیتون

سالمون پخته شده با سس یونانی

نمای نزدیک از یک دم خرچنگ کاملاً پخته که با سس کره پوشانده شده است

طرز پخت دم خرچنگ

این یک ویدیو از نحوه پختن دم خرچنگ مانند یک حرفه ای است! یک دستور دم خرچنگ خوب خوردن خرچنگ را حتی بهتر می کند! دم خرچنگ را در سس سیر آغشته به کره ذوب شده گیاهی از دست ندهید. فقط غذا را در دهان خود ذوب کنید!

عناصر

خرچنگ

  • 3
    دم خرچنگ
    خام
  • 1/4
    فنجان
    سس سیر
    یا 2 تن سیر خرد شده
  • 2
    قاشق های بزرگ
    گیاهان تازه
    جعفری
  • 1
    قاشق کوچک
    آب لیمو
  • 1/4
    قاشق کوچک
    هم نمک و هم فلفل
    نمک کوشر
  • 1/8
    قاشق کوچک
    دانههای فلفل قرمز
    انتخاب من

سس کره

  • 1/2
    فنجان
    کره ذوب شده
  • 1/8
    قاشق کوچک
    هم نمک و هم فلفل
  • 1 1/2
    قاشق سوپخوری
    جعفری
    چرخ کرده
  • نیشگون
    دانههای فلفل قرمز
    انتخاب من
  • نیشگون
    پودر سیر
    انتخاب من

دستورالعمل ها

  1. گریل را روی حرارت ملایم گرم کنید.

  2. ابتدا سس سیر را درست کنید. همه مواد را در یک کاسه اضافه کنید.

  3. خوب مخلوط کنید تا سس آماده شود.

  4. قیچی تیز بردارید و دم خرچنگ را تا آخر نصف کنید.

  5. از دست خود برای عبور دادن گوشت و پوست کندن آن استفاده کنید و سعی کنید تا حد امکان گوشت را جدا کنید.

  6. از انگشتان خود استفاده کنید و آنها را طوری جدا کنید که گوشت کمی بکشد.

  7. حتما کمی از گوشت را دست نخورده بگذارید تا پوسته بچسبد.

  8. یک قاشق بردارید و سس سیر را بین گوشت و پوسته هم بزنید.

  9. سس را روی کراست هم بمالید و گوشت چرخ کرده را با احتیاط جدا کنید.

  10. گوشت را مستقیماً روی پوسته قرار دهید تا کاملاً بپزد.

  11. دم خرچنگ را روی یک ورقه پخت قرار دهید و گریل کنید.

  12. بسته به اندازه دم خرچنگ ها، خرچنگ ها باید در 8-12 دقیقه آماده شوند.

  13. وقتی پوسته کاملا صورتی و گوشت آن مات شد، دم خرچنگ آماده است.

  14. سس کره را با مخلوط کردن همه مواد در یک کاسه کوچک درست کنید.

  15. سس کره را روی دم خرچنگ کبابی که داغ است و مستقیماً از فر خارج شده بریزید.

یادداشت های دستور غذا

نکات پخت خرچنگ

  • حتماً دم خرچنگ با کیفیت بالا بخرید. دم خرچنگ تازه برای کباب کردن بهترین است.
  • دم‌های خرچنگ منجمد برای پختن از یخ‌زده عالی هستند، اما می‌توانید آن‌ها را یخ‌زدایی کنید و به روش دیگری بپزید.
  • هنگام خارج کردن گوشت دم خرچنگ از پوسته، مطمئن شوید که مقداری از گوشت را دست نخورده بگذارید.
  • پوشاندن گوشت خرچنگ با مخلوط سس سیر در مقایسه با چاشنی نمک و فلفل، طعم زیادی را به آن اضافه می کند.
  • اطمینان حاصل کنید که سس را نیز بین پوسته و گوشت قرار دهید.
  • هنگام کباب کردن دم خرچنگ، مطمئن شوید که عنصر حرارتی حدود 6 اینچ از گوشت خرچنگ فاصله داشته باشد.
  • وقتی پوسته ها صورتی شد و گوشت خرچنگ ها کاملاً مات شد، دم خرچنگ ها پخته می شود.
  • فوراً در سس کره ذوب شده قرار دهید و برای سرو غذا اضافه کنید.
  • اگر بیش از یک دم خرچنگ می‌پزید، مطمئن شوید که اندازه همه آنها یکسان است تا به طور مساوی بپزند.
  • از خشک کردن بیش از حد خرچنگ دریایی خودداری کنید.

ارزش غذایی

طرز پخت دم خرچنگ

مبلغ به ازای هر سرویس

کالری 286
کالری از چربی 225

٪ ارزش روزانه*

چربی 25 گرم38%

چربی اشباع 15 گرم94%

چربی های ترانس 1 گرم

چربی اشباع نشده 2 گرم

چربی تک غیراشباع 7 گرم

کلسترول 121 میلی گرم40%

سدیم 1349 میلی گرم59%

پتاسیم 152 میلی گرم4%

کربوهیدرات ها 5 گرم2%

فیبر 1 گرم4%

شکر 3 گرم3%

پروتئین 10 گرم20%

ویتامین A 839 IU17%

ویتامین سی 3 میلی گرم4%

کلسیم 64 میلی گرم6%

اهن 1 میلی گرم6%

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.

رژیم لاغری سریع