طرز تهیه کتلت بره • دو عدد انجیر بنفش


اگر به دنبال یک غذای جشن و لذیذ هستید، این دستور غذای بره را با برنج امتحان کنید. این یک وعده غذایی آسان، راحت و سرگرم کننده برای جمعیت است. برای این دستور غذای دلمه ای شانه بره مورد علاقه من است.

دستی که تکه ای از شانه بره پخته شده را روی بشقاب برنج و بره گرفته است

دستور پخت خوشمزه امروز با همکاری هیئت بره آمریکا. آنها منبع شما برای همه چیزهایی هستند که باید در مورد بره آمریکایی بدانید!

امروز مشتاقم که این کاسه را با شما به اشتراک بگذارم! این دستور غذای گوشت گوسفندی فقط برای تعطیلات نیست، بلکه یک غذای عالی در طول سال است که دلچسب و رضایت بخش است.

یک غذای شانه بره که با برنج پخته شده و برای یک وعده سرو می شود

احتمالاً می توانید حدس بزنید که بره همیشه در هر تعطیلات و در هر مناسبت خاص به میز من راه پیدا می کند، و من دوست دارم بتوانم آن را با شما به اشتراک بگذارم! چند نفر هستند که به مرور زمان با خوردن گوشت بره بیشتر سازگار شده اند و این باعث خوشحالی من می شود! 🙂

برش شانه بره

در حالی که ما در مورد گوشت بره صحبت می کنیم، آیا این یکی را امتحان کرده اید – کتلت شانه بره؟ این اساسا بریدگی از شانه یک بره بریده شده است.

من همیشه از قصاب می خواهم که حدود یک اینچ از شانه بره را برش دهد. شما می توانید برش های ضخیم تر یا نازک تر را انتخاب کنید، اما برای این دستور، یک اینچ ایده آل است.

شانه بره خام را روی کاغذ روغنی برش دهید که برش شانه و ضخامت گوشت را نشان می دهد.

اگر به دنبال کباب کردن یک شانه کامل هستید، نمی توانید این دستور پخت شانه بره کبابی را از دست بدهید . این یک دستور غذای خانوادگی قدیمی از مادر دوست من است و یکی از غذاهای مورد علاقه ما در حال حاضر است!

کباب عالی دیگری که می توانید امتحان کنید پای بره و پوره سیب زمینی است یا ران بره بدون استخوان.

امسال، من کمی گیج بودم، زیرا یک استراحت طولانی برای شکرگزاری داشتم، بنابراین تصمیم گرفتم با یک بره کوچکتر بروم. چیزی شبیه دستور پخت گوشت گوسفند من امسال روی میز خودم خواهم بود و دستور غذای گوشت گوسفندی را می‌دهم.

با این همه صحبت بره، اولین کاری که می کنم این است که از قصاب می پرسم و بررسی می کنم که بره آمریکایی می خرم.

چرا بره آمریکایی؟

کیفیت گوشت بره آمریکایی در بازار در رتبه دوم قرار دارد و من به شما اطمینان می دهم که چون همه آنها را امتحان کردم.

بره آمریکایی تازه و بومی است که قطعاً عاملی در ایجاد طعم لذیذ است. اما این همه چیز نیست زیرا من فرصت بازدید از چند مزرعه محلی را داشته ام.

کشاورزان و دامداران آمریکایی با استفاده از استانداردهای بالا گوسفند پرورش می دهند. کیفیت کار و میزان عشقی که این کشاورزان هر روز هنگام خرید بره آمریکایی دارند را می چشید. و هنگامی که به صورت محلی خرید می کنید، از خانواده های بیشتری حمایت خواهید کرد!

من بره آمریکایی را به دلیل طعم متمایز و طعم کره ای انتخاب کردم. بنابراین اگر سعی می کنید گوشت بره بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، حتما بهترین ها را بخرید!

طرز پخت شانه بره

وقتی تکه های شانه با مخلوطی ساده از نمک، فلفل، پونه کوهی و ادویه جات مزه دار شد، نوبت به طبخ می رسد.

ادویه های ساده بره را در کاسه ای از نمک، فلفل، پونه کوهی و جوز هندی در دست گرفته اید.

از یک ماهیتابه سنگین استفاده کنید، در اینجا می توانید کره یا روغن را انتخاب کنید. من کره را انتخاب کردم. این کاسه 5.5 لیتری عالی برای این دستور پخت است و به راحتی به 6 نفر غذا می دهد.

دو تکه شانه بره در یک ماهیتابه سنگین روی حرارت زیاد

حتماً شانه بره را به مدت 2 دقیقه از هر طرف ریز خرد کنید تا پوست آن طلایی شود. سعی نکنید تابه را روی هم بچینید زیرا آن مشعل را از دست خواهید داد!

دستی که تکه های شانه بره را در دست گرفته و پوسته کبابی طلایی روی گوشت را نشان می دهد

بعد از اینکه همه ی بره ها جوش آمدند، برش ها را به سینی فر یا بشقاب بزرگ منتقل کنید. و همچنان از همان قابلمه ای استفاده می کنید که حاوی تمام آب گوشت است – آن را نشویید!

تمام تکه های شانه بره سرخ شده و در سینی فر آماده می شوند

حالا پیاز، سیر و سبزی را به همان قابلمه اضافه کنید تا پایه غذا درست شود.

پیاز و سیر را در همان قابلمه سنگین تفت دهید

پس از نرم شدن، مقداری گوجه گیلاسی کنسرو شده را به همراه آب آن اضافه کنید. من گوجه‌فرنگی گیلاسی را ترجیح می‌دهم زیرا شیرین‌تر و خوش‌طعم‌تر است، اما می‌توانید گوجه‌فرنگی خرد شده یا کامل را اضافه کنید.

مقداری گوجه گیلاسی را در یک فنجان نگه دارید تا به مخلوط پیاز اضافه کنید

قبل از اینکه تکه های شانه بره را دوباره با مقداری آب اضافه کنید، باید این را فقط 1 دقیقه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بپزید. همچنین می توانید مقداری شراب قرمز به گوشت بره کباب اضافه کنید.

گوشت بره کبابی با پیاز، گوجه فرنگی و آب گوشت به تابه برمی گردد تا بپزد

وقتی به جوش آمد دمای گوشت را کم می کنید تا خوب بپزد.

پخته شده و با شانه بره لطیف پر شده است

تکه های شانه بره بسیار لطیف به نظر می رسند، اما هنوز از استخوان نمی افتند! در این مرحله، می خواهید مقداری آب گوجه فرنگی و برنج اضافه کنید.

یک فنجان برنج را با دست بگیرید و به تابه شانه بره پخته شده با آب گوشت اضافه کنید

من دوست دارم ادویه های کامل مانند چوب دارچین و فلفل سبز (اگر هیچ ادویه ای دوست ندارید از آن صرف نظر کنید) با برنج اضافه کنم اما این اختیاری است. مطمئن شوید که مخلوط برنج را مزه دار کنید، اگر از کل چاشنی استفاده نکنید، این باید به اندازه کافی خوب باشد.

شانه بره کاملا پخته با برنج در قابلمه بزرگ آماده تزیین و سرو است

حالا برنج با گوشت بره، ادویه، چاشنی و گوجه فرنگی به زیبایی پخته می شود و عالی می شود! گوشت بره باید در دمای داخلی حداقل 145 درجه با 3 دقیقه استراحت پخته شود.

طرز سرو شانه بره

حالا که غذا کامل شد، بره و برنج، وقت سرو است!

بشقاب شانه بره دستی که با برنج، سالاد، شیر و ترشی سرو می شود

حتماً می‌توانید کتلت‌های شانه را بپزید و با مخلفات مورد علاقه‌تان سرو کنید. اگر نمی خواهید مراحل برنج را طی کنید، پوره سیب زمینی عالی است. با این حال، من واقعاً از شما می‌خواهم که سعی کنید آن یک گلدان را شگفت‌انگیز کنید – خوشمزه است!

بهترین روش برای سرو این دستور با کنار سالاد، سس ماست، مقداری ترشی و زیتون است.

حالا لذت ببرید!!

نکات دستور پخت شانه بره

  • گوشت بره آمریکایی را از قصاب بخواهید و حتماً خوشمزه ترین بره را در این دستور تهیه کنید.
  • ضخامت چرخ کردن ایده آل برای این دستور باید 1 اینچ باشد.
  • هنگام کباب کردن تکه های گوشت گوسفند، حتما تابه را شلوغ نکنید.
  • یک قابلمه یا ماهیتابه چدنی سنگین برای این دستور غذا ایده آل است، حجمی که من استفاده کردم 5.5 لیتر است.
  • وقتی گوشت بره سرخ شد، آب گوشت بره را از روی پست نشویید، این کار طعم بیشتری به برنج و دستور غذا می‌دهد.
  • بهترین نوع برنج برای این دستور برنج دانه بلند است.
  • برای این دستور می توان از آرام پز استفاده کرد، اما زمان ها متفاوت است و قهوه ای کردن بره گزینه ای نخواهد بود.
  • همه مواد بره را اضافه می کنیم و می پزیم تا نرم شوند، سپس برنج، آب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه می کنیم و می پزیم تا نرم شوند.
  • قبل از سرو مطمئن شوید که گوشت کمی تا دمای اتاق خنک شده باشد زیرا بعد از پختن بسیار داغ می شود.
  • لذت بردن!

یک بشقاب پر از شانه بره پخته شده، برنج و یک کاسه سالاد، مقداری صدف و یک کاسه ماست کنار آن.

دستور العمل های آسان گوشت گوسفند

نان پنیری با خرده بره

توپ های گوسفند آمریکایی را روی کباب بریزید

پوره سیب زمینی با گوشت بره تند

بشقاب کباب گوشت

جالاپینو پوپرز

سوپ عدس مراکشی

دستور العمل مجادرا مطلق

دستی که تکه ای از شانه بره پخته شده را روی بشقاب برنج و بره گرفته است

برش شانه بره

اگر به دنبال یک غذای جشن و لذیذ هستید، این دستور غذای بره را با برنج امتحان کنید. این یک وعده غذایی آسان، راحت و سرگرم کننده برای جمعیت است. برای این دستور غذای دلمه ای شانه بره مورد علاقه من است.

زمان پخت و پز 1 ساعت 30 دقایق

عناصر

گوشت بره:

  • 6-8
    بریدن
    برش شانه بره
  • 1
    قاشق کوچک
    نمک و فلفل
  • 1/2
    قاشق کوچک
    ادویه ها
  • 1
    قاشق کوچک
    ادویه ها
  • 1
    قاشق سوپخوری
    کره یا روغن زیتون برای سرخ کردن

پایه سس:

  • 1
    قاشق سوپخوری
    کره یا روغن زیتون
  • 2
    پیاز خرد شده
  • 6
    میخک
    برش های سیر
  • 3
    شاخه های آویشن تازه
  • 1
    فنجان
    کنسرو گوجه گیلاسی با آب
  • 2
    فنجان ها
    فهرست

برنج

  • 2
    فنجان ها
    برنج دانه بلند
  • 2 1/2
    فنجان ها
    آب گوجه فرنگی و آبگوشت را به نسبت 50:50 مخلوط کنید
  • 1
    قاشق کوچک
    نمک و فلفل
  • 1/2
    قاشق کوچک
    ادویه ها
  • 1
    چوب دارچین
  • 1
    فلفل سبز

ورودی ها

  • جعفری تازه
  • برش های لیمو
  • نعناع تازه

دستورالعمل ها

  1. در یک قابلمه بزرگ 5.5 لیتری، کره را روی حرارت متوسط ​​به بالا اضافه کنید.

  2. دو طرف شانه بره را به خوبی مرینیت کنید.

  3. بره ها را به مدت 2 دقیقه در تابه تفت دهید تا طلایی شوند.

  4. این کار را تکرار کنید تا همه برش ها برشته شوند.

  5. برش های برشته شده را روی سینی فر قرار دهید.

  6. سس را با اضافه کردن کره در همان قابلمه و تفت دادن پیاز و سیر درست کنید.

  7. بعد از 3 دقیقه که پیازها نرم شدند گوجه ها را اضافه کنید.

  8. این مخلوط سس را به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید تا طعم آن مشخص شود و سپس گوشت بره را برگردانید.

  9. آب گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید برگچه بجوشد. در این مرحله حرارت را کم کرده و اجازه دهید برش ها حدود 45 دقیقه بجوشد.

  10. حالا حرارت را تا متوسط ​​رو به بالا افزایش می دهید، آب گوجه فرنگی، ادویه و برنج را اضافه می کنید.

  11. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید برنج بپزد تا پف کند – حداکثر 30-40 دقیقه طول می کشد.

  12. دستور پخت وقتی آماده است که برنج پف کرده و پخته شد، تمام مایع آن جذب شد، گوشت بره نرم و لطیف شد و دمای آن حداقل 145 درجه باشد.

  13. بلافاصله با تزئین نعنا، جعفری و لیمو سرو کنید.

یادداشت های دستور غذا

نکات دستور پخت شانه بره

گوشت بره آمریکایی را از قصاب بخواهید و حتماً خوشمزه ترین بره را در این دستور تهیه کنید.
ضخامت چرخ کردن ایده آل برای این دستور باید 1 اینچ باشد.
هنگام کباب کردن تکه های گوشت گوسفند، حتما تابه را شلوغ نکنید.
یک قابلمه یا ماهیتابه چدنی سنگین برای این دستور غذا ایده آل است، حجمی که من استفاده کردم 5.5 لیتر است.
وقتی گوشت بره سرخ شد، آب گوشت بره را از روی پست نشویید، این کار طعم بیشتری به برنج و دستور غذا می‌دهد.
بهترین نوع برنج برای این دستور برنج دانه بلند است.
برای این دستور می توان از آرام پز استفاده کرد، اما زمان ها متفاوت است و قهوه ای کردن بره گزینه ای نخواهد بود.
همه مواد بره را اضافه می کنیم و می پزیم تا نرم شوند، سپس برنج، آب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه می کنیم و می پزیم تا نرم شوند.
قبل از سرو مطمئن شوید که گوشت کمی تا دمای اتاق خنک شده باشد زیرا بعد از پختن بسیار داغ می شود.
لذت بردن!

ارزش غذایی

برش شانه بره

مبلغ به ازای هر سرویس

کالری 314
کالری از چربی 27

٪ ارزش روزانه*

چربی 3 گرم5%

چربی اشباع 1 گرم6%

چربی اشباع نشده 1 گرم

چربی تک غیراشباع 2 گرم

کلسترول 1 میلی گرم0%

سدیم 1258 میلی گرم55%

پتاسیم 506 میلی گرم14%

کربوهیدرات ها 65 گرم22%

فیبر 4 گرم17%

شکر 8 گرم9%

پروتئین 7 گرم14%

ویتامین A 543 IU11%

ویتامین سی 20 میلی گرم24%

کلسیم 87 میلی گرم9%

اهن 2 میلی گرم11%

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است.