طرز تهیه پاپاردل عالی در خانه


مرحله اول: خمیر را درست کنید

3 روش مختلف برای تهیه خمیر پاستا وجود دارد: با دست، در مخلوط کن یا در غذاساز. یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید.

روش سنتی (با دست):

  1. آرد را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید. پیشرفت خوب در وسط؛ تخم مرغ و زرده را اضافه کنید.
  2. با چنگال بزنید سپس با آرد مخلوط کنید. وقتی بافت سفت شد، آن را با دست تمام کنید تا خمیر درشتی به دست آید. اگر بعد از چند دقیقه هم زدن تکه های آرد خشک باقی ماند (صبور باشید، خمیر خشک است) چند قطره آب یا روغن زیتون به آن اضافه کنید تا خمیر یکدست شود.
  3. خمیر را به شکل توپ در آورید، با یک کاسه رو به بالا یا با پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت 10-15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید – ورز دادن آن آسان تر خواهد بود.
  4. خمیر را به مدت 5-7 دقیقه ورز دهید. این کار را با خم کردن خمیر به داخل انجام دهید، آن را با پاشنه دست خود به جلو فشار دهید و در حین حرکت کمی آن را برگردانید. من به معنای واقعی کلمه خمیر را به جلو و عقب تکان می دهم (ویدیو را تماشا کنید). در ابتدا خیلی سفت خواهد شد – خمیر نان نیست. اما مطمئن باشید تا دو دقیقه شروع به نرم شدن می کند. ورز دادن را ادامه دهید تا خمیر نرم، کشدار و شبیه طلق شود. هنگام ضربه زدن باید به آرامی “جهش” داشته باشد.
  5. خمیر را به شکل گلوله درآورید و با پلاستیک محکم بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.

دستورالعمل میکسر پایه:

دستگاه را با قلاب خمیر قرار دهید. آرد و تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شوند. با سرعت #1 یا #2، حدود 4-5 دقیقه ورز دهید. خمیر را به شکل گلوله درآورید و با پلاستیک محکم بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.

دستورالعمل های غذاساز:

آرد و تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید. چند بار بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را از روی سطح کار بردارید و بگذارید یک دقیقه استراحت کند. اگر بعد از استراحت خمیر کمی چسبناک شد، کمی آرد اضافه کنید. ۱ تا ۲ دقیقه با دست ورز دهید (غذاساز بیشتر کار را برای شما انجام می دهد). خمیر را به شکل گلوله درآورید و با پلاستیک محکم بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.

مرحله 2: خمیر را روی ورق پاستا بغلتانید

این کار را می توان با میکسر پایه KitchenAid همراه با غلتک همراه، با دستگاه ماکارونی دستی یا با دست با وردنه انجام داد.

  1. سطح کار را با آرد سمولینا بپاشید. خمیر پاستا را به 4 قسمت برش دهید. هر بار با یک تکه کار کنید، خمیر را به شکل بیضی ۶ تا ۸ اینچی صاف کنید. خمیر باقی مانده را در یک کادو بپوشانید، در غیر این صورت خشک می شود.
  2. اگر از مخلوط کن پایه KitchenAid استفاده می کنید، غلتک پاستا را روی شماره 1 قرار دهید که کمترین/عریض ترین تنظیم است. در حالی که دستگاه در حال کار است، خمیر را از طریق غلتک بفرستید. اکنون، دوباره آن را ارسال کنید (بنابراین، 2 برابر کل). توجه: اگر به جای آن از دستگاه ماکارونی دستی استفاده می‌کنید، به دستورالعمل‌های ساخت خاص غلتک خمیر مراجعه کنید (تنظیمات ممکن است متفاوت باشد اما روند رول کردن یکسان است). همچنین می توانید از وردنه استفاده کنید تا خمیر را تا حد امکان نازک بچرخانید، حدود 1/16 اینچ (1-2 میلی متر).
  3. به چرخیدن خمیر در تنظیمات 2-4، (2x) در هر تنظیم ادامه دهید. کاغذ را در حالی که از غلتک وارد می شود نکشید. فقط به آرامی آن را راهنمایی کنید. اگر خمیر چسبناک شد روی آن آرد سمولینا بپاشید. من گرد و غبار سمولینا را همیشه روی سطح کارم نگه می دارم. به این ترتیب می توانم هنگام کار به راحتی و به سرعت صورتم را با کاغذ پاستا بپوشانم.
  4. ورقه ماکارونی زمانی آماده است که به خوبی نازک و تا حدودی شفاف شود (باید بتوانید دست خود را زیر آن ببینید). اگر انتهای آن کاملا صاف نیست نگران نباشید. همیشه می توانید آن را با چاقو کوتاه کنید.
  5. در پایان، بلغور را روی ورقه های پاستا بپاشید و از وسط تا کنید و در سینی آردپاشی شده قرار دهید. آن را با دستمال آشپزخانه بپوشانید. روند رول کردن سه خمیر باقیمانده را تکرار کنید.

مرحله 3: پاستا پاپاردل را برش بزنید

  1. قبل از برش دادن، دوست دارم ورقه های ماکارونی را برای همیشه خشک کنم اندک این کار بافت نهایی را تقویت می کند و به رشته ها ظاهر “چرمی” تری می دهد تا بافت نرم و خمیری (این کار باعث می شود پاستا بعداً به هم نچسبد).
  2. برای نیمه خشک: نوارهای پاستا را به مدت 10-15 دقیقه یا بیشتر روی پشتی صندلی بگذارید. مراقب زمان هایی باشید که نمی خواهید ملحفه ها کاملا خشک شوند. شما تفاوت را احساس خواهید کرد.
  3. برای برش: یک ورق پاستا بردارید و آن را از وسط نصف کنید. اگر دوست دارید انتهای آن را کوتاه کنید. کاغذ را از طریق قطعه مورد نیاز برش ماکارونی رد کنید تا رشته هایی ایجاد شود. روش دیگر، خمیر را با دست برش دهید.

برای نگهداری: پاستاها را روی سینی کاملاً پوشانده شده با آرد سمولینا صاف بچینید. انجام این کار، شکل پهن و صاف پاپاردل را حفظ می کند – و تاب نمی خورد. در صورت پختن ظرف 1 تا 2 ساعت روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در دمای اتاق نگه دارید. روش دیگر، در یخچال قرار دهید تا آماده پختن، حداکثر تا 12 ساعت. ماکارونی خانگی بهتر است در همان روزی که درست می شود پخته شود، در غیر این صورت اگر بعد از 24 ساعت در یخچال نگهداری شود ممکن است اکسید شود، رنگ آن تغییر کند و به هم بچسبد.

برای انجماد: اجازه دهید پاستا قبل از انجماد تا 20 دقیقه بدون درپوش در هوا خشک شود. این به جلوگیری از چسبندگی کمک می کند. در کیسه های زیپ دار بریزید و تا 1 ماه فریز کنید. مستقیم از فریزر بپزید، بدون یخ زدایی اول.

رژیم لاغری سریع