سیب زمینی سرخ کرده بدون گلوتن – غذا خوردن دختر آیووا


سیب زمینی سرخ شده بدون گلوتن ابریشمی و خامه ای است و نیازی به آرد ندارد. این غذای فرسوده سیب زمینی برای تعطیلات عالی است!

نان سیب زمینی شیرین بدون گلوتن

آخر هفته گذشته، از سنت آخر هفته قبل از کریسمس تماشای زنان کوچک پس از خوابیدن بچه‌ها در رختخواب لذت بردم (نسخه وینونا رایدر/کریستین بیل، بدیهی است. من حتی نمی‌توانم نسخه اما واتسون را بدون فشار خون بالا مطرح کنم.)

زنان کوچولو فیلمی است که هر چند بار که آن را تماشا می‌کنم هرگز احساس درستی در من ایجاد نمی‌کند. میل جو برای داشتن یک زندگی خارق العاده، ناامیدی تدی برای پیوستن به خانواده مریخ، خرد و قدرت مارمی، و تصادف امی در اسنوبرد، بث – بث! این یکی از 3 فیلم مورد علاقه من در تمام دوران است. حشره ی تاریخ در من نیز دوست دارد به زندگی در دهه 1860 نگاه کند، حتی اگر فقط از دریچه هالیوود باشد.

اگر نمی‌توانم به ماشین زمان بپرم تا خودم گذشته را تجربه کنم، خوشحالم که می‌توانم این کار را از روی کاناپه‌ام با یک Cold Pro Martini در دست انجام دهم (دستور پخت به زودی…! ;))

دستوری که من پست امروز جایی است که می توانم کاملاً مگ، بث، امی و احتمالا جو را ببینم (با اکراه) که با هم زیر نظر هانا آماده می شوند – سیب زمینی سرخ شده بدون گلوتن.

تهیه شده با مواد روزمره مانند خامه، شیر، گیاهان خشک و البته سیب زمینی، وقتی به این دستور غذا فکر می کنم، فکر می کنم یک «کلاسیک» است – و قطعا شکست دادن یک کلاسیک سخت است. خیلی خامه ای و بسیار مجلل، یکی از موارد مورد علاقه من است شروع کنید خورده شده، برای میز شام تعطیلات شما عالی است!

1 قاشق غذاخوری سیب زمینی سرخ کرده بدون گلوتن از یک ظرف پخت

سیب زمینی سرخ شده با گوش ماهی بدون گلوتن

پس چه چیزی باعث می‌شود این سیب‌زمینی دلمه‌ای ساده فاقد گلوتن باشد؟ دستور غذا به سس خامه ای غلیظ نیاز ندارد. من واقعاً در مورد این روش پخت و پز پوره سیب زمینی هیجان زده هستم زیرا این روشی است که آنها در ابتدا درست می شدند. در مورد شروع سس خامه ای پر از آرد که بسیاری از دستور العمل ها به آن نیاز دارند مطمئن نیستم، اما مطلقاً ضروری نیست.

شیرینی های شکری نرم و فشرده بدون گلوتن (گزینه های برش و رها کردن)

سیب زمینی های نازک ورقه شده یوکن گلد را در مخلوطی از خامه غلیظ، شیر کامل، آویشن خشک، نمک سیر و فلفل فراوان بریزید، سپس در قابلمه ای روی اجاق گاز بگذارید تا حباب بزند. این دو کار را انجام می دهد:

  1. نشاسته از سیب زمینی آزاد می شود و باعث می شود سس خامه ای به طور طبیعی غلیظ شود.
  2. سیب زمینی ها تا حدی پخته می شوند تا به طور یکنواخت بپزند.

سیب زمینی سرخ شده و یک سس خامه ای غلیظ را در یک ظرف پخت با پنیر گرویر رنده شده بریزید، سپس همه را بپزید تا قهوه ای طلایی و محو شوند.

بچه های دیوانه. فقط دیوانه! بسیار ساده اما طعم آن شما را شگفت زده خواهد کرد. مثل ماکارونی و پنیر درست شده با سیب زمینی.

میدانم.

آن را توجیه کند

این دستور العمل برای سیب زمینی شیرین بدون گلوتن همانطور که نوشته شده است فوق العاده خالص است و طعم زیبایی دارد. با این حال، در صورت تمایل به دلخواه خود آن را سفارشی کنید. بیکن پخته شده را که بین لایه ها خرد شده یا برش های ژامبون را به صورت مکعبی اضافه کنید. خوب، حتی گوشت خوک رنده شده هم خوب خواهد بود اگر آن را برای یک موقعیت رسمی کمتر از تعطیلات درست کنید.

من عاشق جفت کردن پنیر گرویر با سیب زمینی هستم، اما اگر گرویر را دوست ندارید، یا به دلایلی پیدا کردنش سخت است، پنیر چدار سفید یا پنیر فونتینا عالی خواهد بود.

زمان را پیش بینی کنید

سیب زمینی شیرین بدون گلوتن کار زندگی است، اما خبر خوب این است که می توانید کل غذا را از روز قبل آماده کنید. بپزید و کاملا خنک کنید سپس در یخچال که با فویل آلومینیومی پوشانده اید قرار دهید. بگذارید روز بعد به مدت 30 دقیقه یا بیشتر روی پیشخوان بماند تا سرما از ظرف پخت گرفته شود، سپس به مدت 40 دقیقه در دمای 350 درجه یا تا زمانی که کاملاً گرم شود بپزید.

بسیار آسان!

یک قاشق سیب زمینی سرخ کرده بدون گلوتن در بشقاب

یادداشت های دستور غذا

  1. این دستور العمل برای ساخت کمک آشپزخانه عالی است. از یک نفر بخواهید سیب‌زمینی‌ها را پوست کند و سپس فرد دیگر می‌تواند آن‌ها را از طریق ماندولین و سپس داخل سس خامه بچرخاند. اگر ماندولین ندارید، از یک دوست یا همسایه بپرسید که آیا ماندولین دارید که بتوانید آن را قرض کنید. یا با استفاده از یک چاقوی تیز، سیب زمینی ها را تا حد امکان نازک و یکدست خرد کنید.
  2. این دستور غذا برای خوردن حداقل 8 غذا به عنوان غذای جانبی کافی است، اما اگر نیاز به تغذیه کمتر داشته باشید، کاملا نصف می شود. از یک ظرف پخت متوسط ​​8 اینچ در 8 اینچ یا مشابه آن در صورت تقسیم به وسط استفاده کنید.
  3. من به شدت توصیه می کنم سیب زمینی سرخ شده دیگر را جایگزین یوکان گلدز نکنید. سیب زمینی طلایی شکل خود را به خوبی حفظ می کند و پس از پخت نرم و ابریشمی می شود. سیب زمینی روست کمی نرم می شود و شکل خود را از دست می دهد. من این دستور را با Russets تست کردم و یوکان های زیادی را دوست داشتم.

خوب، بیایید این کار را انجام دهیم!

طرز تهیه سیب زمینی شیرین بدون گلوتن

شروع به اضافه کردن کنید خامه غلیظ، شیر کامل، نمک سیر، آویشن خشک، و فلفل تازه آسیاب شده به یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی منتقل کنید، سپس هم بزنید تا ترکیب شوند.

یک کاسه شیر کامل و خامه غلیظ

بعد پوست گرفته و سپس برش بزنید سیب زمینی سرخ کرده طلایی یوکان ضخامت 1/8 اینچ این ماندولینی است که من از آن استفاده می کردم – ما بیش از 10 سال است که آن را داریم که واقعاً چیزی در مورد دوام آن می گوید!

برش های سیب زمینی نازک با ماندولین

توصیه می‌کنم هر سیب‌زمینی را پوست بگیرید و سپس ورقه‌ای برش دهید تا بتوانید برش‌ها را مستقیماً به قابلمه اضافه کنید تا از قهوه‌ای شدن آن‌ها جلوگیری کنید.

وقتی همه سیب زمینی ها پوست گرفته و خرد شدند، قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید حباب بزند و هر از گاهی هم بزنید. پس از حباب زدن، 1 دقیقه بپزید، سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود، حدود 10 دقیقه (فقط به اندازه ای که اگر خامه داغ و سیب زمینی سرخ شده بریزید، زیاد به خودتان آسیب نزنید!)

در یک قابلمه، سیب زمینی را در خامه خرد کنید

از یک قاشق سوراخ دار برای ریختن 1/3 سیب زمینی در یک ظرف پخت 9×13 استفاده کنید، آن را در یک لایه یکنواخت پخش کنید، سپس با تازه رنده شده بپاشید. پنیر گرویر بر روی. یک سوم سیب زمینی را روی آن قرار دهید، سپس پنیر بیشتری اضافه کنید.

برای لایه آخر، آخرین سیب زمینی را در ظرف بریزید و سپس بقیه سس خامه را از قابلمه به طور یکنواخت روی آن بپاشید. گراویر را با کمی گروی رنده شده تمام کنید و سپس یک تکه فویل آلومینیومی را با اسپری نچسب روی آن قرار دهید.

مواد لازم برای سیب زمینی سرخ کرده بدون گلوتن در یک ظرف پخت

به مدت 40 دقیقه در دمای 375 درجه بپزید و سپس فویل قالب را با احتیاط بردارید و 25 تا 30 دقیقه دیگر یا تا زمانی که به راحتی بتوان چاقو را داخل سیب زمینی ها فرو کرد بپزید. اگر می‌خواهید رویه بیشتر قهوه‌ای شود، می‌توانید آن‌ها را برای یک یا دو دقیقه از روی گریل جدا کنید.

یک ظرف پخت از سیب زمینی سرخ کرده بدون گلوتن تازه از فر

سیب زمینی ها را حداقل 20 دقیقه بگذارید تا سفت و خنک شوند، سپس آبکش کنید و بچرخانید. امیدوارم این غذای کوچک کلاسیک و خوشمزه را کاملاً دوست داشته باشید! لذت بردن!

نان سیب زمینی شیرین بدون گلوتن

دستور العمل های بیشتر برای غذای جانبی تعطیلات

سیب زمینی سرخ شده با گوش ماهی بدون گلوتن

توصیف کردن

سیب زمینی سرخ شده بدون گلوتن ابریشمی و خامه ای است و نیازی به آرد ندارد. این غذای فرسوده سیب زمینی برای تعطیلات عالی است!

عناصر

  • 2 فنجان (1 لیتر) شیر کامل
  • 2 فنجان (1 لیتر) خامه غلیظ
  • 1 قاشق غذاخوری نمک سیر
  • 1 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل
  • 4 پوند سیب زمینی طلایی یوکان، پوست کنده و برش داده شده به ضخامت 1/8 اینچ
  • 8 اونس پنیر گرویر، تازه رنده شده

جهت

  1. فر را از قبل با دمای 375 درجه گرم کنید، ظرف پخت 13*9 را با اسپری نچسب اسپری کنید و کنار بگذارید.
  2. شیر کامل، خامه غلیظ، نمک سیر، آویشن خشک و فلفل را به یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید – در حالی که سیب زمینی ها در حال خلال شدن هستند آن ها را به مخلوط خامه ای در قابلمه اضافه کنید تا قهوه ای نشوند.
  4. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و سپس داخل حباب بگذارید و هر از گاهی هم بزنید. زمانی که حباب ها به جوش آمدند، یک دقیقه دیگر بپزید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط کمی خنک شود، حدود 10 دقیقه.
  5. با قاشق سوراخ دار 1/3 سیب زمینی را به ظرف پخت آماده شده منتقل کنید و 1/3 پنیر را روی آن بپاشید. یک سوم سیب زمینی و یک سوم پنیر را اضافه کنید.
  6. برای لایه آخر، سیب زمینی های باقی مانده را اضافه کنید و سپس شیر باقی مانده از قابلمه را به طور یکنواخت روی سیب زمینی ها بریزید. پنیر باقی مانده را روی ظرف بپاشید، سپس روی ظرف را با یک تکه فویل نچسب بپوشانید و به مدت 40 دقیقه بپزید. فویل را با احتیاط بردارید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که چاقو خیلی راحت داخل سیب زمینی ها فرو رود (اگر می خواهید لایه تیره تری داشته باشید می توانید یک یا دو دقیقه کباب کنید). قبل از سرو 20-30 دقیقه بگذارید خنک شود.

یادداشت

  • من به شدت توصیه می کنم سیب زمینی های دیگر را با یوکان گلدز جایگزین نکنید، زیرا شکل خود را بهتر نگه می دارند و پس از پخته شدن ابریشمی تر می شوند. سیب زمینی روست کم چرب است و شکل خود را هم حفظ نمی کند.
  • من از ماندولین برای برش دادن سریع‌تر و یکنواخت‌تر سیب‌زمینی استفاده می‌کنم. اینجا ماندولین من است>
  • برای اینکه روز خود را از قبل آماده کنید: سیب زمینی سرخ کرده را بپزید و در دمای اتاق خنک کنید، سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و خنک کنید. روز بعد، ظرف را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و سپس با درپوش به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که کاملا داغ شود، بپزید.

نقل قول از مارتا استوارت

این دستور غذا توسط Iowa Girl Eats، http://iowagirleats.com تهیه شده است.

کلاژ سیب زمینی شیرین بدون گلوتن

رژیم لاغری سریع