سالاد پوره خیار چینی


وقتی بیش از 10 سال پیش در چین زندگی می کردم، سالاد خیار له شده را چشیدم (拍, بای هوانگ گوا) برای اولین بار. این یک ظرف ساده از برش های خیار است که با مقدار زیادی سیر، سرکه و ادویه جات پر شده است. وقتی بزرگ شدم، غذاهای چینی زیادی که حاوی سیر خام بودند، نخوردم. من از اعتیادآور بودن چنین ظرف ساده ای شگفت زده شدم.

در برخی از منوهای چینی، ممکن است سالاد خیار به نام 涼拌 (لیانگ پان هوانگ گوا) که به معنای واقعی کلمه به خیار پوست کنده سرد ترجمه می شود. همه این سالادها دقیقاً یکسان هستند: تکه های خیار خام آغشته به سیر خام، سرکه، سس سویا و سایر چاشنی ها.

سالاد پوره خیار چینی یک غذای جانبی خوب است که به راحتی آماده می شود، اما طعم خوبی دارد. در واقع، گاهی اوقات شام سالاد با برنج می خورم و خیلی سیر کننده است.

سالاد پوره خیار چینی

طرز تهیه سالاد خیار چینی له شده

گزینه را انتخاب کنید

هنگام تهیه سالاد خیار، من دوست دارم از خیار با دانه های نرم استفاده کنم. به همین دلیل است که خیارهای ایرانی، ژاپنی یا انگلیسی (هات خانه) با این دستور تهیه سالاد خیار له شده عالی عمل می کنند.

خیار ایرانی، خیار ژاپنی، خیار انگلیسی

شخصاً، من فکر می کنم خیارهای ژاپنی بهترین طعم را دارند زیرا طعم شیرین لطیفی دارند. من گزینه فارسی و انگلیسی را امروزه کمی بی مزه می دانم. من معمولاً خیار ژاپنی را از بازارهای کشاورزان در ساکرامنتو می خرم. شما همچنین می توانید آن را در فروشگاه های مواد غذایی ژاپنی مانند بازار خودرو. اگر گزینه ژاپنی به راحتی پیدا نمی شود، از گزینه فارسی یا انگلیسی استفاده کنید.

تهیه خیار

خیارهای ژاپنی می توانند بسیار غلیظ باشند، به خصوص خیارهایی که در بازار کشاورزان پیدا می کنم. به دلیل ضخامت، سیلی زدن به آن با چاقو ممکن است دشوار باشد. به همین دلیل توصیه می کنم خیار را از طول نصف کنید.

آمادگی برای انتخاب کالج

سپس خیارهای برش خورده را به سمت پایین قرار دهید. کناره چاقو را روی خیار قرار دهید. با استفاده از قسمت گوشتی کف دست خود، چاقو را بزنید تا خیار شروع به شکافتن کند. این کار را برای طول گزینه ادامه دهید. سطح بزرگ تر گوشت کوب آن را برای این کار ایده آل می کند. در نهایت خیار را به صورت مورب برش دهید.

خیار ایرانی سیلی زد

خیارهای ایرانی نسبت به خیارهای ژاپنی کوچکتر و پوست صاف تری دارند. اگر از خیار ایرانی استفاده می‌کنید، باید بتوانید آن‌ها را بدون نیاز به برش دادن آن‌ها به صورت کامل سیلی بزنید.

مایع اضافی از خیار شور

آیا باید خیار را نمک بزنید؟

بستگی به ترجیح شما دارد. بیشتر دستور العمل های سالاد خیار به شما می گوید که یک خیار را با کمی نمک بریزید. در مرحله بعد خیارها را به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید تا نمک بتواند رطوبت اضافی را خارج کند. اگر از سالاد خیار آبکی متنفرید، حتماً دوست دارید این مرحله نمک زدن را انجام دهید.

مایع اضافی از سالاد خیار و سیر

راستش را بخواهید، من اغلب از قبل با نمک خیار خود را خسته نمی کنم. من معمولاً منتظر می مانم تا شام را سرو کنم و خیارهای له شده را با سس بریزم. فکر می کنم از این طریق می توانم طعم شیرین طبیعی خیار را بهتر بچشم. با این حال، در حدود 15 دقیقه، یک حوضچه آب در ته ظرف سالاد تشکیل می شود. من اصلا از این سوال ایرادی ندارم در واقع این مایع برای چشیدن سرو یاس عالی است.

در ویدیوی دستور پخت و آشپزی، من دستورالعمل هایی را در مورد نمک زدن خیار ارائه می دهم، فقط در صورتی که مردم ترجیح می دهند.

درست کردن روغن چیلی

روغن چیلی خانگی

من دوست دارم از روغن چیلی خانگی خود به عنوان یک ماده سس برای سالاد خیار له شده استفاده کنم. اگر انجام داده اید روغن تند به هر حال، شما می دانید که من عاشق استفاده از سیر تازه و زنجبیل برای خوشبوتر کردن روغن هستم. من همچنین دوست دارم از ترکیبی از تکه های فلفل قرمز معمولی (پایین سمت چپ) و گوچوگارو (پایین سمت راست) و فلفل قرمز کره ای (گاهی اوقات به عنوان پودر فلفل قرمز ترجمه می شود) استفاده کنم.

فلفل قرمز و گوچوگارو (فلفل قرمز کره ای)

فلکس فلفل قرمز فلفل قرمز است که می توانید در راهروهای ادویه فروشی خود پیدا کنید. آنها باید سطح متوسطی از ادویه داشته باشند. من معمولا فلکس فلفل قرمز را از The Allspicery می خرم، که یک فروشگاه ادویه در ساکرامنتو است.

من دوست دارم از گوچوگارو برای روغن چیلی استفاده کنم زیرا ادویه ملایمی دارد و طعم کمی دودی دارد. مهمتر از همه، روغن فلفل قرمز را به رنگ قرمز زیبا تبدیل می کند. می توانید گوچوگارو را در سوپرمارکت های کره ای در کیسه های بزرگ پیدا کنید. من هم دوست دارم از گوچوگارو مادرشوهر استفاده کنم چون در بسته بندی های کوچک عرضه می شود. اگر اغلب از گوچوگارو استفاده نمی کنید اندازه خوبی است.

برای تهیه روغن، تمام چاشنی ها را به یک کاسه ضد حرارت اضافه کنید (سرامیک یا فولاد ضد زنگ عالی است).

سپس 1/3 فنجان روغن را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید تا زمانی که روغن به دمای 325 درجه فارنهایت تا 350 درجه فارنهایت برسد و روغن نرم و روان به نظر برسد. می توانید از هر روغنی با طعم خنثی مانند روغن نباتی، دانه انگور، بادام یا آووکادو استفاده کنید. روغن را بیش از 350 درجه فارنهایت گرم نکنید زیرا گوچوگارو می سوزد.

روغن داغ را با احتیاط روی ادویه ها بریزید. اجازه دهید روغن حداقل 30 دقیقه خیس بخورد.

روغن چیلی باقی مانده

با باقی مانده روغن چیلی چه می کنید؟

شما فقط به 2 قاشق غذاخوری روغن چیلی برای سالاد خیار له شده خود نیاز دارید، بنابراین روغن چیلی باقی مانده است. توصیه می کنم آن را با ماکارونی بریزید یا از آن برای مزه دار کردن برنج سرخ شده یا سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید. سعی کنید در عرض یک هفته از سس استفاده کنید زیرا زنجبیل و سیر تازه در روغن چیلی وجود دارد. روغن چیلی را در یخچال نگهداری کنید. برای الهام بیشتر، در اینجا لیستی از غذاهایی که می توانید با روغن فلفل قرمز استفاده کنید آورده شده است:

مواد تشکیل دهنده سالاد خیار

سس سالاد خیار له شده

برای سس سالاد خیار به روغن چیلی، سیر تازه رنده شده، سرکه برنج، سس سویا، شکر و روغن کنجد نیاز دارید.

سیر و سرکه برنج

برای تسکین نیش سیر خام، سیر را با سرکه برنج مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند. من عاشق درخشش سرکه برنج در سالاد خیار له شده ام هستم. دستور العمل های دیگری که من دیده ام از سرکه ژنجیانگ (鎮江 یا سرکه چینکیانگ) استفاده می کنند. سرکه ژنجیانگ یک سرکه تیره است که طعم بدی دارد.

تا زمانی که برای سرو غذا آماده نشده اید، خیارها را با سس برگردانید. به این ترتیب خیارها خیلی خیس یا سست نمی شوند.

سالاد پوره خیار چینی

آیا می توانم این قدرت را ارائه دهم؟

بله، می توانید مواد سالاد را تا یک روز آماده کنید. خیار و سس را جداگانه در یخچال نگهداری کنید. سالاد خیار له شده را تا زمانی که برای سرو آماده نشده اید، برگردانید.

سالاد پوره خیار چینی

دستگاه چاپ

سهام: 4

سالاد پوره خیار چینی

این سالاد برای ۲ تا ۴ نفر کافی است. می توانید دستور غذا را دو برابر کنید تا یک دسته بزرگتر درست کنید. در این دستور غذا باقی مانده روغن چیلی خواهید داشت. روغن چیلی را با رشته فرنگی، برنج یا کوفته ها اضافه کنید. روغن را در یخچال بگذارید و ظرف یک هفته از آن استفاده کنید.

زمان آماده سازی20 دقیق

زمان پخت و پز5 دقیق

وقت فراغت30 دقیق

عناصر

روغن داغ

  • 3 میخک سیرو چرخ کرده (حدود 4 قاشق چایخوری)
  • 1 قاشق سوپخوری زنجبیل ساییده
  • 1 1/2 قاشق های کوچک دانههای فلفل قرمزو (به یادداشت 1 مراجعه کنید)
  • 2 قاشق های بزرگ گوچوگارو (فلفل کره ای)و (نگاه کنید به یادداشت 2)
  • 1 قاشق کوچک نمک کوشر
  • 1/3 فنجان روغنو این می تواند گیاهی، هسته انگور یا هر روغن خنثی باشد

سالاد خیار

  • 1 تا 1 1/4 پوند یا پوند برای وزن خیار ژاپنیو (نگاه کنید به یادداشت 3)
  • نیشگون گرفتن کوچک نمک کوشرو حدود 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری
  • 3 میخک سیرو رنده شده یا رنده شده
  • 2 قاشق های بزرگ سرکه برنج
  • 2 قاشق های بزرگ من بید هستم
  • 2 قاشق های بزرگ روغن فلفل قرمز با ادویه جات ترشی جات
  • 1 1/2 قاشق های کوچک قند
  • 2 قاشق های کوچک روغن کنجد
  • کنجد برشته شده برای تزیین

دستورالعمل ها

روغن چیلی درست کنید

  • روغن فلفل قرمز برای خیساندن نیاز به زمان دارد، بنابراین توصیه می کنم ابتدا این کار را انجام دهید. شما هم می توانید یک روز آن را درست کنید.

  • سیر خرد شده، زنجبیل خرد شده، فلفل چیلی، گوچوگارو و نمک را در یک کاسه ضد حرارت اضافه کنید. روغن داغ داخل کاسه می ریزد، بنابراین از استفاده از ظروفی که ممکن است ترک بخورند (مانند شیشه و مقداری چینی) خودداری کنید. من معمولا از کاسه های سرامیکی استفاده می کنم اما یک کاسه مخلوط کن استیل ضد زنگ یا یک قابلمه کوچک کار می کند.

  • روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 2 تا 3 دقیقه گرم کنید تا دمای روغن به 325 درجه فارنهایت تا 350 درجه فارنهایت برسد. شما نمی خواهید روغن داغتر شود زیرا گوچوگارو می سوزد. اگر دماسنج ندارید، روغن را فقط 2 دقیقه گرم کنید تا مطمئن شوید.

  • روغن داغ را با احتیاط روی ادویه ها بریزید. (نکته 4 را ببینید) اجازه دهید روغن حداقل 30 دقیقه خیس بخورد.

سالاد خیار درست کنید

  • انتهای خیار را ببرید. سپس خیار را از طول نصف کنید.

  • نصف های خیار را بگذارید، برش دهید. سپس کناره چاقو را روی خیار قرار دهید. با استفاده از قسمت گوشتی کف دست خود، چاقو را بزنید تا خیار خرد شود تا ترک بخورد. دقت کنید که خیار را کاملا له کنید. سپس خیارها را به ضخامت 1/2 اینچ به صورت مورب برش دهید. برش های خیار را به یک کاسه منتقل کنید.

  • کمی نمک کوشر روی خیارها بپاشید و مخلوط کنید. اجازه دهید خیار 20 دقیقه بماند. سپس آب اضافی ته کاسه را تخلیه کنید. (نکته 5 را ببینید) نیازی به آبکشی خیار نیست. (به یادداشت 6 مراجعه کنید)

  • سیر رنده شده/رنده شده را به یک کاسه اضافه کنید و با سرکه برنج مخلوط کنید. بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند تا نیش سیر خام تسکین یابد.

  • سس سویا، 2 قاشق غذاخوری روغن چیلی (با تکه های فلفل و ادویه جات)، شکر و روغن کنجد را اضافه کنید.

  • قبل از اینکه برای سرو سالاد خیار آماده شوید، برش های خیار را با سس بریزید. برای تزئین روی سالاد خیار، کنجد برشته شده بپاشید.

  • سالاد خیار له شده را با برنج یاسمن، برنج نارگیل یا هر یک از دستور العمل های برنج یا پاستا سرو کنید.

ویدئو

یادداشت

  1. اینها فلفل قرمز استاندارد هستند که می توانید در راهروهای ادویه فروشی خود پیدا کنید. باید در سطح متوسط ​​ادویه باشد.
  2. من دوست دارم از گوچوگارو برای روغن چیلی استفاده کنم زیرا ادویه ملایمی دارد و طعم کمی دودی دارد. مهمتر از همه، روغن فلفل قرمز را به رنگ قرمز زیبا تبدیل می کند. می توانید گوچوگارو را در سوپرمارکت های کره ای در کیسه های بزرگ پیدا کنید. من همچنین عاشق گوچوگارو مادرشوهر هستم که در بسته بندی های نسبتا کوچک عرضه می شود.
  3. من عاشق استفاده از خیار ژاپنی به دلیل دانه های آبدار و طعم شیرین آنها هستم. می توانید از خیار فارسی یا انگلیسی (هات هاوس) هم استفاده کنید.
  4. برخی از افراد از من پرسیدند که آیا می توانی با روغن داغ به قابلمه چاشنی اضافه کنی؟ شما می توانید اما خطر سوزاندن ادویه ها را دارید زیرا قابلمه داغ حرارت زیادی را حفظ می کند. اگر می‌خواهید این کار را انجام دهید، توصیه می‌کنم روغن را تا دمای پایینی مانند 300 درجه فارنهایت گرم کنید تا مطمئن شوید چاشنی‌ها نسوزند.
  5. راستش من همیشه خیار را از قبل نمک نمی زنم. این یا به این دلیل است که فراموش کرده ام یا حتی حوصله انجام آن را ندارم. همچنین فکر می کنم اگر خیار را نچشیده بودم می توانستم طعم شیرینی خیار را بهتر بچشم. اگر خیارها را نمک نزنید، حوضچه ای از مایع در کف کاسه سالاد تشکیل می شود. من از سوال کننده ناراحت نیستم. در واقع، من دوست دارم از مایع برای چاشنی برنج استفاده کنم.
  6. اگر در مورد مصرف نمک خود نگران هستید، می توانید سس سویا را به سس خیار حدود 1 قاشق چایخوری کاهش دهید.

خوراک

سرویس: 1سرویس | کالری: 120کالری | کربوهیدرات ها: 11.1g | پروتئین: 2.4g | چربی: 8.7g | چربی های اشباع شده: 1.3g | سدیم: 895میلی گرم | اساسی: 2.4g | قند: 4.8g

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟hellolisalin را تگ کنید یا یک امتیاز ستاره بگذارید و در وبلاگ نظر دهید!



رژیم لاغری سریع