راهکارهای تغذیه ای برای پیری سالم


گزینه های تغذیه سالم

در قرن گذشته ، امید به زندگی بشر به طور چشمگیری تغییر کرده است. در آغاز بیستمث میانگین امید به زندگی زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال بود. در سال 2021 ، میانگین امید به زندگی در حدود 77 سال است (1)به انتظار می رود این روند افزایش امید به زندگی تا سال 2125 به طور متوسط ​​به 85 سال افزایش یابد. توجه به این نکته ضروری است که این تغییر عمدتاً به دلیل کاهش نرخ عوارض اولیه و نه افزایش حداکثر امید به زندگی است. در نتیجه ، بسیاری از افراد بیشتر در دوره ای که می توان آنها را به عنوان “افراد مسن” طبقه بندی کرد ، عمر طولانی تری دارند. در حال حاضر ، 13 درصد از جمعیت ایالات متحده را افراد بالای 65 سال تشکیل می دهند ، در حالی که در سال 1900 4 درصد بود (2)به بنابراین بحث در مورد تأثیرات پیری بر فیزیولوژی و متابولیسم به منظور ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی که به نفع افراد مسن است ، مهم است.

تغذیه خوب بدون توجه به سن افراد بسیار مهم است زیرا می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها جلوگیری کند. با این حال ، تغذیه خوب ممکن است در افراد مسن به دلیل تغییر در مصرف انرژی و مصرف انرژی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا کند. خرابی تعادل انرژی می تواند تحت تأثیر عوامل متعددی مانند کاهش گرسنگی و افزایش سیری باشد (3)، تغییرات در سطح قند خون (4)، اختلالات تولید هورمون (5)، تغییر در طعم و بو (6)، کاهش تنوع غذایی (7) و عوامل بهداشتی و اجتماعی (8)به علاوه بر این ، با افزایش سن ، محققان همچنین متوجه کاهش میزان مصرف انرژی در زمان استراحت بدن شده اند(9) و مقدار انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و ذخیره مواد غذایی مصرف شده(10)به در کنار هم ، این تغییرات متابولیکی که با افزایش سن اتفاق می افتد ، نیازمند استراتژی های تغذیه ای م effectiveثری است تا به افراد مسن کمک کند تا با افزایش سن سالم بمانند.

استراتژی های تغذیه ای برای کمک به سالمندان برای سالم ماندن با افزایش سن

  • شامل گروه های غذایی حاوی مواد مغذی بدون کالری مانند میوه ها و سبزیجات (انواع و رنگ های مختلف) ، غلات کامل (مانند بلغور جو دوسر ، نان سبوس دار و برنج قهوه ای) ، محصولات لبنی کم چرب و کم چرب غنی شده با ویتامین D و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، شیر آجیل) ، منابع پروتئین بدون چربی (مانند غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی ، مرغ و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند آجیل ، بادام ، آووکادو) به معنای طول عمر سالم تر است.
  • میزان غذاهای کم کالری (به عنوان مثال ، غذاهای پر کالری اما مواد مغذی کم مانند چیپس ، دسر ، شیرینی ، نوشابه و الکل) را کاهش دهید.
  • چربی های اشباع و ترانس (مانند محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مایعات کافی برای اطمینان از هیدراتاسیون مناسب و جلوگیری از کم آبی بدن بنوشید. افزایش سن و برخی داروها می توانند بر احساس تشنگی تأثیر بگذارند. افراد مسن باید روزانه دو تا سه لیتر مایعات به شکل آب (در حالت ایده آل) ، چای های گیاهی ، سوپ یا غذاهای حاوی مایع مانند اسموتی و سوپ مصرف کنند.
  • حفظ فعالیت بدنی مطابق با دستورالعمل های ACSM برای افزایش اثرات مفید بر پیری سالم با کاهش خطر سقوط ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب ، ایجاد فشار خون بالا ، برخی سرطان ها و دیابت(11)به

نویسندگان: MS Rohit Ramadoss؛ Stella L. Volpe ، Ph.D. ، RDN ، FACSM ، ACSM-CEP ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی

منابع

  1. NVSS – امید به زندگی (2021 ، 10 مارس).
  2. مشخصات 2017 آمریکایی های قدیمی تر progressingstates.org.
  3. شواهدی از پیری بی اشتهایی: انتقال گوارش و گرسنگی در سالمندان سالم در مقابل جوانان | مجله آمریکایی فیزیولوژی-تنظیمی ، فیزیولوژی یکپارچه و مقایسه ای.
  4. Campfield، LA، Smith، FJ، Rosenbaum، M.، & Hirsch، J. (1996). تغذیه انسان: شواهدی مبنای فیزیولوژیکی با استفاده از الگوی اصلاح شده علوم اعصاب و بررسیهای بیولوژیکی-رفتاری ، 20 (1) ، 133-137.
  5. راث ، جی اس (1979). عملکرد هورمون ها در دوران پیری: تغییرات و مکانیسم ها مکانیسم های پیری و توسعه ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Doty، RL، Shaman، P.، Applebaum، SL، Giberson، R.، Siksorski، L.، & Rosenberg، L. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. ساینس ، 226 (4681) ، 1441-1443.
  7. Mt، F.، & Kj، S. (1985). برچسب زدن الگوهای مصرف با استفاده از روش های فراوانی غذا: غذاهای اصلی و غذاهای مختلف در رژیم غذایی افراد مسن آمریکایی. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. De Castro، JM، and de Castro، ES (1989). الگوهای غذایی خود به خود در انسان: تأثیر حضور افراد دیگر مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG ، & Young ، JB (1990). تاثیر سن بر ترکیب بدن و میزان متابولیسم در حالت استراحت مجله آمریکایی فیزیولوژی -غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233 – E238.
  10. اثر حرارتی تغذیه در رابطه با تعادل انرژی در مردان مسن – خلاصه – سالنامه تغذیه و متابولیسم 1983 ، جلد. 27 ، نه 1 – ناشران کارگر.
  11. گزارش علمی health.gov.

دیدگاهتان را بنویسید