دستور العمل های ماهی دودی که نمی توانید آنها را امتحان نکنید

کشیدن سیگار طعم و مزه منحصر به فردی به غذا می بخشد. ماهی دودی به دلیل خوشمزه بودن بسیار محبوب هستند. ماهی هایی که چربی بیشتری دارند مانند سالمون، ماهی تن یا ماهی باس در مقایسه با ماهی های لاغر، گزینه های بسیار خوبی برای سیگار کشیدن هستند (اگرچه ماهی های لاغر نیز طعم فوق العاده ای دارند).

بنابراین اگر می‌خواهید چه غذای منحصربه‌فردی را برای شام سرو کنید، یکی از این دستور العمل‌های ماهی دودی را امتحان کنید:

هادوک دودی با سیب زمینی قرمز تند

آنچه شما نیاز دارید:

  • 4 عدد فیله دودی شاه ماهی

  • 1/2 کیلوگرم. پوست کنده و به مکعب های 1 اینچی برش دهید

  • 1 پیاز، ریز خرد شده

  • 2 حبه سیر، خرد شده

  • 1 اینچ ریشه زنجبیل، ریز خرد شده

  • 2 عدد فلفل سبز کوچک، بدون دانه و ریز خرد شده

  • 1 فنجان اسفناج بچه

  • روغن 4 قاشق غذاخوری

  • 2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده

  • 2 قاشق چایخوری دانه خردل سیاه

  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه

  • نمک و فلفل سیاه

فیله ها را در سینی فر که با فویل پوشانده اید قرار دهید. با قلم مو کره بمالید و با فلفل سیاه مزه دار کنید. کنار بگذارید.

در یک قابلمه روغن را داغ کرده و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. سیر، زنجبیل، فلفل سبز، دانه خردل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. سیب زمینی ها را اضافه کنید، خوب هم بزنید، نمک بزنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.

پس از آماده شدن، اسفناج را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود و سیب زمینی ها نرم شوند. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

هادوک را روی یک گریل از قبل گرم شده روی حرارت زیاد بپزید تا کاملا پخته شود، حدود 5 تا 7 دقیقه.

4 بشقاب گرم آماده کنید و روی هر کدام یک فیله بگذارید سپس سیب زمینی های قرمز را بین بشقاب ها تقسیم کنید.

قزل آلای دودی لعاب دار

آنچه شما نیاز دارید:

  • فیله کامل قزل آلا

برای آب نمک

  • شکر قهوه ای 1/2 پیمانه

  • 1/2 فنجان نمک کوشر

  • 1 قاشق غذاخوری پاپریکا

  • 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر

  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز

برای لعاب

  • 1/4 فنجان سرکه سیب

  • 1/4 فنجان عسل

  • شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری

  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل کاین

مواد آب نمک را در یک بشقاب ترکیب کنید و با دست تمیز، فیله ها را روی بشقاب قرار دهید و به طور آزاد مخلوط را روی تمام فیله ها بپاشید. فیله ها را روی تابه ریخته و با پوشش ساران بپوشانید و تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

پس از آماده شدن، آن را کاملا بشویید، خشک کنید و در مکانی خنک و دارای تهویه مناسب قرار دهید تا به مدت 3 ساعت بماند. پس از آماده شدن، ماهی قزل آلا را در یک دودی از قبل گرم شده (140 درجه) بپزید. مواد لعاب را در یک کاسه بریزید و در پایان هر ساعت ماهی را با برس مخلوط کنید.

وقتی ماهی بعد از چند ساعت به دمای داخلی 145 درجه رسید، می توانید آن را خارج کنید.

این دستور العمل های خوشمزه ماهی دودی را امتحان کنید، پشیمان نخواهید شد!