خرمای قرمز پر شده با گردو و گردو


چند وقت پیش خواهرم یک بسته خرمای قرمز پر از گردو از کاستکو خرید و با مامان لین تقسیم کرد. مامان لین به سبک معمولی مامان‌های آسیایی یک نگاه به آنها انداخت و اعلام کرد که می‌تواند به راحتی آنها را در خانه هم درست کند. معمولاً وقتی مامان لین این جور جملات را می گوید، چشمانمان را می چرخانیم. با این حال، در این مورد، خوشحالم که او نحوه درست کردن خرمای قرمز پر شده با گردو را فهمید. من عاشق تنقلات آنها هستم! در حین کار روی بازسازی این میان وعده، او متوجه شد که اسپند نیز به خوبی کار می کند. به همین دلیل دستور تهیه خرما قرمز پر شده با گردو و اسپند را گذاشتم.

خرمای قرمز پر شده با گردو و گردو در بشقاب

خرمای قرمز چیست؟

خرمای قرمز، عناب زیزیفوساین خرما از هزاران سال پیش در آسیا و خاورمیانه کشت می شود. در چین، استان سین کیانگ به خاطر خرمای قرمزش معروف است. از دیگر نام‌های رایج این میوه می‌توان به عناب یا خرمای قرمز چینی اشاره کرد. در اینجا از نام خرما قرمز و عناب به جای یکدیگر استفاده خواهم کرد. (توجه: عناب با خرمایی که از درختان خرما می آید، مانند خرمای مدجول متفاوت است.)

عناب تازه

عناب نارس به رنگ زرد مایل به سبز است. در این مرحله، میوه می تواند ترش شود. وقتی میوه می رسد، پوست بیرونی آن قهوه ای می شود. در عکس بالا مشاهده می کنید که خرماها به بلوغ کامل خود می روند. عناب تازه کمی ترد است اما خیلی آبدار نیست. از آنجایی که پالپ آبدار نیست، بافت آن تقریباً کف آلود است. از نظر طعم، عناب تقریباً شبیه سیب شیرین است، اگرچه عناب طعم ملایم تری دارد.

زمانی که عناب شروع به خشک شدن می کند، پوست به پوستی چروکیده تبدیل می شود. به همین دلیل است که آنها در چین به عنوان “خرمای قرمز” (紅棗 حروف سنتی؛ کاراکترهای ساده شده) شناخته می شوند.

خرمای قرمز خشک معمولا در طب سنتی چینی (TCM) استفاده می شود. به طور خاص، خرمای قرمز قرار است به تقویت عملکردهای بدن طحال و معده، تغذیه خون و آرامش و آرامش ذهن کمک کند. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد خواص دارویی خرمای قرمز و نحوه استفاده از آن در طب سنتی چینی هستید، آن را بررسی کنید. حکمت باستان، آشپزخانه مدرن توسط یوان وانگ، وارن شیر و میکا اونو. خرمای قرمز علاوه بر خواص دارویی، شیرینی لطیفی نیز به غذا می بخشد.

خرمای قرمز را از کجا می خرید؟

در کالیفرنیا، معمولاً می توانید عناب تازه را از سپتامبر تا اوایل اکتبر در بازارهای کشاورزان پیدا کنید. برای خرمای قرمز خشک، می توانید آن را در تمام طول سال در سوپرمارکت های آسیایی پیدا کنید. در ساکرامنتو، معمولاً می‌توانید خرمای قرمز را در 99 Ranch Market، SF Supermarket و Asian Food Center پیدا کنید. شما همچنین می توانید آن را در آمازون پیدا کنید.

طرز تهیه خرمای قرمز پر از گردو و گردو

خرمای قرمز کوچک و بزرگ

آماده سازی خرمای قرمز

مامان لین از خرماهای قرمز متوسط ​​برای این دستور غذا استفاده می کند، بیشتر به این دلیل که این همان چیزی است که او معمولاً در انبار خود نگه می دارد. طول آن حدود 1 تا 1 1/4 اینچ و عرض آن حدود 3/4 اینچ است. خرمای قرمز بسیار بزرگ (大 / 大 红枣) برای این دستور نیز مناسب است. آنها حدود 1 1/2 اینچ تا 1 3/4 اینچ طول و 1 اینچ عرض دارند و معمولاً نرمتر از خرماهای قرمز کوچکتر هستند.

خرمای قرمز را با نمک و آرد بشویید

اگرچه لازم نیست، اما مامان لین دوست دارد خرما را قبل از تهیه میان وعده آبکشی کند. تمام خرماها را در ظرفی بریزید. کمی نمک و آرد به کاسه اضافه کنید. هدف از نمک و آرد پاک کردن زباله های گیر کرده در تپه های عمیق خرما است. اگر فاقد گلوتن هستید، می توانید از هر نوع آرد بدون گلوتن استفاده کنید یا از نمک بیشتری استفاده کنید.

خرما قرمز (عناب) را بشویید

مقداری آب به کاسه اضافه کنید تا بتوانید خرمای قرمز را بشویید. نمی خواهید از آب زیاد استفاده کنید وگرنه نمک و آرد خیلی رقیق می شود. خرما را با نمک و آرد بمالید. آب آن را خالی کرده و خرماها را دو بار دیگر از آب بشویید.

خشک کردن خرمای قرمز شسته

خرماها را آبکش کرده و روی سینی فر که با حوله یا دستمال کاغذی پوشانده شده پهن کنید. سپس خرماها را با حوله دیگری خشک کنید.

گردو و گردو برشته شده

آجیل بو داده

گردو و گردو برای این دستور عالی هستند. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. اسپند را به مدت 8 دقیقه تفت دهید. گردوها را به مدت 9 تا 10 دقیقه تفت دهید. اسپند معمولا کوچکتر و نازکتر است، بنابراین سریعتر برشته می شود. اجازه دهید آجیل ها حداقل 20 دقیقه خنک شوند.

یک اسپند یا نصف گردو با خرمای قرمز متوسط ​​به خوبی ست می شود. اگر از گردو استفاده می کنید، گردوی تفت داده شده را از وسط نصف کنید. اگر از خرمای قرمز درشت استفاده می کنید، نیازی به خرد کردن گردو نیست. همچنین برای اسپند بو داده نیازی نیست کاری انجام دهید.

خرما قرمز با نی استیل ضد زنگ

چاله ها را بردارید

خرمای قرمز یک سوراخ کوچک و نازک در وسط دارد. ماما لین از نی فولاد ضد زنگ استفاده می کند تا سوراخ را قدیمی کند. از آخر خرما شروع کنید، نی را فشار دهید و داخل خرما بغلتانید. به فشار دادن پیپت ادامه دهید تا به نیمه راه برسید. در مرحله بعد، نی را بردارید و نی را از میان خرما قرمز در انتهای دیگر فشار دهید تا سوراخ بیرون بیاید. سوراخ را از نی جدا کنید.

سوراخ خرما در یک طرف

دلیل اینکه مامان لین نی را از هر دو سر فشار می دهد این است که خرمای قرمز بعد از کندن خرما بسیار تمیزتر به نظر می رسد. در عکس بالا، مامانم نی را از یک سر تا سر دیگر هل داد. وقتی این کار را می کنید، می بینید که چگونه تاریخ منفجر می شود؟ از آنجایی که این باعث می‌شود خرما نامرتب به نظر برسد، مامان لین توصیه می‌کند که نی را از هر دو سر فرو کنید.

برای بیرون آوردن گودال ها از سیخ باربیکیو استفاده کنید

گاهی اوقات، سوراخ داخل نی گیر می کند. وقتی این اتفاق می افتد، مامان از یک سیخ کباب بلند استفاده می کند تا گودال را از نی بیرون بیاورد.

برخی از خرماهای فروشگاهی فوق العاده سفت و خشک هستند. اگر در فشار دادن آبنبات چوبی خرما به دلیل خشک بودن آن مشکل دارید، باید خرما را بخارپز کنید. بخارپز کردن خرما به نرم شدن آن کمک می کند و خوردن خرما را لذت بخش تر می کند.

بخارپز کردن خرمای قرمز در تابه

خرمای قرمز بخارپز

مامان لین همیشه قرارهای بخارپز نمی کند. همانطور که در بالا ذکر کردم، فرآیند بخارپز کردن می تواند خرمای بسیار خشک را نرم کند. برای تهیه خرمای قرمز بخارپز، حدود 2 اینچ آب را داخل ماهیتابه بریزید تا بجوشد. یک توری بلند بخارپز را داخل تابه قرار دهید. خرماهای قرمز را در بشقاب پهن کنید و بگذارید 5 تا 8 دقیقه دم بکشد. شما همچنین می توانید این کار را در هر حالت بخارپزی دیگری انجام دهید. قبل از کلیک کردن روی خرماها اجازه دهید کاملا خنک شوند.

خرمای قرمز را با قیچی و چاقو برش دهید

برش های خرما قرمز

یک قیچی آشپزخانه بردارید و یک طرف قیچی را در وسط خرمای بریده شده فرو کنید و در طول خرما برش دهید. اکنون تاریخ باید مانند یک کتاب باز شود. دقت کنید که خرما را به دو قسمت جدا نکنید زیرا بعداً باید مغزها را داخل خرما قرار دهید. اگر قیچی آشپزخانه ندارید، می توانید خرمای قرمز را نیز با چاقو خرد کنید.

خرما پر شده با گردو

خرما پر از آجیل

خرماهای قرمز را باز کرده و داخل خرماها یک تکه گردو یا نصف گردو قرار دهید. سپس، تاریخ بسته را فشار دهید تا مهره داخل آن محکم شود. خرماها را در بشقاب بریزید و این کار را تکرار کنید تا تمام خرمای قرمز را با مغز پر کنید. این خرماهای قرمز شکم پر را باید ۲ تا ۳ هفته نگه دارید.

دستور العمل های بیشتر توسط ماما لین

خرمای قرمز پر شده با گردو و گردو

دستگاه چاپ

سهام: 70 بریدن

نویسنده: لیزا لین

خرمای قرمز پر شده با گردو و گردو

این خرمای قرمز شکم پر را می توانید با خرمای قرمز خشک متوسط ​​یا خرمای بزرگ درست کنید. دستورالعمل های موجود در دستور طرز تهیه این میان وعده با استفاده از خرماهای متوسط ​​را شرح می دهد. برای اطلاعات بیشتر در مورد تهیه میان وعده با خرمای بزرگ به تبصره 1 مراجعه کنید. برای تهیه خرمای قرمز، مادرم دوست دارد هر زباله ای را که ممکن است در لبه های خرمای خشک گیر کرده باشد، تمیز کند. مسلما من فقط در صورتی این کار را انجام می دهم که نشانه های آشکاری از کثیفی در خرما ببینم. دستورالعمل های تمیز کردن تاریخ ها در زیر آمده است. برای این خرمای قرمز شکم پر می توانید از گردو، گردو یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که گردو معمولا سریعتر از گردو برشته می شود. این دستور از 70 تا 75 قطعه تشکیل شده است

زمان آماده سازی45 دقیق

زمان پخت و پز10 دقیق

عناصر

  • 1 فنجان گردو یا گردو
  • 70 تا 75 خرمای قرمز خشک سایز متوسطو طول حدود 1 اینچ تا 1 1/4 اینچ، به یادداشت 1 مراجعه کنید

برای شستن عناب

  • مقدار اندکی نمک
  • 2 قاشق های کوچک ارد

ابزار

  • ورق پخت
  • نی فولاد ضد زنگو به یادداشت 2 مراجعه کنید
  • سیخ باربیکیو بلند (برای از بین بردن گودال های گیر کرده داخل نی)

دستورالعمل ها

آجیل بو داده

  • قفسه فر را در موقعیت مرکزی قرار دهید. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. آجیل ها را روی سینی فر پهن کنید. اگر از گردو استفاده می کنید به مدت 8 دقیقه بپزید. برای گردو، 9 تا 10 دقیقه بپزید. اجازه دهید حداقل 20 دقیقه خنک شوند. می توانید آجیل را از چند روز قبل تفت دهید.

  • اگر از گردو استفاده می کنید آنها را از وسط نصف کنید.

تاریخ آبکشی (اختیاری)

  • خرماهای قرمز را در ظرفی بریزید. نمک و آرد را به کاسه اضافه کنید. هدف از نمک و آرد پاک کردن زباله های گیر کرده در تپه های عمیق خرمای قرمز است.

  • مقداری آب به کاسه اضافه کنید تا بتوانید خرمای قرمز را بشویید. نمی خواهید از آب زیاد استفاده کنید وگرنه نمک و آرد خیلی رقیق می شود. خرما را با نمک و آرد بمالید.

  • آب آن را خالی کرده و خرماها را دو بار دیگر از آب بشویید.

  • خرماهای شسته شده را روی یک ورقه پخت که با حوله یا دستمال کاغذی پوشانده اید پهن کنید. خرماها را با حوله دیگری خشک کنید و بگذارید کاملا خشک شوند.

حذف حفاری

  • یک خرما قرمز بردارید و نی را در یکی از انتهای خرما فشار دهید. به فشار دادن پیپت ادامه دهید تا به نیمه راه برسید. در مرحله بعد، هود را بردارید و هود را در انتهای دیگر عناب فشار دهید تا سوراخ بیرون بیاید.

  • سوراخ را از نی جدا کنید. اگر سوراخ داخل نی گیر کرد، از سیخ باربیکیو برای فشار دادن سوراخ به بیرون استفاده کنید. اگر خرمای قرمز بیش از حد خشک باشد، فشار دادن کاه در خرما دشوار خواهد بود. خرماها را بخارپز کنید تا نرم شوند. برای راهنمایی بخار به یادداشت 3 مراجعه کنید.

برش خرما

  • یک قیچی آشپزخانه بردارید و یک طرف قیچی را در وسط خرمای بریده شده فرو کنید و در طول خرما برش دهید. اکنون تاریخ باید مانند یک کتاب باز شود. دقت کنید که خرما را به دو قسمت جدا نکنید زیرا بعداً باید مغزها را داخل خرما قرار دهید.

  • اگر قیچی آشپزخانه ندارید، می توانید خرمای قرمز را نیز با چاقو خرد کنید.

زمان چیزها

  • خرماهای قرمز را باز کرده و داخل خرماها یک تکه گردو یا نصف گردو قرار دهید. سپس، تاریخ بسته را فشار دهید تا مهره داخل آن محکم شود.

  • خرماها را در بشقاب بریزید و این کار را تکرار کنید تا تمام خرمای قرمز را با مغز پر کنید.

ویدئو

یادداشت

  1. از خرماهای خیلی بزرگ استفاده کنید: برای این دستور می‌توانید از خرماهای قرمز درشت و پر (大 紅棗 / 大 红枣) نیز استفاده کنید. از آنجایی که این خرماها بزرگتر هستند، می توانید نیمی از گردو را در خرما فرو کنید و کاملاً جا می شود. بنابراین، اگر می خواهید 70 تا 75 عدد خرمای قرمز شکم پر با خرمای بزرگتر درست کنید، باید 2 فنجان از گردو را تفت دهید.
  2. نکته ای در مورد نی: اگر پیپت فولادی ضد زنگ ندارید، سعی کنید چیز محکم دیگری پیدا کنید. نی بامبو نیز باید کار کند. در صورت امکان پس از کندن تمام خرماها، هود را از داخل تمیز کنید.
  3. جهت بخار: برای بخارپز کردن خرمای قرمز حدود 2 اینچ آب را در یک قابلمه بجوشانید. یک توری بلند بخارپز را داخل تابه قرار دهید. خرماهای قرمز را در بشقاب یا بشقاب پای پهن کنید و بگذارید 5 تا 8 دقیقه دم بکشد. شما همچنین می توانید این کار را در هر حالت بخارپزی دیگری انجام دهید. قبل از جدا کردن هسته ها، اجازه دهید خرماها کاملا خنک شوند.

خوراک

سرویس: 7بریدن | کالری: 155کالری | کربوهیدرات ها: 21.9g | پروتئین: 3.1g | چربی: 7.8g | چربی های اشباع شده: 0.7g | سدیم: 2.8میلی گرم | اساسی: 2.5g | قند: 6.1g

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟hellolisalin را تگ کنید یا یک امتیاز ستاره بگذارید و در وبلاگ نظر دهید!