بهترین شراب (برای تعطیلات!)


فصل تعطیلات اینجاست، و این بدان معناست که زمان شراب مولد است!

راستش را بخواهید، هیچ چیز مانند مزه کردن شراب، “پارتی تعطیلات” را فریاد نمی زند. شراب مولد سرشار از طعم های فصلی مانند دارچین و میخک است – این دستور نوشیدنی تعطیلات است که رویاها از آن ساخته شده اند. لذت بردن از شراب به عنوان یک نوشیدنی داغ ممکن است کمی عجیب به نظر برسد اگر قبلاً آن را امتحان نکرده باشید، اما فقط آن را به عنوان پسر عموی داغ Hot Toddy در نظر بگیرید! باور کنید شگفت انگیز است.

تهیه شراب مولد بسیار ساده است و خانه شما را با رایحه گرم ادویه ها پر می کند. به علاوه خوشمزه است! من همیشه در شب کریسمس مقداری روی اجاق دارم (فقط مطمئن شوید که نگذارید بجوشد وگرنه تبخیر می شود).

شراب مولد که با مواد گرم و پر جنب و جوش مانند میخک کامل، چوب دارچین، تکه های پرتقال و شکر ساخته شده است، بهترین دستور کوکتل تعطیلات است. BTW، اگر شراب مورد علاقه شما نیست، فقط شراب را با همان مقدار آب سیب جایگزین کنید تا یک گزینه به همان اندازه عالی باشد.

این کوکتل جشن نه تنها به راحتی آماده می شود، بلکه برای گرم کردن روی اجاق گاز یا در قابلمه در طول مدت جشن تعطیلات عالی است.

این تضمین می کند که مهمانان شما همیشه یک نوشیدنی گرم آماده می کنند! آن را با میان وعده های تعطیلات مورد علاقه خود همراه کنید تا یک تجربه آشپزی تضمین شده برای کام شما هیجان زده شود.

آماده‌اید تا کوکتل تعطیلات مورد علاقه‌تان را امتحان کنید؟ بیایید وارد آن شویم!

شراب مولد چیست؟

شراب مولد یک نوشیدنی سنتی تعطیلات است که قدمت آن به قرن دوم در اروپا باز می گردد.

در اصل توسط رومی ها ایجاد شد که شروع به گرم کردن شراب خود به عنوان راهی برای دفاع از خود در برابر زمستان های سخت و سرد کردند.

طبیعتاً با گسترش امپراتوری روم، عشق به شراب تند و تند نیز افزایش یافت. (و واقعاً چه کسی می تواند آنها را سرزنش کند؟)

به زودی، مردم در سراسر اروپا ادویه ها را به عنوان راهی برای لذت بردن از یک نوشیدنی خوشمزه و در عین حال ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماری های احتمالی، مخلوط کردند.

در دهه 1890، مردم شروع به پیوند شراب مولد نه تنها با زمستان، بلکه با کریسمس کردند. از آنجا به یک پدیده جهانی تبدیل شد که برای قرن های آینده گسترش خواهد یافت.

این دستور العمل شراب جشن در خانه من تبدیل شده است، به خصوص در تعطیلات.

با رایحه مرکبات، دارچین و شکر، شراب مولد یکی از آن غذاهای غیر قابل مقاومت بعد از شام است که هرگز درخشش خود را از دست نمی دهد.

محتویات اصلی

برای تهیه شراب مولد خود، به چند ماده اصلی نیاز دارید:

  • شراب قرمز. شما می خواهید یک شراب قرمز خشک مانند Grenache یا Merlot انتخاب کنید. احساس نکنید که نیازی به نشان دادن یک برند گران قیمت ندارید، به خصوص اینکه ما چیزهای زیادی به آن اضافه خواهیم کرد. در عوض، به دنبال یک بطری مقرون به صرفه و با کیفیت باشید. (به چیزی در محدوده 15 دلار فکر کنید.)
  • براندی. براندی نه تنها کوکتل تعطیلات ما را لذت بخش تر می کند (به بهترین شکل)، بلکه نت های خوشمزه ای از گل ها، میوه های تازه و طعم مرکبات را نیز اضافه می کند. اگر برندی مرغوب ندارید، می توانید به جای آن از لیکور پرتقال استفاده کنید.
  • پرتقال تازه. برش های پرتقال ناف هنگام پختن به شراب نرم می شود و طعم مرکباتی و ترش به آن اضافه می شود. ابتدا دانه ها را بردارید و اگر نگران هستید که شراب تلخ شود، فقط نصف پرتقال را بردارید.
  • او ادویه جات را مطالعه می کند. راز این نوشیدنی فوق العاده در ادویه ها نهفته است! اینها بسته به دستور غذا متفاوت هستند، اما موارد مورد علاقه من میخک کامل، چوب دارچین و بادیان ستاره ای است.
  • قند. به طور سنتی، شکر سفید برای شیرین کردن یک دستور شراب ادویه دار استفاده می شود. با این حال، می توانید آن را با یک شیرین کننده طبیعی مانند عسل جایگزین کنید.
  • ورودی ها برای اینکه این یک کوکتل واقعا عالی باشد، تزئینات رنگارنگ را انتخاب کنید. انتخاب های برتر من شامل کرن بری کامل، برش های پرتقال و چوب دارچین است.

طرز تهیه شراب مولد

خوشبختانه برای همه ما، این نوشیدنی جشن به همان اندازه که خوشمزه است آماده می شود! برای تهیه این شراب خوشمزه کافیست این مراحل ساده را دنبال کنید:

  1. همه مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت متوسط ​​30-40 دقیقه بپزید (آن را نجوشانید زیرا شراب تبخیر می شود).
  2. حرارت را کم کنید و تا 3 ساعت بپزید. (توجه: الکل در دمای 172 درجه فارنهایت (78 درجه سانتیگراد) شروع به تبخیر می کند، بنابراین مراقب باشید که آن را زیاد داغ نکنید و اجازه ندهید کم شود.) شراب های گرم باید گرم باشند و می توانند در 15 دقیقه اول کمی نرم شوند. اما پس از آن باید حرارت را کم کنید تا تبخیر نشود یا کاهش یابد.
  3. در فنجان سرو می شود با چند کرن بری تازه، یک تکه کوچک پرتقال و یک چوب دارچین. برای زیباتر شدن این نوشیدنی از هر تزئین فانتزی که دوست دارید استفاده کنید!

تغییرات در دستور غذا

همانطور که اشاره کردم، کشورهای سراسر جهان برای سال ها نسخه های شگفت انگیز خود را از این دستور العمل شراب ادویه دار درست می کنند.

با این حال، راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید کارها را بر اساس سلیقه‌های مورد علاقه‌تان و آنچه در خانه دارید تغییر دهید.

در اینجا برخی از روش های مورد علاقه من برای تهیه این کوکتل به تنهایی آورده شده است:

  • آن را با شراب سفید امتحان کنید. شراب قرمز فنجان چای شما نیست؟ مشکلی نیست همانطور که سنگریا را می توان با شراب قرمز یا سفید درست کرد، در صورت تمایل می توانید با شراب سفید خشک نیز شراب درست کنید. به خاطر داشته باشید که این باعث تغییر مشخصات طعم می شود.
  • از چای کیسه ای استفاده کنید. اگر میخک یا بادیان ستاره ای ندارید، یک یا دو کیسه چای به چای اضافه کنید (کیسه های بدون کافئین ترجیح داده می شوند، زیرا به احتمال زیاد این چای را در عصر سرو خواهید کرد). می توانید آن را مستقیماً با هر چیز دیگری در مخلوط خیس کنید.
  • آروماتیک خود را تغییر دهید هزاران عطر خوش طعم الهام گرفته از تعطیلات وجود دارد که طعم دلپذیری در این غذا خواهد داشت، بنابراین به راحتی می توانید آن را با هم ترکیب کنید. زنجبیل تازه، فلفل دلمه ای، جوز هندی، هل و پوست لیمو چند گزینه عالی برای امتحان هستند.
  • از دیگ سفالی استفاده کنید. این غذا را می توان با اجاق گاز آرام (با حرارت ملایم پخته شده) یا در قابلمه درست کرد. با این حال، اگر می‌خواهید مسیر گلدان را طی کنید، حتماً مراقب همه چیز باشید. اگر شراب شروع به جوشیدن کرد، بعد از 15 دقیقه حرارت را کم کنید.

چه چیزی را با شراب مولد سرو کنید

این کوکتل گرم و جشن نوشیدنی عالی برای استراحت در کنار شومینه با خانواده یا دوستان است.

مشابه با تخم مرغ یا Hot Toddy، این نوشیدنی از نوع نوشیدنی تعطیلات نیست که با یک وعده غذایی بزرگ میل کنید.

شراب مولد را بهتر است به تنهایی یا همراه با میان وعده مورد علاقه خود میل کنید.

آیا به ایده هایی نیاز دارید؟ در اینجا برخی از میان وعده های مورد علاقه من برای ست کردن با این کوکتل آورده شده است:

سوالات متداول

در زیر پاسخ برخی از سوالات متداول در مورد دستور تهیه کوکتل تعطیلات را خواهید یافت:

از کدام شراب در شراب استفاده کنیم؟

شراب مولد به طور سنتی با استفاده از شراب قرمز خشک مانند مرلوت یا گرناش تهیه می شود.

از آنجایی که این شراب‌ها تیره، میوه‌ای و پر بدن هستند، می‌توانند از تمام طعم‌های جسورانه و لذیذی که ما به ترکیب اضافه می‌کنیم پشتیبانی کنند.

همچنین بدانید که راز بدست آوردن یک سری شراب خوشمزه، یک بطری شربت گران قیمت نیست.

شما باید شرابی را انتخاب کنید که به تنهایی از آن لذت می برید، اما به هیچ چیز فانتزی نیاز ندارید. چیزی در محدوده 15 دلار پیدا کنید.

چگونه این نوشیدنی تعطیلات را ذخیره می کنید؟

برای نگهداری از شراب باقی مانده، اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته بریزید و تا 3 روز در یخچال قرار دهید.

از طرف دیگر، می توانید آن را تا دو تا سه ماه در فریزر قرار دهید و بعداً آن را با هم مخلوط کنید تا لجن خوشمزه ای حاصل شود.

چرا شراب مولد تلخ است؟

اگر طعم نوشیدنی شما تلخ است، ممکن است به طور تصادفی آن را در حین پخت و پز جوشانده باشید. هنگام در نظر گرفتن شراب، یک راه آهسته و طولانی همیشه بهترین است.

ترفند دیگر برای جلوگیری از شراب تلخ این است که فقط از نصف پرتقال استفاده کنید و ابتدا دانه های آن را بردارید.

دستور العمل های سالم تر برای تعطیلات

به دنبال دستور العمل های تعطیلات بیشتر برای امتحان هستید؟ به این یک چرخش بدهید:

دستگاه چاپ

ساعت نماد ساعتچاقوها نماد چاقوعلوم پایه نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامپینترست نماد پینترستسایت شبکه اجتماعی فیس بوک نماد فیس بوکدستگاه چاپ نماد چاپجعبه ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب سخت نماد قلب جامد


توصیف کردن

به دنبال یک دستور کوکتل تعطیلات عالی برای تحت تاثیر قرار دادن دوستان خود هستید؟ بهترین شراب های مولد گرم، آرامش بخش و سرشار از طعم های پر جنب و جوش هستند. این نوشیدنی عالی برای لذت بردن از این فصل است! لطفا همیشه مسئولانه بنوشید.


  • 1 بطری (750 میلی لیتر) شراب قرمز خشک (گرناش یا مرلوت عالی عمل می کند)
  • 1/4 فنجان براندی با کیفیت بالا (یا لیکور پرتقال)
  • 1 پرتقال ناف، برش خورده، دانه ها رد شده (فقط استفاده کنید 1/2 یک پرتقال تا در صورت تمایل کمتر تلخ شود)
  • 5 میخک کامل (استفاده از 68 برای طعم قوی تر)
  • 2 چوب دارچین (اگر می خواهید طعم قوی تری داشته باشید، یک سوم آن را اضافه کنید)
  • 2 انیسون کامل
  • 2 قاشق غذاخوری شکر سفید یا عسل (به سلیقه)


  1. همه مواد را در یک قابلمه بزرگ بریزید و با حرارت متوسط ​​به مدت 30-40 دقیقه روی اجاق گاز بپزید (آن را بجوشانید).
  2. روی حرارت ملایم قرار دهید و تا 3 ساعت بپزید. می توانید آن را بعد از 30-40 دقیقه اول بنوشید، اما هر چه بیشتر بماند، ادویه قوی تر می شود. شراب گرم باید گرم باشد و می تواند در 15 دقیقه اول کمی بجوشد، اما برای جلوگیری از تبخیر یا کاهش حرارت باید حرارت را کم کنید.
  3. در فنجان های دسته دار سرو کنید و با چند زغال اخته کامل تازه، یک تکه کوچک پرتقال و/یا یک چوب دارچین تزئین کنید. برای زیباتر شدن این نوشیدنی از هر تزئین فانتزی که دوست دارید استفاده کنید!


یادداشت

الکل در دمای 172 درجه فارنهایت (78 درجه سانتیگراد) شروع به تبخیر می کند، بنابراین مراقب باشید که آن را خیلی زیاد نکنید و اجازه ندهید کاهش یابد.

می توانید این نوشیدنی را با جایگزین کردن شراب با مقدار مساوی سیب و حذف براندی، غیر الکلی کنید.

آیا به یک ایده دکوراسیون شگفت انگیز نیاز دارید؟ یک خلال دندان بگیرید و چند عدد زغال اخته تازه را به سیخ بکشید، سپس آن را روی لیوان خود قرار دهید. این را با یک تکه پرتقال و چوب دارچین جفت کنید تا یک نمایش باورنکردنی داشته باشید!

کلید واژه ها: شراب گرم، دستور العمل شراب، دستور العمل کوکتل تعطیلات، دستور نوشیدنی تعطیلات

رژیم لاغری سریع