بهترین بسته بندی ماهی تن و کاهو (غذا بدون پخت!)


یک دستور العمل آسان، با طراوت و بدون پخت، کسی؟ بسته بندی های ترد، ترد و لذیذ کاهو تن، یک غذای خوشمزه و بدون پخت را ایجاد می کند که نمی توانید از آن سیر شوید.

شما را نمی دانم، اما بعد از پختن غذا برای ارتش در تمام فصل، هیچ چیز برای من بهتر از یک وعده غذایی که تقریباً به گرما و تلاش نیاز ندارد، به نظر نمی رسد.

اگر بالاخره به نقطه‌ای رسیده‌اید که تمام باقیمانده‌های خود را تمام کرده‌اید (که در نهایت باید اتفاق می‌افتد)، به شما تبریک می‌گویم! شما به سرزمین غذاهای بدون آشپزی رسیده اید.

اینجا عالی است، شما آن را دوست خواهید داشت.

بعد از پر کردن صورتم (خوشبختانه، ممکن است اضافه کنم) با انواع کوکی ها و ژامبون کریسمس، بیشتر از آن آماده هستم که همه چیز را با برخی از میان وعده ها متعادل کنم.

بسته بندی ماهی تن و کاهو نه تنها به راحتی آماده می شود، بلکه شما را سرشار از پروتئین و مواد مغذی می کند بدون اینکه احساس تنبلی کنید.

این سالاد تن ماهی خوشمزه از ماهی تن آلباکور، کرفس، سس مایونز گیاهی (به من اعتماد کنید)، ترشی شور، عسل خام (گفتم به من اعتماد کنید!) و کمی نمک تشکیل شده است.

کمی دیوانه به نظر می رسد؟ شاید. آیا شما کاملاً کاربردی هستید؟ 100%

این غذای نپخته ترکیبی عالی از شیرینی و شور، سبک و تند، ترد و خوشمزه است.

نمی دانم چرا، اما به شما می گویم، سس مایونز وگان در این دستور طعم بهتری دارد.

من یک بار آن را امتحان کردم زیرا تمام چیزی بود که داشتم و خوشحالم که متوجه شدم طعم آن از هر سس مایونزی که قبلاً در سالاد تن ماهی استفاده کرده بودم بهتر است!

شما می‌توانید این سالاد تن ماهی را در تورتیلای دلخواهتان بپیچید، اما من شخصاً دوست دارم آن را در بسته‌بندی‌های کاهوی رومی قرار دهم تا یک ترد با طراوت داشته باشید.

این بسته‌بندی‌های کاهو تن، کربوهیدرات کمی دارند، سرشار از پروتئین هستند و ارزش هوس کردن شما را دارند.

اگر بعد از جشن‌های بی‌شمار تعطیلات به چیزی سبک‌تر نیاز دارید، این دستور غذای بدون آشپزی برای شما مناسب است. به من اعتماد کن، دوستش خواهی داشت!

محتویات اصلی

برای تهیه این رول های ماهی تن خوشمزه فقط به چند ماده اولیه نیاز دارید:

  • ماهی تن آلباکور. من دوست دارم از ماهی تن بسته بندی شده در آب استفاده کنم زیرا طعم تازه تری نسبت به نوع بسته بندی شده در روغن دارد. طرفدار ماهی تن نیستید؟ سعی کنید به جای آن از کنسرو مرغ استفاده کنید.
  • کرفس. کرفس یک ماده کلاسیک سالاد ماهی تن است که به آن بافت و ترد عالی می دهد. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین است. پیروزی!
  • سس مایونز گیاهی من سس مایونز گیاهی را به دلیل بافت و بافت سبک ترش دوست دارم، اما در صورت تمایل می توانید از سس مایونز معمولی استفاده کنید.
  • طعم ترشی تخمیر شده. این ماده مخفی من و کلید بهترین سالاد تن ماهی است! طعم ترشی یک عنصر سنتی در سالاد تن ماهی است، اما نوع معمولی آن مملو از قندهای اضافه شده و مواد نگهدارنده است. من دوست دارم به جای آن از ترشی های تخمیر شده استفاده کنم زیرا سرشار از پروبیوتیک هستند، که بدن شما از شما تشکر خواهد کرد.
  • عسل. اگر می خواهید از طعم ترشی استفاده کنید که قبلاً شیرین نشده است، اضافه کردن یک قاشق چای خوری عسل به زیبایی سایر طعم های سالاد تن ماهی را متعادل می کند.
  • کاهو. بزرگ‌ترین سبزیجات برگ‌دار بهترین کاسه‌ها را برای سالاد و تاپینگ تن ماهی درست می‌کنند.
  • پوشش می دهد. من دوست دارم مقداری آووکادو و برش های گوجه فرنگی را روی رول تن ماهی بگذارم. با خیال راحت از هر لایه ای که ترجیح می دهید استفاده کنید.

طرز تهیه روکش ماهی تن و کاهو

این روکش های کاهو تن به راحتی تهیه می شوند. بدون نیاز به پخت و پز، آنها در چند مرحله آسان گرد هم می آیند:

  1. کاغذهای بیرونی را بردارید و انتهای کاهو را برش بزنید. سپس کاهو را بشویید و خشک کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ، ماهی تن آلباکور را اضافه کنید. از چنگال استفاده کنید تا ماهی تن را به قطعات لقمه ای بشکنید.
  3. کرفس و سس مایونز سبزیجات را اضافه کنید، طعم ترشی، عسل، نمک و فلفل سیاه به مخلوط ماهی تن. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  4. بهترین کاهو را پیدا کنید آن را در بشقاب خود بچینید. سپس مخلوط ماهی تن را به وسط اضافه کنید. برش‌های گوجه‌فرنگی، آووکادو یا هر رویه دیگری را که دوست دارید روی آن قرار دهید. لذت بردن!

تغییرات در دستور غذا

بسته بندی کاهو تن یک گزینه سالم و آسان برای ناهار یا شام است که به سرعت تبدیل به یک جزء اصلی در خانه شما می شود.

با این حال، وقتی غذایی را پیدا می‌کنم که دوست دارم همیشه بخورم، متوجه می‌شوم که نگه داشتن چند ترفند در آستینم آن را هر بار تازه و جالب نگه می‌دارد.

در اینجا برخی از راه های مورد علاقه من برای تغییر دستور العمل سالاد تن ماهی وجود دارد:

  • سس پستو؛ به جای استفاده از سس مایونز، کمی بیشتر از این پستوی خانگی اضافه کنید. روغن آن به اندازه ای است که رول ها را خامه ای نگه دارد، اما طعم زیادی نیز به آن اضافه می کند.
  • نخود؛ هوموس یکی دیگر از جایگزین‌های سس مایونز کم‌چرب و کم کالری است و من عاشق طعم دادن به این رول‌ها هستم. من دوست دارم خیار خرد شده، زیتون کالاماتا، کپر و گوجه فرنگی خشک شده را نیز به سبک مدیترانه ای اضافه کنم.
  • چیمیچوری دستور العمل سس چیمیچوری با 3 گیاه تازه و روشن پر از طعم است. این یک جایگزین سس مایونز خوشمزه و سالم است و اساساً نسخه آمریکای جنوبی پستو است. با ماهی تن بسیار خوب کار می کند، بنابراین می توانید به تنهایی از آن استفاده کنید. از طرف دیگر، می توانید مخلوطی از نصف مایونز و نیمی از کیمیچوری را امتحان کنید. WL!
  • جوجه طرفدار کنسرو ماهی تن نیستید؟ نخور! این دستور غذا با مرغ کنسرو شده نیز عالی عمل می کند. دوباره از نوع پر از آب شلیک کنید.

ایده های رول ماهی تن

آووکادوی تکه‌شده و گوجه‌فرنگی تازه، رویه‌های مورد علاقه من برای این روکش‌های ماهی تن هستند، اما آنها واقعاً شروع کار هستند.

باور کنید وقتی می‌گویم دستورالعمل‌های بی‌شماری وجود دارد که می‌توانید با این بسته‌ها دنبال کنید.

همه چیز بستگی به این دارد که چه میل دارید و چه چیزی در خانه دارید.

بسته بندی کاهو تن برای غذا دادن به مخاطب عالی است زیرا می توانید گزینه های مختلف رویه را کنار هم قرار دهید و به هر کس اجازه دهید غذای خود را آنطور که دوست دارد سفارشی کند.

اگر به یک ایده (یا چندین مورد) نیاز دارید، در اینجا توصیه های مورد علاقه من وجود دارد:

  • سبزیجات. اساسا، هر برش سبزی تازه در اینجا عالی عمل می کند. من شخصاً دوست دارم با پیاز قرمز، فلفل، خیار، زیتون، موز، ترشی یا هالاپینو تزیین کنم. فقط موارد دلخواه خود را انتخاب کنید!
  • سس. هوس یک چیز گنده؟ نم نم نم نم از سس مورد علاقه شما یک راه مطمئن برای بالا بردن این روکش های ماهی تن به سطح بعدی است. توصیه می‌کنم مقداری سس صدف، سس پیاز شیرین یا سس تند مورد علاقه‌تان را برای صاف کردن مواد اضافه کنید.
  • گیاهان تازه. آیا به دنبال اضافه کردن طعم و طراوت به این غذا هستید؟ سعی کنید مقداری سبزی تازه به آن اضافه کنید. انتخاب های برتر من شامل پیازچه، جعفری، گشنیز و نعناع است.

نحوه نگهداری بسته بندی ماهی تن و کاهو

اگر می خواهید از دردسر خود خلاص شوید، توصیه می کنم این روکش ها را زودتر از موعد تهیه کنید.

چه در حال آماده‌سازی شام بعد از کار فردا باشید و چه ناهارهای سالم مدرسه، من قول می‌دهم که این بسته‌ها کار را آسان‌تر می‌کنند.

اگر این مسیر ماهی تن مناسب است، حتما ماهی تن را جدا از سبزیجات نگهداری کنید. سپس، فقط زمانی که رول ها را برای خوردن آماده کردید، جمع کنید.

برای نگهداری سالاد تن ماهی، در ظرف دربسته ببندید و در یخچال بگذارید تا 3-5 روز.

برای تازه نگه داشتن کاهو، تا زمانی که آماده سرو نشدید آن را نشویید. کاهو رومی عالی است زیرا می توانید تنها چند برگ را در هر بار بشویید، سپس بقیه را تا زمانی که برای استفاده آماده شوید نگهداری کنید.

سوالات متداول

در اینجا به برخی از متداول ترین سؤالات درباره بسته بندی خوشمزه ماهی تن پاسخ داده شده است:

از چه نوع کاهو برای بسته بندی کاهو استفاده کنم؟

هر کاهوی برگ سبز با این دستور العمل عالی عمل می کند. من دوست دارم از کاهوی برگ استفاده کنم، اما کاهوی پیپ یا کاهوی آیسبرگ نیز این کار را می کند. فقط قبل از استفاده حتما آن را کاملاً بشویید و خشک کنید.

چگونه کاهو را برای بسته بندی آماده می کنید؟

هنگام درست کردن کاغذ کاهو، ترجیح می‌دهم برگ‌های بیرونی آن را پوست کنده و انتهای آن را خرد کنم.

پس از برداشتن برگ هایی که می خواهید استفاده کنید، حتما کاهو را کاملا بشویید و خشک کنید.

سالاد اسپینر زندگی شما را بسیار آسان‌تر می‌کند، اما اگر یکی در دسترس ندارید، روش حوله کاغذی نیز این کار را انجام می‌دهد.

چگونه رول های ماهی تن را تازه نگه دارید؟

نکته کلیدی برای تازه نگه داشتن این رول ها این است که آنها را فقط زمانی جمع آوری کنید که می خواهید آنها را بخورید. اگر این بسته بندی ها را برای بعد نگهداری می کنید، مهم است که مخلوط ماهی تن را جدا از سبزیجات نگهداری کنید.

و اگر آن را از دست دادید، کاهو را تا زمانی که بسته‌بندی‌ها را جمع نکرده‌اید، نشویید. این به تازه نگه داشتن کاهو کمک می کند.

برگ هایی را که قصد استفاده از آن را دارید پوست بگیرید و خوب بشویید. بقیه می توانند تا زمانی که آماده خوردن آن نباشید در جای خود باقی بمانند.

آیا کنسرو ماهی تن برای شما مفید است؟

کنسرو تن ماهی یک گزینه پروتئینی خوشمزه و رضایت بخش است. همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد.

من همیشه توصیه می کنم به جای روغن از کنسرو ماهی تن بسته بندی شده در آب استفاده کنید، زیرا این کار باعث کاهش کالری و چربی غیر ضروری می شود.

دستور العمل های ناهار سالم بیشتر

دستگاه چاپ

ساعت نماد ساعتچاقوها نماد چاقوعلوم پایه نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامپینترست نماد پینترستسایت شبکه اجتماعی فیس بوک نماد فیس بوکدستگاه چاپ نماد چاپجعبه ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب سخت نماد قلب جامد


توصیف کردن

بسته بندی کاهو تن با تعداد انگشت شماری مواد سالم درست می شود و نیازی به زمان پخت ندارد. ترد، با طراوت و خوشمزه است! ایده آل برای استراحت پس از تعطیلات.


سالاد تن:

  • برگ های روما، شسته و خشک شده است
  • 2 قوطی ماهی تن آلباکور، آبکش شده
  • 2 قاشق غذاخوری کرفس ریز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری سس مایونز گیاهی
  • 1 ½ قاشق غذاخوری ترشی تخمیر شده شیرین نشده
  • 1 قاشق چایخوری عسل خام محلی
  • ¼½ 1 قاشق چایخوری نمک دریا
  • یک عدد فلفل سیاه

پوشش ها:

  • 1 آووکادو، مکعبی
  • 8 گوجه فرنگی نصف شده


  1. برگ های بیرونی کاهو را جدا کرده و انتهای کاهو را خرد کنید. سپس کاهو را بشویید و خشک کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ، ماهی تن آلباکور را اضافه کنید. از چنگال استفاده کنید تا ماهی تن را به قطعات لقمه ای بشکنید.
  3. کرفس، سس مایونز گیاهی، ترشی، عسل، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط ماهی تن اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  4. بهترین تکه های کاهو را پیدا کنید و در بشقاب خود بچینید. سپس مخلوط ماهی تن را به وسط اضافه کنید. برش‌های گوجه‌فرنگی، آووکادو یا هر رویه دیگری را که دوست دارید روی آن قرار دهید. لذت بردن!


یادداشت

توجه: در صورت امکان از مواد ارگانیک استفاده کنید.

کلید واژه ها: دستور تهیه سالاد تن ماهی، بسته بندی کاهو تن، سالاد ماهی تن خانگی، غذاهای بدون پخت

رژیم لاغری سریع