ساعت: 23:22
تاریخ انتشار: 1401/03/17
کد خبر: 1844312
سخنگوی کارگران ایرانی در سازمان بینالمللی کار (ILO) گفت: بحران کرونا تأثیر مخربی بر دنیای کار گذاشته است که مهمترین آن از دست دادن جان دهها میلیون نفر، افزایش فقر، بیعدالتی و بیکاری است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ سیدمحمد یاراحمدیان، نماینده و رئیس هیئت کارگری جمهوری اسلامی ایران در نشست سازمان بینالمللی کار در ژنو خطاب به هیئت مدیره و نمایندگان گفت: پیام صلح، دوستی و دوستی را بپذیرید. مردم سرزمین کهن.”
بحران کرونا تاثیرات مخربی بر دنیای کار گذاشته است که از مهمترین آنها می توان به فقر، بی عدالتی، افزایش بیکاری به دلیل از دست دادن ده ها میلیون شغل و گزارش های سازمان بین المللی کار اشاره کرد. سطح پایین برای کشورهای در حال توسعه و درآمد متوسط تا شدید است. این کشورها در طول اپیدمی کرونا به دلیل اقتصاد غیررسمی حاکم، پوشش نامناسب بهداشتی و توسعه کافی زیرساختهای بهداشتی آسیبهای اجتماعی و اقتصادی بیشتری را متحمل شدند.
در آغاز اپیدمی کرونا در کشورم ایران، ده ها هزار کارگر بر اثر تحریم نیروهای بزرگ اما غیرمسئول جان خود را از دست دادند، اما با تلاش دانشمندان و مشاهیر بیش از هشتاد درصد پس از ساخت واکسن مناسب. و واکسینه شد، طوفان بیماری کاهش یافت و بحران پایان یافت.
کرونا زنگ خطری برای تمام جهان است، جایی که ایمنی و سلامت هر انسانی به یکدیگر وابسته است، بنابراین من به بی تفاوتی و سرکوب آشکار برخی از دولت های مسئول نسبت به سایر کشورها اشاره می کنم که مورد سوال و توبیخ بین المللی قرار گرفته اند. سازمان هایی مانند سازمان بین المللی. این سازمان بین المللی باید در تاریخ ثبت شود.
تبعیض سازمان بین المللی کار علیه کارگران ایرانی، بدون تحریم، غیرقانونی، غیرقانونی و بدون اصول اخلاقی و انسانی، بدون شک تغییری اساسی در اهداف و آرمان های بنیانگذاران بین المللی طی دو دهه گذشته است. سازمان کار. در دوره مدیریت جدید دبیرکل سازمان بین المللی با کار سازنده و مسئولانه امیدواریم کارگران ایرانی بتوانند از خدمات بخش های مختلف بهره مند شوند.
وی گفت: میلیون ها کارگر مهاجر افغانستانی که به دلیل مشکلات موجود در کشور خود در ایران میهمان هستند، به دلیل عدم سازماندهی با مشکلات عدیده ای مواجه هستند. کارگران ITUC، ما یک کمیته مشترک برای رسیدگی به این مسائل تشکیل خواهیم داد.
در کشورهای توسعهیافته و اقتصادهای توسعهیافته، مطالبات کارگران دستمزد بالاتر، رفاه بیشتر، زندگی بهتر و غیره است، اما در کشورهای جنگزده، مطالبات کارگران شغلی برای مبارزه با فقر و گرسنگی است. به عبارت دیگر، بقا، در این وضعیت فاجعه بار، همه ما نماینده نسبت کارگران، کارفرمایان و دولت ها هستیم و همه موظفیم همه اقدامات خود را در راستای مطالبه عدالت اجتماعی، حقوق، صلح و امنیت جهانی در اولویت قرار دهیم. . محکوم کردن دولت ها جنگ را برای ملت ها با اهداف استعمار و تفکر هژمونیک به ارمغان می آورد.
در نهایت آقای به عنوان یازدهمین مدیرکل سازمان بین المللی کار. گیلبرت اف. با تبریک هانگبو، برای او آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که کارگران در سراسر جهان زندگی بهتری را در تعهد و مدیریت مسئولانه او ببینند.
برای زندگی آبرومندانه کارگران با هم فکر می کنیم و بعد برنامه ریزی می کنیم و حتما به این آرزو خواهیم رسید. با تشکر فراوان از توجه شما.
پایان پیام/