این اصل غذاهای دریایی کبابی پرخطر قطعاً نیاز به بررسی کنید

مصرف کردن غذاهای پرخطر 9 تنها واقعی اشتهای ممکن است داشته باشید را بهبود می دهد، کاملا فواید زیادی برای بهزیستی نیز دارد! چسبیده شده است کدام ممکن است افزودن ادویه به وعده های غذایی به بهبود متابولیسم، ریختن پوند، استراحت {روده} را انتخاب کنید و انتخاب کنید نگه داشتن سلامت روده ها پشتیبانی می تنبل.

به همین دلیل برای کباب موارد زیر، {عشق} تمیز کردن با غذاهای دریایی با افزودن سبک پرخطر را انتخاب کنید و انتخاب کنید پرخطر به آن خواهد شد اصولاً کنید – در داخل همین جا اصل العمل های غذاهای دریایی کبابی پرخطر ممکن است وجود داشته باشد کدام ممکن است بدیهی استً قرار است به آنها بروند را دوست خوب دارید:

باس مرکبات پرخطر کبابی

آنچه که باید:

  • 4 عدد فیله ماهی باس

  • 1 پیاز نوزاد، دانش شده

  • 1 تکه نوزاد (به اندازه گیری گردو) زنجبیل معاصر، منافذ و پوست کنده را انتخاب کنید و انتخاب کنید نازک پایین تر اطلاعات شده

  • 1 دسته نوزاد گشنیز معاصر، دانش شده

  • 1/4 فنجان روغن زیتون

  • 1/4 فنجان آبلیمو

  • 1 قاشق غذاخوری سیر دانش شده

  • 2 قاشق چایخوری رنده منافذ و پوست لیموترش

  • 2 قاشق چایخوری فلفل جالاپینو چرخ کرده

  • 1 قاشق چایخوری فلفل معاصر آسیاب شده

  • نمک اقیانوس به مزه

در داخل ترکیبی کن یا غذاساز، پیاز، زنجبیل، گشنیز، سیر، فلفل، روغن زیتون، آب لیموترش، منافذ و پوست لیموترش را انتخاب کنید و انتخاب کنید فلفل را جمعاً ترکیبی کنید. ضربان قلب بزنید تا داروها به تعیین کنید خمیر درآیند. فیله های ماهی را در داخل ظرفی بریزید را انتخاب کنید و انتخاب کنید تا حدودی نمک اقیانوس بزنید. خمیر را به طور مساوی روی 2 طرف {هر} ماهی بمالید. روی آن خواهد شد را بپوشانید را انتخاب کنید و انتخاب کنید کمتر از 1 ساعت در داخل یخچال قرار دهید.

وقتی کنار هم قرار دادن شد، همه چیز دوباره فیله ها را با نمک مزه دار کنید. ماهیتابه گریل را با اسپری پخت را انتخاب کنید و انتخاب کنید پز اسپری کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید ماهی باس را روی حرارت {متوسط} ​​تعداد زیاد بپزید تا روزی کدام ممکن است فقط پخته شود، حدود 4 تا 5 {دقیقه} در داخل هر دو طرف. به دلیل روی حرارت بردارید را انتخاب کنید و انتخاب کنید به بشقاب های سرو منتقل کنید.

سالم تر است با سالاد یا {سبزیجات} کبابی سرو شود.

میگو باربیکیو پاپریکا سیر

آنچه که باید:

  • 1 کیلوگرم. میگو، منافذ و پوست کنده، شسته را انتخاب کنید و انتخاب کنید خشک شده است

  • 1 حبه سیر عظیم، دانش شده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • 1 قاشق غذاخوری نمک خشن

  • 2 قاشق چایخوری آب لیموی معاصر فشرده

  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا

  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل کاین

  • 1 لیمو، به صورت قاچ شده

برای تولید خمیر پرخطر، سیر، روغن زیتون، نمک، آب لیمو، پاپریکا را انتخاب کنید و انتخاب کنید کاین را جمعاً ترکیبی کنید. خمیر را روی میگو بمالید را انتخاب کنید و انتخاب کنید {اجازه} دهید کمتر از ربع ساعت نگه دارد. میگوها را روی عالی تابه گریل کدام ممکن است تا حدودی روغن زده اید قرار دهید یا به سیخ بکشید.

روی عالی گریل به دلیل در گذشته خوب و دنج شده روی حرارت تعداد زیاد بپزید تا روزی کدام ممکن است پخته شود، حدود 2 تا 3 {دقیقه} در داخل هر دو طرف. در داخل بشقاب سرو بریزید را انتخاب کنید و انتخاب کنید با تکه های لیمو سرو کنید.

کباب ممکن است داشته باشید با بیرون عالی غذای واقعا تمایل به غذا آور {نمی تواند} بالاتر باشد یا نباشد را انتخاب کنید و انتخاب کنید هیچ عامل {نمی تواند} تمایل به غذا آورتر به دلیل غذاهای دریایی معاصر ترشی شده با عالی ادویه خوش ذوق باشد یا نباشد!

در داخل باربیکیو موارد زیر حیاط شخصی، {هر} عالی به دلیل این اصل العمل های غذاهای دریایی کبابی پرخطر را انتخاب کنید و انتخاب کنید پرخطر را بپزید – کل شما، به دلیل جمله آنهایی کدام ممکن است به ادویه علاقه مند به ندارند، آن خواهد شد را دوست خوب خواهند داشت!