اهمیت غذای گرم و سرد


اهمیت غذای گرم و سرد

در واقع ، این چهار مخلوط شامل سودا ، مخاط ، خون و صفرا است و خواص آنها باعث ایجاد هوس و هوس می شود. ما چهار مزاج کامپوزیتی داریم که دو ویژگی گرما و سرما در آن غالب است و دو ویژگی دیگر آن خشک و مرطوب است ، اما در مجموع نه نوع مزاج داریم (4 مزاج ساده شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 کامپوزیت فوق) مزاج. شد). اگر چهار مخلوط متعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچ یک از آنها بر دیگری غلبه نکند ، مزاج نهم ، یعنی مزاج مزاج حاصل می شود. اهمیت گرما و سردی غذا در اینجا نشان داده می شود که با هماهنگی گرما و سردی غذا برعکس با خلق و خوی افراد ، می توان تعادلی را برای رسیدن به مزاج معتدل ایجاد کرد. اطرافیان در مورد اهمیت گرما و سرما غذا ما اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم. به ما بپیوند.

سعدی کمی زیبا گفت:

چهار مخالف شورشی برای چند روز خوشحال بودند

وقتی یکی از این چهار نفر غالب شد ، شیرین جان از قالب بیرون آمد

دو خلط اصلی ، یعنی بلغم و سودا ، اسیدی هستند و افرادی که این دو بلغم در آنها غالب هستند مزاج سردی دارند. دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی هستند و طبیعتی گرم دارند.

طبیعت سرد:

اکثر مردم مزاج سردی دارند. بیشتر آنها سفید هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و به طور کلی ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و معمولاً عصبی نیستند. درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بروز می دهند. موها معمولاً می ریزند و به زودی سفید می شوند. از آنجا که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته آنها در خون بیشتر است و در بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس و پارکینسون شایع تر است. تهوع ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف در این افراد شایع است. نبض آنها کند و عروق آنها باریک است.

مه های گرم:

افرادی که دارای خلق و خوی گرم هستند به طور فزاینده ای خوشحال هستند ، اما به سرعت عصبی می شوند. آنها همیشه گرم هستند و سریع گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث ایجاد جوش و خارش بدن می شود و بیشتر مستعد نوشیدن آب هستند. تعداد این افراد نسبت به گروه اول کمتر است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما سرد شدن در هوای سرد کار آسانی نیست. این افراد پرانرژی ، برون گرا و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه از نظر علمی ثابت شده است که غذای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد و غذای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و در بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

غذای متوسط:

غذا نیز متعلق به این دو مزاج است (که ملایم است). به عنوان مثال ، در برخی متون ، شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم به عنوان غذاهای معتدل ذکر شده است.

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، خورش سبزیجات ، سوپ ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت فرنگی ، خربزه ، چای سیاه ، خرما خردل ، خرمالو ، ریحان ، اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذای سرد:

نان جو ، لوبیا ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، پنیر ، مرغ ، تمر هندی و زرشک

علائم دیگر با ماهیت متفاوت:

الف) دما و دمای پوست: گرما و خنکی پوست نشانه گرما و سردی است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و مشکی نشانه گرما ، رنگهای کوتاه و سفید و روشن نشانه سردی است. کرل نشانه خشکی و صاف بودن نشانه رطوبت است.

ج) رنگ رنگ بدن: بیشتر افراد خونسرد سفید ، گرم و پوست قرمز نشانه گرما است.

د) رویاها: خواب بیش از حد نشانه سردی و مرطوب بودن است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) انجام کاری: افراد گرم کار را سریع انجام می دهند ، اما افراد خونسرد کارها را به آرامی انجام می دهند.


دکتر. رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی رژیم غذایی و میزان و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای سالم ماندن

تراریخته و محصولات غذایی

آسیب مواد شیرین را بررسی کنید

غذاهای دودی پر خطر



دیدگاهتان را بنویسید